Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Jos uvek vagam da li gledati nocas. Kakva je situacija kod ostatka ppp jokara fanbase?

Edited by 1n54jd3r

• Replies 7.6k
  • Views 374.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

1 hour ago, uini said:

On the need for some urgency in Game 6:

“That’s such a stupid question. Every game you want to win, bro. Every game, you want to go out and compete. Obviously we didn’t do that. But the next game is the next game, and that’s all we’re focusing on.”

-josh hart.

Imao je i Maks Strus, nekadasnji igrac najgoreg finaliste u zadnjih mnogo godina, jednu simpaticnu izjavu pre petog meca Klivlenda i Indijane, nesto motivisuce tipa "ko ne veruje u preokret ne treba ni da dolazi na posao"

Onda je u svom stilu kao starter isporucio 0 poena uz sut 0/9 i 0/6 za tri

I taj ima 63 miliona za 4 sezone, jezivo

29 minutes ago, 1n54jd3r said:

Jos uvek vagam da li gledati nocas. Kakva je situacija kod ostatka ppp jokara fanbase?

ja sam u shenzhenu na poslovnom putu tako da mozda odgledam snimak tek veceras, kada se dogegam do hotelske sobe posle predjenih 20km na sajmu. do tada medijska blokada da ne bude spolilera

7 minutes ago, banecare1 said:

ja sam u shenzhenu na poslovnom putu tako da mozda odgledam snimak tek veceras, kada se dogegam do hotelske sobe posle predjenih 20km na sajmu. do tada medijska blokada da ne bude spolilera

Ako gledam, kuckam play-by-play

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Gledaće se, da ispratimo sezonu Denvera, poslednji put se nerviramo i nastavimo opušteno kroz plej-of.

Vidim sad da kreće u 02:30, taman dovoljno vremena da se odgledaju Wick is Pain i Warfare (svaka asocijacija sa nastupajućom utakmicom je slučajna).

Edited by reg

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Hronično sam neispavan što se tiče cele nedelje jer radim prve smene stalno što inače nije moj režim al ovo čekam i gledam makar crko sutra... Ipak je možda poslednja tekma u sezoni debelog...

Biti ili ne biti momenat svakako daje draž.

22 minutes ago, reg said:

Gledaće se, da ispratimo sezonu Denvera, poslednji put se nerviramo i nastavimo opušteno kroz plej-of.

Vidim sad da kreće u 02:30, taman dovoljno vremena da se odgledaju Wick is Pain i Warfare (svaka asocijacija sa nastupajućom utakmicom je slučajna).

Eh, kolega, pa zasto takav defetisticki pristup

Just now, 1n54jd3r said:

Eh, kolega, pa zasto takav defetisticki pristup

Nadaću se ako se doguraju nazad u Oklahomu.

2 hours ago, 1n54jd3r said:

Ako gledam, kuckam play-by-play

to cu moci da citam retrospektivno, nikako u live rezimu

15 hours ago, pbg12345 said:

dal da adelman jokic to proba veceras i zaigra bez jokica jamala i mpj-a? s_w

Čini se da hoće 😃

So It Begins Helms Deep GIF

3 hours ago, reg said:

Gledaće se, da ispratimo ovu generaciju Denvera, koja vise nece igrati u ovom sastavu

FIFY

5 minutes ago, Peter Fan said:

FIFY

Grodon i Jokić ne idu nigde, Džamala neće uzeti niko, Portera možda neko ko ima igrača sa dužim ugovorom koga žele da se otarase.

Opa, Džamal odmah ušao u svoj Džekil/Hajd mod, prvo bacio vruć krompir jednorukom Porteru a onda trojka uz faul.