Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, 1n54jd3r said:

Obamara zna ko je #1

Vučić i Obama spremaju podkast.

• Haha 4
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

158

• 1n54jd3r

135

• Hele

112

• uini

106

Posted

Brat Meksi kao da sutra nema.

Posted

Vrlo je fina košarkaška inteligencija Nikole Jovića.

• +1 1
Posted

Butler se raspada. Tuzni Miami.

Posted

Malo sam gledao Toronta, znam da oko kouča Darka vlada strpljenje, ali ono je strašno na šta liče, a naročito Scottie. 

Posted

raptorsi su tankerska ekipa kojima se nakon 10-15mins povredio drugi najbolji igrac a treci najbolji nije ni igrao jer je povredjen

normalno da ne lice

Posted

Paolo Bankero postaje zvezda, ako već i nije. Orlando će ove godine biti mnogo jak, verujem da ulaze najlaganije u plej of. Imaju baš jak defanzivni bekovski par u vidu Sagsa i KCP. 

Čim je Sags krenuo oslobođeno da igra u odbrani bez straha od ličnih grešaka, Majami nije mogao ništa. Pre nekoliko dana sam zinuo na ugovor Sagsa, ali sinoć je pokazao o kakvom se igraču radi.

• +1 2
Posted

Kad sam navodio šta je sve cirkus u NBA zaboravio sam najveći cirkus od svih all star game.

Obama agrees.

• +1 2
Posted
3 hours ago, Arigato said:

Čim je Sags krenuo oslobođeno da igra u odbrani bez straha od ličnih grešaka, Majami nije mogao ništa. Pre nekoliko dana sam zinuo na ugovor Sagsa, ali sinoć je pokazao o kakvom se igraču radi.

igrao ukupno 13mins i popio 3 licne?

• Haha 1
Posted
24 minutes ago, uini said:

igrao ukupno 13mins i popio 3 licne?

Pa nisi gledao utakmicu. U prve tri-četiri minute utakmice je popio tri lične greške, zatim je presedeo do kraja prvog poluvremena. Majami je uspevao da drži egal sa Orlandom za to vreme. 

Zatim je u drugom poluvremenu opet zaigrao i Orlando ih je pregazio, otišli su na 30 razlike da kasnije nije ni ulazio.

Posted
4 hours ago, Arigato said:

Paolo Bankero postaje zvezda, ako već i nije. Orlando će ove godine biti mnogo jak, verujem da ulaze najlaganije u plej of. Imaju baš jak defanzivni bekovski par u vidu Sagsa i KCP. 

sazrevaju polako

ja sam ih gotivio i prosle sezone, ove ce biti jos bolji

samo da ih povrede zaobidju imaju na svakoj poziciji po dva odlicna igraca, na nekima i tri

nece mi biti nikakvo iznenadjenje ako zavrse u 4 na istoku

ne znam sta je sa fulcom, dal ga je neko pokupio, pre par dana jos uvek nije imao ugovor

jeste upitnog zdravlja i bez suta, ali jos uvek je relativno mlad i ima kvaliteta, bilo bi cudno da vec sad nema mesta u ligi

• +1 1
Posted (edited)

Orlando ponovo najgotivniji na Istoku. Niksi su sad previše jaki da bi bili najgotivniji.

Na Zapadu napaćeni Memfis i moj i @Zli Gli brat Temetrijus Morent.

Edited by Milošica
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, Arigato said:

Pa nisi gledao utakmicu. U prve tri-četiri minute utakmice je popio tri lične greške, zatim je presedeo do kraja prvog poluvremena. Majami je uspevao da drži egal sa Orlandom za to vreme. 

Zatim je u drugom poluvremenu opet zaigrao i Orlando ih je pregazio, otišli su na 30 razlike da kasnije nije ni ulazio.

otud i kzna tanjapi, jer nisam gled'o.

• Haha 1
Posted

..mislim, stvarno me zanima da vidim kako je relativno poznat igrac u nba dobio 3x licne za 3-4 minuta; mislio sam da ih je rasporedio na 13, pa mi je i to bilo wtf.

Posted
36 minutes ago, Milošica said:

Orlando ponovo najgotivniji na Istoku. Niksi su sad previše jaki da bi bili najgotivniji.

Na Zapadu napaćeni Memfis i moj i @Zli Gli brat Temetrijus Morent.

ne znam, meni je napad magije bas treshijana bio proslog plejofa. odbrana im je dosta dobra ali zavisi od onog baje sto je stalno povredjen, isaacsa