Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Kakva gomila bezmudih bednika. Zdravo, dovidjenja.

Pazi ovog ciglara od 250 miliona

• Replies 6k
  • Views 288.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Moćni Porter

Horor. Jeziva selekcija napada u 4/4.

A i sudije puše kurac celu tekmu

Hehe ali jel sam ja zato ustao da MPJ uzme dva najbitnija šuta...

Edited by Mil@n

Nisu ljudi ako se sad ne pošibaju u svlačionici. Sve u q.

Imali su apsulutnu kontrolu u utakmici i onda je Dort strpao 3 back2back trojke. I no show izdanje MPJ-a, par glupih odluka Gordona i sudije koje su krenule da navlace. Ocekujem blow out poraz u game6 i ciao sezona.

SGA mi je uzasno iritantan. Ima skill ali je non-ethical hooper. Nadam se da ce sudije dobiti instrukcije nakon zavrsetka sezone da lakat koji koristi da napravi separation ubuduce sude faul u napadu. I da, Jokicu zelim da zapali iz ove prebedne fransize koja je uradila sraman posao da mu obezbedi adekvatnu pomoc u prime godinama karijere. Igras PO sa 7 igraca od kojih su dva Russ i P-wat. Mrs u 3 lepe picke materine bre!

Edited by 1n54jd3r

Ja upalio na 90:81 za Denver, a tada je na scenu stupio Lu Dort

U svakom slučaju jedna od najboljih partija Debelog ove sezone, kako glede basketa tako i glede tajlandskoga boksa.

Ostali nek se samozapale, prvo uprava pa onda igrači počev od mpj-a.

Onaj vestbrukov erbol je nešto što se ne viđa često ni u školskom.

8 minutes ago, MeanM@ said:

Nisu ljudi ako se sad ne pošibaju u svlačionici. Sve u q.

Sad tek ne moraju nista..kosmicka je pravda da ispadne ekipa koja ulazi u PO sa jednim, cesto dva, redje tri raspolozena igraca a ostali su ili stetocine ili statiraju na klupi.

Jokara ako je nasao dom, srecu i mir u Denveru, zelim mu da ostane..ali ako ima i promil neodlucnosti, valjalo bi da menja sredinu.

8 minutes ago, 1n54jd3r said:

Imali su apsulutnu kontrolu u utakmici i onda je Dort strpao 3 back2back trojke. I no show izdanje MPJ-a, par glupih odluka Gordona i sudije koje su krenule da navlace. Ocekujem blow out poraz u game6 i ciao sezona.

Dobro, to im je realnost u ovom trenutku. Kad imaju ovakve bulja momente kad se lomi nisu za vise. 6 min bez poena na +11, a i nakon toga Jokic jedini iz igre za celu poslednju cetvrtinu.

Tesko uspevaju da iskreiraju ista, a i kad odrade nesto tu su zestoke cigle i air ballovi.

Oklahoma igra svoju igru i pojave se ljudi kad treba.

TS 80.9% na 44 poena...da ih postroji, dovede bracu da isamaraju sve redom...ajde mogu AG-a da preskoce

Toeto, taj sam

FB_IMG_1747163409721.jpg

5 minutes ago, napadaj said:

Ja upalio na 90:81 za Denver, a tada je na scenu stupio Lu Dort

Krivi smo mi sto smo se sebicno probudili kad smo videli da vode 10 razlike. Tacno sam znao da je rano, ima jos puno da se igra, al jbg

Mogu samo da zamislim kako se Jokić oseća kada odigra ovako i nasisa se kurca.

Ne treba da dobije 1 već 3 MVPa što je ova govna dovukao do 50 pobeda.