Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ma kakav Simons, najviše što uspe da ubaci dve zaredom, pre nego klip ode na sledeću sekvencu. Ovo snimanje je trajalo jedan dan

• Replies 7.3k
  • Views 354.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

sto je on tako nisko na draftu?

nekako mi se cini da bi na nekom draftu pre 5-10 sezona bio sigurna prva runda i to top 20

ok, liga se definitivno zasitila "mrsavih krakatih evropljana", makar u smislu da nisu spremni po svaku cenu da ih dizu u nebesa prilikom drafta i koliko vidim svi smatraju da je ovo "kvalitetna draft klasa", ne znam doduse da li se to odnosi samo na kupera, prvih xy ili je generalno "jaka klasa"

za razliku npr od pokusevskog (potpuno su razliciti igraci, ali gradja im je slicna, dolaze iz istog podneblja) on se vec u nekoj meri adaptirao na seniorsku kosarku, naravno, na aba nivou. koja je nebo i zemlja u odnosu na nba, ali opet to je ogromna prednost u odnosu na igrace koji idu bez dana ili maltene bez dana seniorske kosarke

sa druge strane, nije ni 18godisnjak, za mesec puni 20 godina

ali opet, deluje mi kao ozbiljan talenat i nekako kad uporedjujem sa nekim igracima sa ovih prostora rtanije ili uopste evropljanima, cudno mi da zavrsi van prve runde

jak je draft generalno

a kad se priča o draftu veći pik će ti uvek biti neko ko ima 18 nego neko ko puni 20

au, Rokici dogovorili sa Fred VanVleetom umesto 45M za narednu godinu, 50M za naredne dve. Ozbiljan posao Rokica

a vala i za njega

u najboljim godinama ostaje za ozbiljne novce, sa jednom od vodecih uloga u ekipi koja ce sigurno biti u najuzem krugu izazivaca

jeste on jako dobar igrac, al daleko od toga da je kvalitet da mu je takva uloga predodredjena

Ajmo neki ozbiljan trejd, tipa Stroter za 52. pik.