Popular Post Ted Posted October 21 Popular Post Posted October 21 (edited) Otvaramo novi topik nekoliko sati nakon što je demisionirala zločinačka i štetočinska uprava, predvođena ljudima čije imena ne želim ni da napišem. Klub je opustošen, dugovi su ogromni, stadion prokišnjava, Teleoptik je zapušten, igrački kadar je loše selektiran i preplaćen, navijače svećom tražiš po tribini, ozbiljno su najedeni imidž i reputacija kluba u Evropi. Jedna era je završena, dekada zla, i živimo u nadi da bolji dani dolaze. Od danas, ta nada ima nekakav osnov. Da li je on solidan ili nije i šta će nam doneti, ostaje da se vidi i prati. A to ćemo da pratimo na ovom topiku. Simbolički, voleo bih da danas zatvorimo stari topik, i da u novom odelu krenemo u novu eru. Takođe simbolički, topik nosi naziv prvog (zapravo četvrog, ali hronološki prvog) dela serjala Star Wars, u kome pratimo stvaranje zametka jedne moćne pobunjeničke grupe koje će stati na crtu Imperiji zla i uništiti Zvezdu smrti. Tu su mudri strarac Rasim Van Kenobi i master Mijat, koji će okupiti Danka Skywalkera i dražesnu Pricezu Milku i spremiti ih za konačni obračun. U tome će im pomoći simaptični odmetnik i razbojnik Ivica Solo i njegov drugar Savaka, te mnoštvo različiih likova koji će se pojavljivati. Mnogo nas nepoznatog čeka, dok konačno ne bude ispaljena raketa u srce Zvezde smrti i u Galaksiji zavrala večni mir. May the force be with us!!!! Edited October 21 by Ted 8 5 6 1
Midžeta Posted October 21 Posted October 21 (edited) Ide gas u novoj eri Edited October 21 by Midžeta 3 1
Kreator Posted October 21 Posted October 21 Odoše skotovi. U to ime - ŽIVELI ! Neka nam je sa srećom pa neka se ponovi ... 2
Kreator Posted October 21 Posted October 21 Ako se po jutru (popodnevu) dan poznaje, idemo u svetlu budućnost : 1
twisted Posted October 22 Posted October 22 ja ne znam šta je s vama. rekao gazda da ne sme raja da se buni i zamenio jednu teleću glavu drugom. čemu radovanje? krug novca ostaje isti. 7
jorma shparga Posted October 22 Posted October 22 Sta ce ovo Mijatu u zivotu??? Mozda, da mu se precka prekrije vecim blamom - sluzenjem u Vucicevoj, cuj mene Rasimovoj, upravi... Sve izgubili da bog da i do pravog oslobidjenja, drugovi! 2 1 1
Ted Posted October 22 Author Posted October 22 budimo realni......idealno rešenje nije bilo ni opcija.....kao što je i u životu takvo rešenje izuzetak, a ne pravilo niko ovde nije ushićen ni u ekstazi.....nadamo se boljitku u okviru realnog........i to je to 7 1
mozzer Posted October 22 Posted October 22 (edited) Zlocinacka i stetocinska uprava NIJE otisla odande odakle treba da ode. Ovo je samo kap u moru. Tako da - Proci ce i njihovo. Naravno podrska Rasimu Pankeru - uvek mi je bio simpatican ako nista Gosoodin je za sve u nasem Fudbalu, a Gospodstina prilici Klubu kao sto je FKP - vecita Avangarda. GL Edit: Vermez i Varga za Oml.Skolu - prava stvar Edited October 22 by mozzer 1 1
shimpu Posted October 22 Posted October 22 Meni je drago što su u Partizanu uvek igrali polivalentni igrači, kao sad recimo što je otišao Severina, a umesto njega na mesto krila uleti De Medina. Evo može i u stihovima već dobro poznate pesme da ga zameni Stari stihovi: Hriste bože raspeti i sveti Naš Partizan ka tituli leti Leti preko nebeskih visina Krilo mu je Ksander Severina Novi stihovi: Hriste bože raspeti i sveti Naš Partizan ka tituli leti Leti preko nebeskih visina Krilo mu je Nejtan De Medina
Kreator Posted October 22 Posted October 22 4 hours ago, twisted said: ja ne znam šta je s vama. rekao gazda da ne sme raja da se buni i zamenio jednu teleću glavu drugom. čemu radovanje? krug novca ostaje isti. Ma naravno. Niko nije naivan ovde, nismo deca. Sve dok je klub državni, a država to sam ja = vučić. Ne znam za ostale ali ja ću slaviti (i slavim) odlazak ova dva pacova. Gore od njih neće biti. Bolje? Pa videćemo da li i koliko. 2
mozzer Posted October 22 Posted October 22 Odlican nastup Danka i naravno MIjata, mislim da je ovo ipak NESTO. Sretno... 4
Recommended Posts