Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Sad još kad bi zalegli za Tarnera na leto....

Previše je ovo za Bejna.

Ionako se pokazalo da takvi all in poduhvati ne donose ni blizu dobrog u odnosu na ekipe koje redovno osvajaju titule, a oslanjaju se na core igrača koje su draftovali.

• Replies 7.1k
  • Views 345.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

New York agreed in principle to acquire Mikal Bridges from Brooklyn for Bojan Bogdanovic, five first-round draft picks, a first-round pick swap and a second-round selection, sources told ...Jun 25, 2024

-po meni je ovde realno razlika dal je bata kole ili 5i pik. KCPa ne cenim kao vi

Edited by uini

Više ceniš Kola nego KCPa!? Zaboga.

Inače, Mikal je verovatno najgori primer jurenja instant doprinosa za masu prvih pikova. Nenormalno precenjen igrač.

Ne znam ko je autor onog teksta gore o inflatornom pritisku, ali mislim da potcenjuje (iako ga pominje) uticaj salary capa.

Orlandu sledeće leto Bankero dolazi na debelu naplatu, nakon nje imaće uz Suggsa, Franca i Bejna sve zajedno na nekih 150M, to je haos puno.

Memfis ostaje na dva teška ugovora, JJJ i Ja, i to je otprilike ono čemu će težiti većina lige, a sad imaju zalihu pikova da izgrade ekipu. Na leto 2027. i KCP i Entoni ostaju bez ugovora, pa će imati prostora možda i da ugrabe nekog ozbiljnog FA.

pik 2030 ce im pomoci da nesto urade kad?

jbt orlando ima priliku da nesto uradi sad i idu na to

ako uspeju do jaja

ako ne, razjebace ovo za nekoliko godina ostaviti bankjera ili vagnera i pokusati na drugi nacin

najbolje da ce sa ovakvom ekipom da cekaju da im stignu pikovi sredine ili kraja prve runde pa da kroz 5 godina eventualno napadnu titulu

Pričaš kao da je Orlando sad instant kontender, a nije, nit je Bejn neki HoF igrač, nit se kontender postaje preko noći.

Od tih 7 šampiona za 7 godina svi (osim Lejkersa koji su, priznaćeš, vrlo specifičan slučaj) su imali razvojni put i nekoliko jakih plejof nastupa pre prstena. Orlando trenutno ima dve prve runde.

Neće Memfis čekati 2030. za taj pik, nego će ga uvaljati uz neke svoje pikove za nešto što im treba.

igra nastavlja da evoluira pred nasim ocima. celu tekmu love jedni druge po celom terenu al ce svejedno i posle ovoga da se serenda kakva se odbrana igrala nekadtm

Ne vidim način da Indy opstane u ovoj seriji, njihova šansa je propuštena u prošloj tekmi, tu se serija odlučila.

Ali svakako odlično finale, drugačija košarka, jednako sjajna u oba pravca, puna svega, potpuno osveženje i uživanje