Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

3 hours ago, Venom said:

Pre neki dan iskoči mi "stari NBA" na YouTubeu, Sonicsi protiv ne znam koga, 10. sekund Nate McMillan pivotira, pravi jedno 12 koraka, odmah sam se setio Glija i kako nema više školskog pivotiranja i kako su samo Jordanu gledali kroz prste. Mitomanija.

Problem je sto to mozes da iskopas tako povremeno za nekoga, pritom taj isti MekMilan to nije radio STALNO a danas rade SVI stalno jer im se moze i jako je ruzno za gledanje, kao neki jaci ulicni basket a ne kosarka uz koju smo svi odrasli

Zato bilo kakva poredjenja padaju u vodu, ovo je neka modifikovana varijanta sa ciljem da se obore svi rekordi i da sve kao bude wow a nije. Ja licno bi to sve sekao u startu, te korake i nosene i gather stepove i govna koja su sjebala ligu ali njima i ovo ovakvo donosi pare tako da je valjda sve u redu, samo sto postoji dobar deo nas koji ne volimo vise NBA. Ja recimo pratim zbog Moranta i Irvinga (dvojica koji uz Lebrona najvise nose loptu i prave korake) i naravno navijanje kontra Jokica, osim toga smor teski

• Replies 7.1k
  • Views 346.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

46 minutes ago, uini said:

zašto baš 1996?

jel postoje podaci iz npr 1998. menjala se košarka i u tim mini - stintovima, neretko i nazadovala iza 2iljaditih

nisam ocekivao da se mnogo promenilo to u te dve godine sa skoro istim postavama, evo pitao sam svog dobrog prijatelja deepseeka i potvrdjuje:

Aspect

2025 NBA Finals (Thunder vs. Pacers)

1998 NBA Finals (Bulls vs. Jazz)

Avg. Distance/Minute

~0.041–0.042 miles/min (2.46–2.52 mph)

~0.033–0.036 miles/min (1.98–2.16 mph)

Total Distance/Game

~2.5 miles (4 km) per player

~1.8–2.0 miles (2.9–3.2 km) per player

U drugim vestima, Zek Lou zvucao sigurno da ce Nagetsi da unajme novog GMa. Nije spominjao imena

45 minutes ago, uini said:

@Venom , ne kapiram sta je problem na 13/20 ili 30

problem je što ovi Soniksi ne postoje više, stoimmjkijbm, bitno da Šarlot igra svoju treću reinkarnaciju

Najviše loptu nosi brat Jordan Poole. Jedared mu na moje oči dunuli 3 nošene za poluvreme.

Pipavo je poređenje dve ere. Što se napada tiče, ova je miljama ispred, dok u odbrani pak, košarka devedesetih je miljama iza. fantom

44 minutes ago, Zli Gli said:

Problem je sto to mozes da iskopas tako povremeno za nekoga, pritom taj isti MekMilan to nije radio STALNO a danas rade SVI stalno jer im se moze i jako je ruzno za gledanje, kao neki jaci ulicni basket a ne kosarka uz koju smo svi odrasli

Zato bilo kakva poredjenja padaju u vodu, ovo je neka modifikovana varijanta sa ciljem da se obore svi rekordi i da sve kao bude wow a nije. Ja licno bi to sve sekao u startu, te korake i nosene i gather stepove i govna koja su sjebala ligu ali njima i ovo ovakvo donosi pare tako da je valjda sve u redu, samo sto postoji dobar deo nas koji ne volimo vise NBA. Ja recimo pratim zbog Moranta i Irvinga (dvojica koji uz Lebrona najvise nose loptu i prave korake) i naravno navijanje kontra Jokica, osim toga smor teski

Ništa od ovog nije istina. Ne rade se koraci stalno, niti je ranije bio neki poseban izuzetak. Al drago mi je da revidiraš stavove mic po mic, ranije nije bilo koraka, pa je bilo ali samo za super zvezde, sad je bilo i za ostale, ali ne stalno... Dogodine Gli hejter NBA devedesetih.

volim ovaj forum sto se konstantno pojavljuju nove teme za diskusiju

i sto se svako malo ukljucuju novi forumasi, sa svezim stavovima

a i postojeci su spremni promeniti misljenje ako su argumenti druge strane jaci rolleyes

jbt, kapiram da nas probude u sred noci i procitaju nam post bilo da se radi o kosarci, sportu generalno, politici dal ovoj nasoj ili globalno ili vec sta god, hortikultura jebena, da bi vecina bez problema pogodila autora, a vala i pripadajuce reakcije i ko ce se eventualno i na koji nacin javiti da odgovori lololisuse

Pa kad se pravite slepi kod ociju, napravila se sektaska ekipa Jokicevaca i onda je valjda logicno da se ova njegova era uzdize kao najjaca ikad jer je time i on bolje plasiran na toj zamisljenog GOAT lestvici, totalno umobolnoj inace zbog ociglednih razlika u pravilima koja ne vide samo Venom i sledbenici. Otprilike kao da neko kaze da je (lupam) Fetel bolji vozac od pokojnog Sene ili Sumahera jer je brzi a nema veze sto njegov bolid ima 200 konja vise, taj fazon

Ali ajde i to nego covek pokusava usput da omalovazi Dzordana (ciji sam postovalac ali nikad mi nije bio najomiljeniji, daleko od toga) na razne nacine a ako u nekom sportu postoji dominantan lik, to je kosarka i upravo taj Dzordan, dakle ne znam sto uopste polemisem s nekim takvim kad je to cinjenica koja se ne dokazuje, aksiom ili kako vec bese

Ludilo mozga, najvise ovaj deo oko koraka i nosenih nekad i sad, tu bas moras biti specijalac da ne primetis razlike. I to izvlacenje klipova kratkih sekvenci nekih silnih odbrana je mnogo jako, videti prvi pasus vezan za Jokica i sve je jasno

Edited by Zli Gli

sve je odavno jasno

jos da napokon olaksas dusu i otkrijes za koliko te je prodao jokic

pa da svi zajedno krenemo dalje bez ovolikog trolovanja