May 13May 13 42 minutes ago, 1n54jd3r said:Ne preuzima Denver prednost domaceg terena ako izbaci OKC. Za svaku rundu tim sa boljim skorom u regularnoj sezoni ima prednost.I Minesota i GSW imaju gori skor od njih. Mada ne znam što se time bavimo kad neće izbaciti OKC.
May 13May 13 New York - Indiana finale Istoka? Nadam se samo da će Reggie raditi prenose serije, posebno u MSG
May 13May 13 gledam klivlend indijana i dalje mi je utisak da je intenzitet odbrana u PO zapada i istoka potpuno razlicitza denver vcrs je prilicno jednostavno, jokic mora daleko bolje i adelman mora da se ohrabri da pokusa naci ulogu najiu/piketu i vise peruje votsonu, odnosno da pokusa dobiti nesto konkretnije od klupe, a ne da svede rotaciju sustinski na 6 igraca
May 14May 14 Fin pocetak, tvrda odbrana na obe strane ali Oklahom ubada spolja a Nagetsi za sad nistaSudac sviraj kraj Edited May 14May 14 by Zli Gli
May 14May 14 11-2 serija Denvera. Dobar TO Adelmana. Izasli su sa vise energije za tucu, guzenje pod kosem, dobise i par pistaljki za and1. Ceka se Jamal da udje u ritam, agresivan je ali ga nece sut. Edited May 14May 14 by 1n54jd3r
May 14May 14 Odlican Jokic, resava situacije kad je Caruso na njemu. CB i P-wat ubadaju neke trojke. Druga prica.
May 14May 14 Kazem ja sudac sviraj kraj, znao sam da sledi povratakNado sam se +30 na poluvremenu pa da legnem da spavam ali djoka, Nagetsi cute i bore se, Jokic strpljiv agresivan dobar
May 14May 14 Julian dobio 4min. P-wat borben, skokovi u napadu, ali vec 3 licne nakon sto je napravio jednu u napadu tokom 1na1 kontre. Jokic se vraca u igru na +2. Za sada najvise problema im pravi Holmgren. Edited May 14May 14 by 1n54jd3r