8 hours ago8 hr Ma kakav Simons, najviše što uspe da ubaci dve zaredom, pre nego klip ode na sledeću sekvencu. Ovo snimanje je trajalo jedan dan
7 hours ago7 hr sto je on tako nisko na draftu?nekako mi se cini da bi na nekom draftu pre 5-10 sezona bio sigurna prva runda i to top 20ok, liga se definitivno zasitila "mrsavih krakatih evropljana", makar u smislu da nisu spremni po svaku cenu da ih dizu u nebesa prilikom drafta i koliko vidim svi smatraju da je ovo "kvalitetna draft klasa", ne znam doduse da li se to odnosi samo na kupera, prvih xy ili je generalno "jaka klasa"za razliku npr od pokusevskog (potpuno su razliciti igraci, ali gradja im je slicna, dolaze iz istog podneblja) on se vec u nekoj meri adaptirao na seniorsku kosarku, naravno, na aba nivou. koja je nebo i zemlja u odnosu na nba, ali opet to je ogromna prednost u odnosu na igrace koji idu bez dana ili maltene bez dana seniorske kosarkesa druge strane, nije ni 18godisnjak, za mesec puni 20 godinaali opet, deluje mi kao ozbiljan talenat i nekako kad uporedjujem sa nekim igracima sa ovih prostora rtanije ili uopste evropljanima, cudno mi da zavrsi van prve runde
6 hours ago6 hr jak je draft generalno a kad se priča o draftu veći pik će ti uvek biti neko ko ima 18 nego neko ko puni 20
6 hours ago6 hr au, Rokici dogovorili sa Fred VanVleetom umesto 45M za narednu godinu, 50M za naredne dve. Ozbiljan posao Rokica
4 hours ago4 hr a vala i za njegau najboljim godinama ostaje za ozbiljne novce, sa jednom od vodecih uloga u ekipi koja ce sigurno biti u najuzem krugu izazivacajeste on jako dobar igrac, al daleko od toga da je kvalitet da mu je takva uloga predodredjena