Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

518948302_10103141651762203_920508408268

• Replies 7.8k
  • Views 383.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

nevidjen posao su napravili (iako naravno nisu svi sa ove fotke direkta psoledica MPJovog trejda)

bilo bi zanimljivo videti reakcije da se sve ovo desilo, ali da je MPJ bio igrac lejkersa

naveliko bi smo pisali "uuuu ovo samo njima moze da prodje" "opet ih guraju" :D

Још да су се некако решили Нађијевог уговора, било би 10/10.

Него преспавао сам изгледа, зашто ББраун игра за ову цркавицу, тај део ми баш није јасан..

И друго питање кад КБраун долази на наплату, и он тренутно игра за нешто мало пара баш

naji ce explodira ove sezone fantom

bb pretpostavljam jer je prethodne dve sezone jurio pare i to se igracki bas lose zavrsilo, da je odradio jos jednu sezonu u tom smeru, verovatno bi zavrsio van lige

ovako, jednogodisnji veteranski minimalac, ali ponovo na mestu uspeha, ako on i ekipa budu imali uspeha, uzece ce sledeci ugovor ozbiljnu lovu

cb ove sezone istice ruki ugovor i to ce cini mi se biti bas velik problem za nagetse, a nekako imam utisak da se uopste ne potencira

sin bila simonsa ili usa vasa iz hapoela su opcije ya poslednje roster-mesto