Monday at 17:393 days Onda što se mene tiče neka slobodno odjebu iz Partizana jer za godinu dana nisu uradili NIŠTA. Jednako će nam biti loše i sa njima i bez njih.
Monday at 18:032 days О томе и причам, нек одјебу и нек дође Роман Абрамович, јер отимају се људи да воде овакав Партизан. А и сигурно му је досадно па нек уложи лепо неких 500 милиона и да се вратимо на стадион и навијамо ко људи. Онда ће мрмот да завије чоколаду у фолију и тако..Нису урадили ништа ако су ти очекивања нереално велика као што очигледно јесу.Ако посматраш ствари реално онда су ипак урадили нешто и то као привремени орган који има ограничен рок трајања и самим тим везане руке око многих ствари.Урадили су доста наизглед ситница које не упадају у очи а од којих се креће у обнову рушевине.Смањили су дуг за неколико милиона, урадили колико је могуће на инфраструктури која је опет запуштена до невиђених граница, побољшали ситуацију у омладинској школи која је види горе такође запуштена до крајњих граница, решавали силне папиролошке проблеме, тужбе, погубне уговоре претходне управе итд. Поставили су некакв темељ за нормалније функционисање клуба у будућности.Што то некоме није довољно јбг, дај десет појачања и да кидамо цигане.Мени се у суштини јебе за неког тамо Расима Љајића, не подносим свакако све политичаре љигавце па тако ни њега. Лазовић ми је и као играч био антипатичан, Мијат давно као клинцу омиљени играч али овако немам неке претеране симпатије према њему.Али боље од њих тешко да ћемо добити док је ситуација таква каква је а питање је и после тога. Док нешто озбиљно не засеру не постоји разлог да кењамо по њима, посебно знајући ко су им били претходници.
Monday at 18:072 days Author 42 minutes ago, johan nagel said:@TedНисам сигуран за подршку, видећемо. Мислим да сам био на свакој утакмици код куће од оне фамозне прве по одласку злотвора и сем тих првих пар текми, посета је била бедна да не може бити беднија. Уђеш на исток, почиње текма а на западу сто људи без претеривања. Викенд, леп дан, сунчано. На истоку нешто боље, можда 500 ако рачунамо и ове по ложама. То су срамотне цифре и за Напредак из Крушевца а ми овде причамо о клубу који му дође гигант на овим просторима и који има на папиру гомилу навијача широм региона.Била је лажем и текма са Цска, што му тек дође парадокс да на пријатељску текму уз дупло скупље карте дође десет пута више људи него на (какву такву) такмичарску.Али очито да је једна (чињеница гадна) изјава Мијатовића (каквих је Остојах дао небројено), уз стандардно тровање оног болесног секташа Пантића довољна да и то мало људи отера са стадиона. Има и оних који ‘чекају ослобођење’ и одлазак болесника са власти, такви су давно пустили клуб низ воду и нема их годинама, не знам само шта очекују да затекну кад се то једног дана деси, да л’ су свесни да би то могао да буде и катанац а да они нису мрднули курцем.problem je izgleda kompleksniji od prostog kvaliteta fudbala. primera radi, Zvezda ima kintu, igra LŠ, sto uzastopnih titula ili duplih kruna ili šta god, značajno veći kvalitet nego mi, ali nešto ne primećujem da je tamo velika gužva na stadionu ili bilo kakva. osim naravno za LŠ, a mislim da ni to nije bilo puno uvek (možda grešim ali nije ni bitno).verovano ima i do toga da je čitav fudbal kod nas tako organizovan i baždaren da niti privlači ljude na stadion, niti je nekoga suštinski briga dal ima ljudi na stadionu. biznis funkcioniše i bez publike. pored toga što je liga loša, ona je i dosadna, nema nizvesnosti kao npr. u Hrvata ili nekim drugi slabim ligama, plus se u ligu guraju razni lokalni projekti lokalnih moćnika, radi izlaganja i prodaje igrača očito, a ne radi privlačenja publike i lepote igre.ako je tako, bez korenitih promena u čitavoj organizaciji fudbala i dekriminalizacije fudbala, ništa od publike. pa taman imao tim za LŠ i osvajao 100 titula za redom. Edited Monday at 18:082 days by Ted
Monday at 18:192 days 10 minutes ago, johan nagel said:О томе и причам, нек одјебу и нек дође Роман Абрамович, јер отимају се људи да воде овакав Партизан.А и сигурно му је досадно па нек уложи лепо неких 500 милиона и да се вратимо на стадион и навијамо ко људи. Онда ће мрмот да завије чоколаду у фолију и тако..Нису урадили ништа ако су ти очекивања нереално велика као што очигледно јесу.Ако посматраш ствари реално онда су ипак урадили нешто и то као привремени орган који има ограничен рок трајања и самим тим везане руке око многих ствари.Урадили су доста наизглед ситница које не упадају у очи а од којих се креће у обнову рушевине.Смањили су дуг за неколико милиона, урадили колико је могуће на инфраструктури која је опет запуштена до невиђених граница, побољшали ситуацију у омладинској школи која је види горе такође запуштена до крајњих граница, решавали силне папиролошке проблеме, тужбе, погубне уговоре претходне управе итд. Поставили су некакв темељ за нормалније функционисање клуба у будућности.Што то некоме није довољно јбг, дај десет појачања и да кидамо цигане.Мени се у суштини јебе за неког тамо Расима Љајића, не подносим свакако све политичаре љигавце па тако ни њега. Лазовић ми је и као играч био антипатичан, Мијат давно као клинцу омиљени играч али овако немам неке претеране симпатије према њему.Али боље од њих тешко да ћемо добити док је ситуација таква каква је а питање је и после тога. Док нешто озбиљно не засеру не постоји разлог да кењамо по њима, посебно знајући ко су им били претходници.Jebote roman abramovič.Ja stvari posmatram realno. Ne trebaju ti bog zna kakve pare da bi doveo makar 5 solidnih igrača, malo boljih nego što ima recimo tsc.Sve što su oni do sada uradili je jedno golo sranje. Te milione što spominješ da su "vratili", ja koliko sam čitao preko medija u zadnjih pola godine i jače, malo, malo, pa moramo nečiji dug da isplatimo jer nas tuži. A napredak u igri ne da nema nego se primećuje i blago nazadovanje. Sve u svemu golo govno i od ekipe i od revitalizacije kluba. A vidim i trenera su doveli baš po meri kakvi su i oni, vučićevi poltroni. Bolje Miloševića da su ostavili.
Monday at 18:292 days @Ted Ма да проблем је дубљи свакако, имам и за то теорију Поред очигледних ствари попут очајне инфраструктуре, разних муфљуза по клубовима и савезу, уплитања политике (што опет у кошарци не смета) проблем је и тај што просто не волимо фудбал довољно и логично немамо културу одласка на стадион. Оно муж, жена, деца под руку и на стадион, гледаш свој клуб какав год да је јер си му веран, значи ти и просто волиш фудбал као игру. Код нас се фудбал воли али само кад је онај елитни на врхунском нивоу, испод тога нас не занима. За нас је онај Енглез који цео живот гледа уживо неки тамо Флитвуд који за 120 година има две сезоне треће лиге будала која губи време на глупости уместо да навија ко човек за Ливерпул рецимо. То је наш менталитет навијања за победнике али небитно тако је како је, биће боље једног дана. Можда.
Monday at 19:152 days SportklubBivši kapiten Partizana slobodan: Sad ili nikad za crno-beleKiparski Aris iz Limasola objavio je informaciju da je sporazumno raskinuo ugovor sa Slobodanom Uroševićem.Evo ga jedan. Još i slobodan.Crno-beli od odlaska pouzdanog beka muku muče sa opcijama koje bi trebalo da pokrivaju levu aut-liniju. Nikola Antić, Mario Jurčević, Zlatan Šehović i Bojan Dimoski nisu uspeli da se nametnu kao kvalitetne opcije, a priča o mogućim povratnicima u Humsku ovih dana u punom je jeku.Od svih nabrojanih bolji je za klasu a nije neki bog zna kakav igrač. Plus je još i slobodan igrač. Neka ga uzmu odmah. p.s. Neka plate i onog ćelavog iza sa fotke, ne košta bog zna koliko. Edited Monday at 19:172 days by Kreator
Tuesday at 05:202 days 12 hours ago, johan nagel said:@KreatorТо што ће Вазура из свега овога да одшета неокрњен је посебна тема и доказ у каквој држави живимо. Али океј сви знамо да се није сам ту ни створио, нити је било коме из врха сметало што ради то што ради.Што се публике тиче ту се не слажем, навијач је ваљда навијач, безусловно прати и подржава клуб у каквој год да је ситуацији и ко год да је на терену. Океј не живим ни ја у басни баш и знам да ширим масама мораш нешто и да понудиш да би долазили, али не очекујем пун стадион него оно бар неки пристојан број људи који ће стати уз тим. Овако шта као чекамо да прво дођу резултати па ћемо онда да подржимо, јебеш такве навијаче.Ako bilo ko misli da je Vazura delovao samostalno onda zaista posmatra svet ružičastim naočarima.
5 hours ago5 hr Да исперемо очи од овог гмаза Пуаче, озбиљан стајлинг клинаца, ништа оно поцепане фармерке и balenciaga мајице