Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Utisak mi je da je Denver morao sa vecom prednoscu da ode na poluvreme, imajuci u vidu kako je Jokic odigrao. Ima 19 poena, 9 skokova i 3 asistencije za 20min.

• Replies 7k
  • Views 336.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

lose su zatvorili poluvreme, ali mi denver izgleda prilizno smireno i samouvereno. ne znam sta im je

Just now, banecare1 said:

lose su zatvorili poluvreme, ali mi denver izgleda prilizno smireno i samouvereno. ne znam sta im je

Vibe krece od Jokica i prenosi se na ekipu. A on je veceras dosao da igra a ne da kuka na sudije. Russ i Jamal su imali nekoliko jeftino prodatih lopti, CB takticki nebranjen na trojci ali dosta promasaja za sad. MPJ isto slabo i tanko. Prakticno Jokic i AG na potrebnom nivou za sada. I Julian mini rola sa pozitivnim impact-om.

Mnogo je zajeban OKC. Ovo bi bio herojski uspeh. Na svakih 5 minuta im se upadne u ritam i to su ovo mini serije po 7-8 razlike za minut.

1 minute ago, kralj said:

Mnogo je zajeban OKC. Ovo bi bio herojski uspeh. Na svakih 5 minuta im se upadne u ritam i to su ovo mini serije po 7-8 razlike za minut.

I Denver je imao seriju 9-0 za 1:20. Imaju gori rezultat no sto su ostavili utisak.

Može i Denver naravno da napravi seriju, al to je uglavnom neka serija vanrednih poteza, ovi ne urade ništa specijalno, samo se rastrče i razmašu u odbrani i pretrče ih u tranziciji.

OKC neverovatno malo dobija od joea, wigginsa i wallacea kroz celu seriju. Posebno prve dvojice.

Presmešan je MPJ

Previse u nastavku daju prostora SGA-u za drive i naskok. Jamal povratio samopouzdanje, a Jokic nastavlja kako je i zavrsio prvo poluvreme.

Hartensajn je imao huge blok na AG-u koji je krenuo na kucanje. Plasim se minuta kada Russ udje umesto Jamala.

Aaa, šta ubacuje ludak.

Sad treba karuza preziveti.

MPJ u stetocina modu.

marija ljubim te gde kazes

+12 za Denver. Teraju OKC da uzmu TO. Odlicno da predahnu malo, igralo se intenzivno bez pistaljki, dosta fizickog trosenja u ovom periodu.

Kako gori OKC mrežica.

Što je najgore, bilo bi još 6 da Dort nije dao trojku bez samopouzdanja pošto je več preskočio šut, da bi MPJ u sledećem napadu promašio skroz otvorenu, magare.

Russ 5 promasenih suteva plus 2 izgubljene. Na stranu sto je borben i trudi se. Ne treba uopste lopta da bude u njegovim rukama.