Ted Posted October 26 Author Posted October 26 Ljajić: Menadžerima dugujemo 4.500.000 evra! Imamo igrače koji zarađuju po 50.000 mesečno, a nisu u kadru https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/ljajic-menadzerima-dugujemo-4500000-evra-imamo-igrace-koji-zarauju-po-50000-mesecno-a-nisu-u-kadru/495199
Ted Posted October 26 Author Posted October 26 (edited) krećem na stadion ranije, za jedno sat vremena.....hoću malo da se muvam okolo i da osetim atmosferu.....koju sam gotovo zaboravio Edited October 26 by Ted 1 1
kud u maglu Simoviću Posted October 26 Posted October 26 jako mi je žao što neću moći da prisustvujem današnjoj utakmici zavidim ti tede 1 1
napadaj Posted October 26 Posted October 26 Od svih dana u godini, baš danas mi padne neki metal festival. 😒 Uživajte, ko ide na stadion. 1
Midžeta Posted October 26 Posted October 26 Htela sam da idem i ja, ali ne stizem jer glumim naučnicu
ZokiAsov Posted October 26 Posted October 26 Jovanović – Filipović, Ilić, Arijaga, Jurčević – Ovusu, Kovač – Zubairu, Natho, Kalulu – Nikolić. Opet je kalulu dobio prednost nad papom firerom, ajde mijate teraj savu vidis da ne zna...
Milošica Posted October 26 Posted October 26 Muftija i Kimi na zajedničkoj slici Miklja između njih. Dorćolska veza
Kreator Posted October 26 Posted October 26 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel ima potoka?
Recommended Posts