Popular Post Kreator Posted October 26 Popular Post Posted October 26 Veoma lepa slika. Puno srce 12 6 1
johan nagel Posted October 26 Posted October 26 1 hour ago, Kreator said: Veoma lepa slika. Puno srce Нема шансе да је било једва 17 хиљада. Крцат исток као не памтим када, стајали су људи на степеницама буквално јер није било места. Југ практично пун, могло је можда још 500 људи да се набије до запада. И запад попуњен бар 2/3, што простом рачиницом даје бар 20 хиљада. 1
mozzer Posted October 26 Posted October 26 Kako prija kad cvile mafijaske pudlice... pisite saopstenja sad do sutra..... Jos 2 ovakve tekme i dug je vracen 7
Popular Post Ted Posted October 26 Author Popular Post Posted October 26 (edited) ne postoji mesto na svetu na kome sam danas više želeo da budem od 4 do 6, nego što je to stadion Partizana. i mnogo sam srećan što sam uspeo da dođem. gužva je bila velika oko stadiona, kao nekada, nisam se čak iznervirao što sam morao da se parkiram više od kilometar od stadiona. atmosfera je bila pozitivna i vesela, bilo je puno dece, roditelja sa klinicima od 5 do 10 godina. bukvalno, kao što glasi nazov ovog topika, nova nada, eto takva je bila atmosfera. ćaskaš sa ljudima do sebe iako nikoga ne poznaješ, sve redovno, kao da se znamo sto godina i dolazimo na utakmice redovno. a situacija je bila da sam danas išao sam, ali sam se ubrzo našao među 20.000 neznanih ortaka i ortakinja. već pre tekme smo malo đuskali i pevali na navijačke pesme sa razglasa, malo se dovikivali sa Nathom, koji se zagrevao baš tu ispred nas. e sad, ako se pitate dal je bilo čuveno mistsko biće, u obliku nadrkanog čiče koji bogara protivničke igrače, pa naravno da je bilo. "žrtva" je bio neki Cvetković, valjda bivši igrač Zvezde, a čiča ga je "ispozdravljao" za sve pare. prva euforija je bila 15 minuta pre tekme, kada se začuo glas Ljube Perića koji je pozdravio navijače i najavio tekmu. kao što je i radio bezmalo 40 godina, dok ga govna nisu isterala. navijanje je bilo dobro, nije bilo nekog smaranja sa juga, Vučić je pomenut jednom ili dva puta, ali uglavnom su bile dobre stare navijačke pesme, učestvovao je i zapad i istok, fino smo se drali svi. nije bilo nadrdanih i zvižduka našim igračima i kada smo gubili i kada je bilo očigledno da prvo poluvreme igramo jako loše. navijanje je bilo još jače na početku drugog.....napadaj, napada, Partizane napadaj......pa ogrejaće, obasjaće.......i tako redom. i dadosmo tri gola za totalnu euforiju. likovi pored mene su bili pripiti kod prvog našeg gola, pijani kod drugog, a kod trećeg su se klatili ko trula daska. sve u svemu, predivno je bilo, pozitivno 100%......bilo mi je žao kad se završilo, ostao sam na stadionu još malo, 10-15 minuta posle završetka. nije mi se išlo kući. što se igre tiče, ne bih sad o tome, a imam utiske i u vezi toga. ali to danas bukvalno nije bilo u prvom planu. na kraju, ostalo je po koje unuče vinjaka.....prazno, naravno Edited October 26 by Ted 4 6 4
Ted Posted October 26 Author Posted October 26 5 minutes ago, mozzer said: Kako prija kad cvile mafijaske pudlice... pisite saopstenja sad do sutra..... Jos 2 ovakve tekme i dug je vracen iskreno me zabole za Čukarički.....neću ni da čitam saopštenje. nešto se ne sećam da su bili neurozni kad im je sudija optostio crveni karton na Brdu u 15. minutu, pa su igrali do kraja i uzeli bod. a nakon toga otpustili trenera zbog insinuacije da je hteo da namesti meč. govna. moguće da su oštećeni za penal, u drugom poluvremenu, ali pošto sam gledao na stadionu ne znam, nisam video nikakav usporeni snimak. niti me interesuje. kao što sam rekao, igra i rezultat su danas bili u drugom planu, a ono što je trebalo da se dogodti, dogodilo se 3
Godfrey Posted October 26 Posted October 26 Ko jebe Čukarički, odvratni su toliko puta bili Pozdrav sa Brda 2 4
Ted Posted October 26 Author Posted October 26 i ja sam sa Brda......mislim da bi lakše za Zvezdu navijao, nego za Čukarički a na Čukarici verovatno ima više Jehovinih svedoka, nego ljudi koji navijaju za Čukarički
Godfrey Posted October 26 Posted October 26 3 minutes ago, Ted said: i ja sam sa Brda......mislim da bi lakše za Zvezdu navijao, nego za Čukarički Dobro, ne preterujmo sad 2 5
Ted Posted October 26 Author Posted October 26 Just now, Godfrey said: Dobro, ne preterujmo sad mora se, da bi se efektno podvuklo koliko me zabole za njih 3
Ted Posted October 26 Author Posted October 26 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: valjda je 17k prodatih karata da, objavljeno je još na stadionu da je prodato 17.156 karata. jasno je da je bilo više ljudi kao što je svojevremeno u Pioniru uvek bilo 7.500 na papiru, a oko 9-10.000 duša na licu mesta
ZokiAsov Posted October 26 Posted October 26 Lepo je saopstenje cukino. Kazu da su ih pokrala gospoda iz loze u odelima. I traze predsedniku vucicu da ih uzme u zastitu 2 1
Ted Posted October 26 Author Posted October 26 (edited) možda hoće da im ogranizuje dovoženje navijača busevima na tekmu Čukarički je klub koji je profitirao od Partizanovog posrnuća i nakačio se na vozić koji igra Evropu i dobija parice. a u toj Evropi, pa bolje da ne razmatramo to.....moglo bi da bude neprijatno za poštene Čukaričane Edited October 26 by Ted 1
Recommended Posts