1 hour ago1 hr vidim da je broklin draftovao svih 5x pikova koje su imali na lageru.šta znam, hajde da imaš dilemu oko 2-3 pa pošto si u takvoj prilici, uzmeš 2-3 i trejduješ 2-3ovo izgleda kao da se nisu naročito posvetili draftu, pa računaju, jedan će valjda da bude okej
17 minutes ago17 min ugovor je istekao, kad ako ne sad!mogli bi nagetsi da ga potpisu, idealan igrac za njihmoze da igra kao sekundarni organizator sa klupe, moze da menja jokica pod kosem, zapravo idealna zamena za jokicataman da jokic napokon ima nekog da ga zameni na 10-15 minuta po utakmici, plus sad kad je nabacio sut moze i zajedno sa njim u petorcina kraju krajeva, ako prelome do kraja i trejduju jokica, idealan covek da ga uskoci u njegove cipele i odvede ih do druge titule
15 minutes ago15 min 43 minutes ago, uini said:vidim da je broklin draftovao svih 5x pikova koje su imali na lageru.šta znam, hajde da imaš dilemu oko 2-3 pa pošto si u takvoj prilici, uzmeš 2-3 i trejduješ 2-3ovo izgleda kao da se nisu naročito posvetili draftu, pa računaju, jedan će valjda da bude okejNetsi nemaju igrača, pod ugovorom su im samo Kem Džonson i Nik Klakston, i jedno 5-6 klinaca na ruki ugovorima. Mislim da traže franšizno lice kroz draft, pa zato uzimaju sve, ne žele da produžuju Dianđela Rasela i još neke mrtvake. Oni su baš u nultoj fazi bildinga, imaju puno prostora u salary capu, ali ovo leto nema baš jakih slobodnih agenata, no uvek mogu da dobiju nekog kapitalca kroz trejd, a tu će im ti mladi igrači značiti kao asseti.
6 minutes ago6 min Posle prvih 6 zacrtanih, popriličan karambol sa prognozama u ostatku prve rundi. Veseli Presti opet izgleda zgrabio steal, Atlanta kida celo leto, San Antonio nije mogao bolje. Zajedničko za obe ekipe mi je doduše mišljenje da Fox i Young nisu u stanju da isporuče šampionsku košarku. Ja idalje ne verujem šta rade Pelikani. Od mrtvog Poolea do pika na mestu beka koji je projektovan 10 mesta docnije i ovo poklanjanje pika 2026 Atlanti.
3 minutes ago3 min Da i Blejzersi draftovali centra(!) planiranog za sredinu do kraja druge runde, a imali su finih opcija.
2 minutes ago2 min 9 minutes ago, goofs said:Netsi nemaju igrača, pod ugovorom su im samo Kem Džonson i Nik Klakston, i jedno 5-6 klinaca na ruki ugovorima. Mislim da traže franšizno lice kroz draft, pa zato uzimaju sve, ne žele da produžuju Dianđela Rasela i još neke mrtvake. Oni su baš u nultoj fazi bildinga, imaju puno prostora u salary capu, ali ovo leto nema baš jakih slobodnih agenata, no uvek mogu da dobiju nekog kapitalca kroz trejd, a tu će im ti mladi igrači značiti kao asseti.jasno mi je kakva im je situacija ali opet, jedno je kada verujes u jednog ili dva igraca i kada bacis pet komada i kao, plivajtenebitno, mozda nisu bili zadovoljni onim sto su im nudili zauzvrat ali je svakako neobicna odluka da izaberes 5x komadamislim da su knicksi jednom draftovali 3 ili 4, zapravo zajedno sa nekim undrafted likovima, pa neko ode u westchester, neko samo u kamp i zavrsi sto se knicksa tice i tako