Ted Posted October 28 Author Posted October 28 Nova ideja u Partizanu: Stranac na čelu omladinske škole https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/nova-ideja-u-partizanu-stranac-na-celu-omladinske-skole/495371 saglasan......samo da ne bude iz Bosne ili CG ili tako nekog inistranstva
Ted Posted October 28 Author Posted October 28 ma neki Holandez ako može.....ja bi doveo i trenere odatle ne samo direktora....da ovi domaći imaju od koga da nauče ili barem da pošalju naše trenere da se obučavaju u nekoj školi severno.....koja izbacuje moderne fudbalere
gone fishing Posted October 28 Posted October 28 da, direktor kao direktor ne znači ništa ako i treneri od starijih pionira, preko kadeta do omladinaca nisu neki holandezi - pa čak i tada nam ostaju genetska ograničenja u vidu malih pluća, zbog čega nikada nećemo moći da trčimo kao germani ili latinosi, da ne pričam sad o potomcima njihovih afričkih robova....
Ted Posted October 28 Author Posted October 28 ništa te ne sprečava da se u školi obučavaju klinci iz Senegala, Kameruna isl......da se napravi saradnja sa nekom školom fudbala iz Afrike......kao što ima Nordsjeland, koji nas je odlučio od života 1
kud u maglu Simoviću Posted October 28 Posted October 28 eno ga luka modrić sa malim plućima, ništa mu ne smeta
gone fishing Posted October 28 Posted October 28 pa jeste, tim može da istrpi playmakera malog radijusa kretanja ako on iza sebe ima pitbulove od zadnjih veznih i sa strane terijere od bekova i krila i ljute guje ispred njega u napadu
kud u maglu Simoviću Posted October 28 Posted October 28 samo sam hteo da kažem da je neosnovana ta tvrdnja da nismo genetski ograničeni za bavljenjem fudbalom 2
Kreator Posted October 28 Posted October 28 2 hours ago, gone fishing said: da, direktor kao direktor ne znači ništa ako i treneri od starijih pionira, preko kadeta do omladinaca nisu neki holandezi - pa čak i tada nam ostaju genetska ograničenja u vidu malih pluća, zbog čega nikada nećemo moći da trčimo kao germani ili latinosi, da ne pričam sad o potomcima njihovih afričkih robova.... znači klincima uvesti obavezno duvanje u spirometar (moguće da toga već i ima). ko bude imao totalni kapacitet preko 5800ml dati mu ausvajs da može da bude fuzbaler
theanswer Posted October 28 Posted October 28 19 minutes ago, Kreator said: znači klincima uvesti obavezno duvanje u spirometar (moguće da toga već i ima). ko bude imao totalni kapacitet preko 5800ml dati mu ausvajs da može da bude fuzbaler pa oduvek na svim sportskim pregledima za decu imaš to 2
Ted Posted October 28 Author Posted October 28 da, moja ćerka je radila sportski pregled pre par nedelja, trenira odbojku, sastavni deo pregleda je i taj spirometar inače se ti pregledi rade dva puta godišnje
Kreator Posted October 28 Posted October 28 (edited) 11 minutes ago, theanswer said: pa oduvek na svim sportskim pregledima za decu imaš to ok, nisam znao ali sam pretpostavljao da mora imati nešto tako na pregledima, pošto sam u osnovnoj školi duvao u tu spravu. eto, onda ova druga rečenica iz posta - ko ima veći kapacitet od 6000 ml (da zaokružimo) može na fucu. ostatak ispod toga samo u golmane. ali generalno mi se sviđa ova ideja oko stranca (hoalndez, španac a ja bih najpre nekog nemca) kao direktora mlađih kategorija. s tim da bih takođe uveo da i treneri budu stranci (pomoćnici da budu naši, da se uče modernom fudbalu) i ako može nekako da se izbace roditelji bogate dece a talentovana da se guraju. to bi bila prava priča. Edited October 28 by Kreator
Recommended Posts