Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Ted

Recommended Posts

Posted

Tanas ovde k'o Marota :D

Posted

može goce hristov?

Posted

ma neki Holandez ako može.....ja bi doveo i trenere odatle ne samo direktora....da ovi domaći imaju od koga da nauče

ili barem da pošalju naše trenere da se obučavaju u nekoj školi severno.....koja izbacuje moderne fudbalere

Posted

da, direktor kao direktor ne znači ništa ako i treneri od starijih pionira, preko kadeta do omladinaca nisu neki holandezi

- pa čak i tada nam ostaju genetska ograničenja u vidu malih pluća, zbog čega nikada nećemo moći da trčimo kao germani ili latinosi, da ne pričam sad o potomcima njihovih afričkih robova....

Posted

ništa te ne sprečava da se u školi obučavaju klinci iz Senegala, Kameruna isl......da se napravi saradnja sa nekom školom fudbala iz Afrike......kao što ima Nordsjeland, koji nas je odlučio od života

• +1 1
Posted

eno ga luka modrić sa malim plućima, ništa mu ne smeta

:fantom:

Posted

pa jeste, tim može da istrpi playmakera malog radijusa kretanja ako on iza sebe ima pitbulove od zadnjih veznih i sa strane terijere od bekova i krila i ljute guje ispred njega u napadu :D

Posted

samo sam hteo da kažem da je neosnovana ta tvrdnja da nismo genetski ograničeni za bavljenjem fudbalom

• +1 2
Posted
2 hours ago, gone fishing said:

da, direktor kao direktor ne znači ništa ako i treneri od starijih pionira, preko kadeta do omladinaca nisu neki holandezi

- pa čak i tada nam ostaju genetska ograničenja u vidu malih pluća, zbog čega nikada nećemo moći da trčimo kao germani ili latinosi, da ne pričam sad o potomcima njihovih afričkih robova....

znači klincima uvesti obavezno duvanje u spirometar (moguće da toga već i ima).

ko bude imao totalni kapacitet preko 5800ml dati mu ausvajs da može da bude fuzbaler :fantom:

Posted
19 minutes ago, Kreator said:

znači klincima uvesti obavezno duvanje u spirometar (moguće da toga već i ima).

ko bude imao totalni kapacitet preko 5800ml dati mu ausvajs da može da bude fuzbaler :fantom:

pa oduvek na svim sportskim pregledima za decu imaš to 

• +1 2
Posted

da, moja ćerka je radila sportski pregled pre par nedelja, trenira odbojku, sastavni deo pregleda je i taj spirometar

inače se ti pregledi rade dva puta godišnje

Posted (edited)
11 minutes ago, theanswer said:

pa oduvek na svim sportskim pregledima za decu imaš to 

ok, nisam znao ali sam pretpostavljao da mora imati nešto tako na pregledima, pošto sam u osnovnoj školi duvao u tu spravu. eto, onda ova druga rečenica iz posta - ko ima veći kapacitet od 6000 ml (da zaokružimo) može na fucu. ostatak ispod toga samo u golmane.

ali generalno mi se sviđa ova ideja oko stranca (hoalndez, španac a ja bih najpre nekog nemca) kao direktora mlađih kategorija. s tim da bih takođe uveo da i treneri budu stranci (pomoćnici da budu naši, da se uče modernom fudbalu) i ako može nekako da se izbace roditelji bogate dece a talentovana da se guraju. to bi bila prava priča.

Edited by Kreator
Posted

...i mir u svetu :D

• Haha 2
  • Hvala 1