Monday at 16:205 days 1 hour ago, mozzer said:Pa da, zato navijamo da dobijemo Larnaku ili Hacken u 1.kolu - oni imaju po 7.5 bodova - ako ispadnemo od njih povlasceni smo u 2.kolu LK....Али онда нам виси мач над главом и немамо право на кикс три везане рунде. Да не причамо да испадање у првом колу навлачи мрачне облаке над Хумском, доказано је да нам не треба пуно да окренемо леђа фк-у и уђемо у мод пљувачине по свима и свему. Притом су то успут и два најозбиљнија противника вероватно и тешко да смо фаворити против њих у тренутној ситуацији. Хакену је сезона у току, с Кипранима до сада имамо лоша искуства искључиво.Вероватно је најгори ривал Левски јер нису лоши уопште а ако испаднемо одосмо у неносиоце, слично важи и за Мађаре.Актобе и Финци су исто у сред сезоне али су то капирам океј противници, док је можда и најбоља опција Сабах, завршили су пети у Азербејџану и ван такмичарског ритма су као и ми.Опет и ти наизглед ципирипи противници знају да буду зајебани у тим уводним колима, тај Сабах је избацио Макаби Хаифу рецимо прошле сезоне, Финци Аустрију Беч.. Биће пакао ући у групе ал ај да видимо, на муци се познају јунаци.
Monday at 16:475 days @johan nagelNe pratis sta pisem - bolje je da ispadnemo u 1.kolu LE ALI da predjemo u povlasceni LK zreb nego da ispadnemo u 3.kolu LE ALI da predjemo u nepovlasceni zreb u 4.kolu LK... jer su to neprolazni protivnici....LK 1., 2.i 3.kolo nepovlascene bi morali da prodjemo, u 4.kolu nepovlasceni smo 50:50 a protiv povlascenih nemamo sanse.... zato je najbitnije da se prebacimo u povlasceni deo za LK a kao sto sam napisao moze i da se kalkulise jer se izvlace 2 kola unapred...Naravno, najbolje je da prodjemo prva 3 kola LE ali KAKO i sa kojim timom.Edit: znaci samo ne ti Levski ili Sabasi u 1.kolu jer ako ispadnemo cao smo... tj da se odresi kesa za pojacanja.. Edited Monday at 16:485 days by mozzer
Monday at 17:554 days Капирам те али се не слажем у потпуности. Ако испаднемо у трећем колу Ле то не значи аутоматски да смо међу неповлашћенима у 4 колу за Лк, зар не?Ја бих да избегнемо Левски пре свега јер ми то делује као егал двомеч а пораз нас води у неповлашћене у Лк.И Хакен бих избегао јер су бољи од нас вероватно и били би фаворити.Ово остало може, Кипрани нам не леже али Ларнака не делује као неки претерано опасан тим, плус ако испаднемо повлашћени смо у Лк.Пакш је свемађарски тим, немају ниједног странца, не би били плитак поток али ваљда можемо да их избацимо.Од преостала три тешко је рећи, Финци делују најслабије, исто немају странце углавном, то би морали да прођемо. Сабах и Актобе исти рацку, Актобе у такмичарској форми за разлику од ових, и једни и и други су пролазни, што опет не значи да не можемо да се саплетемо потенцијално. Зависиће доста и од нашег тима, тренутни би се мучио и са овима.
Monday at 18:574 days zavisi od koga ispadneš u 3 kolu šerif, lugano i pao su sigurni nosioci u playoff-u za lk, dok su ostali među nenosiocima, ali opet kažem ponavljam ako nas eliminišu norvežani nismo ni zaslužili evropsku jesen
Tuesday at 05:344 days Kako bih vam rekao, koga mi možemo da izbacimo danas, tek je juče počeo da igra fudbal!Bez 4-5 krštenih pojača, džabe tupite tastaturu!
Tuesday at 09:064 days Posle Brasanca i Savic odjavio Lazovica. Kaze jos je mlad za povratak, mozda tamo za koju godinu
Tuesday at 10:094 days Савић је и био мега нереалан, човек има озбиљно име, плату бога оца, буквално немамо ништа да му понудимо да га приволимо.Биће паклено без средстава направити иоле конкурентан тим.ЈовановићСтевановићФилиповић ?РогановићСимићМујакићЈурчевићЂурђевићЛазаревићОво је тренутно стање одбране, језиво по више основа.ДрагојевићСтјепановићЈанковићУгрешићЗахид +Натхо ?АлиловићВукотићЗубаиру +ТрифуновићКалулуГохОвде опет језиво, и ово што иоле вреди је повређено, Натхо остаје / не остаје свакако има 37 година, пар ових клинаца талентованих и то је то.Напад стаклени Милошевић и мали ЈовановићНајгори тим у историји клуба објективно, овде ти треба једно десет појачања да би заличило на нешто. А треба проћи три круга квалификација не би ли се домогли група и неке финансијске инјекције. А ни времена нема.Благоје је направио чудо како је овај тим и заличио на нешто уопште.
Tuesday at 12:504 days Ako hocete mogu ja da otvorim. Navijam za Partizan bukvalno ceo zivot, a pored fudbala pratim kosarku i rukomet