4 hours ago4 hr ostaje jos samo da odgonetnemo da li je i kajri bio upoznat i da li je sam izazvao tesku povredu koja mu lako moguce zavrsava karijeru
4 hours ago4 hr 1 hour ago, spaceploitator said:Pre ce biti ozbiljan problem sto u svetu potpuno dominira kapital te nista sem profita nije bitno (videti i pod nba liga) ZBOG CEGA ljudi gube poverenje u sve i svja al dobrone iskljucuje jedno drugonikako ne treba zanemariti i da su ljudi generalno glupi ko kurac i sa druge strane da ih mediji ciljano zasipaju sadrzajima u meri da je svakim danom sve teze odvojiti cinjenice od potpunih lazi
2 hours ago2 hr Let's go Knicks. Šta kažu znalci, Boston je i dalje favorit? Usput, žao mi Tejtuma, fin dečko. Možda je došlo vreme za Kelte da probaju da utope Kristapsa i Holideja i nađu malo mlađe/zdravije alternative.
2 hours ago2 hr Za Tejtuma se sumnja da je pukla ahilova, ako je to slučaj cela organizacija se obrće naglavačke u jednom, jedinom trenutku. Tim je sastavljen i debelo preplaćen da bude kontender, a godinu dana će igrati bez najboljeg igrača i bez manevarskog prostora, bukvalno životarenje dok se ovaj ne vrati, a pitanje je kakav će se vratiti, odnosno koliko vremena će mu trebati da bude pravi.Stari vlasnici da se šutiraju u dupe što su tim prodali u martu, sad ne bi izvukli tu cenu.
1 hour ago1 hr 22 minutes ago, goofs said:Za Tejtuma se sumnja da je pukla ahilova, ako je to slučaj cela organizacija se obrće naglavačke u jednom, jedinom trenutku. Tim je sastavljen i debelo preplaćen da bude kontender, a godinu dana će igrati bez najboljeg igrača i bez manevarskog prostora, bukvalno životarenje dok se ovaj ne vrati, a pitanje je kakav će se vratiti, odnosno koliko vremena će mu trebati da bude pravi.Stari vlasnici da se šutiraju u dupe što su tim prodali u martu, sad ne bi izvukli tu cenu.Postavlja se pitanje da li trejdovati Holideja i/ili Porzingisa i šta se za njih može izvući. Imaju oni mlad core, vratiće se Tejtum sigurno. Mislio sam da će i ove godine lagano uzeti titulu, ali raspadoše se braća.
1 hour ago1 hr ako propušta sledeću sezonu, mogu celticsi da prijave onaj injured/disabled player exception pa da potpišu nekoga sa free agencyja. e sad, da li za punu cifru, pola, mrzi me da kopamtatum sledeće sezone zarađuje 54 miliona, tako da kontam da može da se probere, ako nemaju druge do da se takmiče
1 hour ago1 hr ..to onda ne bi bilo baš isto ali opet bi bili vrlo konkurentni u plejofuedit• Disabled Player Exception: Teams may replace a player who suffers a season-ending injury or illness with one player signed to a contract with a salary of up to the lesser of either 50% of the disabled player’s current salary OR the amount of the Non-Taxpayer Mid-Level Salary Exception for the season in which the Disabled Player Exception is used. That said, the following rules apply to the Disabled Player Exception:An application can be made with respect to a Salary Cap Year at any time from July 1 through January 15 of such Salary Cap Year, regardless of when the injury or illness occurred.The disabling injury or illness must make it substantially more likely than not, in the judgment of an NBA-appointed physician, that the disabled player would be unable to play through the following June 15.A contract signed pursuant to the Disabled Player Exception must be for one season, or if the Exception is used to acquire a player by assignment, then the acquired player must be in the final season of his contract.A Disabled Player Exception expires on the March 10 following the date on which the Exception is granted. Edited 1 hour ago1 hr by uini
1 hour ago1 hr 32 minutes ago, goofs said:Za Tejtuma se sumnja da je pukla ahilova, ako je to slučaj cela organizacija se obrće naglavačke u jednom, jedinom trenutku. Tim je sastavljen i debelo preplaćen da bude kontender, a godinu dana će igrati bez najboljeg igrača i bez manevarskog prostora, bukvalno životarenje dok se ovaj ne vrati, a pitanje je kakav će se vratiti, odnosno koliko vremena će mu trebati da bude pravi.Stari vlasnici da se šutiraju u dupe što su tim prodali u martu, sad ne bi izvukli tu cenu.ode ti cini mi se predalekoboston je tim (makar od ovih ozbiljnih) koji mozda i ponajmanje zavisi od nominalno prvog igracaimaju oni isuvise kvalitetnih opcija sem njega da budu daleko iznad zivotarenja na istokune bih ja njih otpisivao ni iz ove serijejasno je da su im sanse male, ali daleko od toga da su niksi zavrsili posaozao mi je jedino sto se tejtum povredio, naravno najpre zbog njega samog, a drugo i zbog narativa koji ce se kreirati da su niksi prosli (ako prodju) zbog njegove povrede41 minutes ago, ntwadumela said:Let's go Knicks. Šta kažu znalci, Boston je i dalje favorit? Usput, žao mi Tejtuma, fin dečko. Možda je došlo vreme za Kelte da probaju da utope Kristapsa i Holideja i nađu malo mlađe/zdravije alternative.zapravo potvrdjuje se jedino sto je bilo izvesno pred ovaj PO i sto su svi pravi znalci prepoznali da je svako proglasavanje favorita cisto palamudjenje i nagadjanjeodavno nije bilo ovako izjednaceno i vecina serija moze da ode u razlicitim smerovima, a krajnji ishod ce zavisiti od gomile faktoramozda i najvise od zdravstveno/fizickog stanja glavnih protagonista
1 hour ago1 hr novi gazda se sad lomi dal da prodaje tim šolaku za 100 miliona ili da skače sa 46. sprata a ostale gazde mu pišu sms "hodl nariktaćemo ti lutriju za boozera"
19 minutes ago19 min 54 minutes ago, pbg12345 said:ode ti cini mi se predalekoboston je tim (makar od ovih ozbiljnih) koji mozda i ponajmanje zavisi od nominalno prvog igracaimaju oni isuvise kvalitetnih opcija sem njega da budu daleko iznad zivotarenja na istokune bih ja njih otpisivao ni iz ove serijejasno je da su im sanse male, ali daleko od toga da su niksi zavrsili posaoMa serija je gotova, ni zdravi nisu bili na dobrom putu. Boston ima Džejlena Brauna, Porzingisa koji je više povređen nego zdrav i ostatak su (jako dobri) role igrači. To nije tim za juriš na naslov, to je tim za max prvu-drugu rundu plejofa, no takođe to je i tim koji košta skoro 230 miliona, a timovi tako skupi za cilj moraju da imaju samo prsten.Za dve godine kad se Tejtum vrati ko živ ko mrtav, od Porzingisa neće ostati ništa, Džrue će imati 36, biće doselekcije, ali je još bitnije pitanje kako će se razviti SAS, OKC i ostali mladi igrači koji su sad u naletu, može da se desi da za top Boston tu više nema mesta.@uini imaju tu opciju, da, mogu da daju do 27M nekom slobodnom agentu, ali je trenutno tržište slobodnih agenata mršavo, a i te pare bi mogli da daju igraču koji realno vredi 15-20M, da ga preplate kako bi pristao na jednogodišnji ugovor, jer likovi koji igraju za 25 i više milki potpisuju višegodišnje ugovore.Ko god to bio neće ih gurnuti u kontendere.Eventualno trejd za expiring Porzingisa može da ih nekako rekonstruiše, ali ne znam šta mogu da dobiju za to, Bila ili Markanena a i mislim da neće to raditi, ići će na snižavanje svog salary capa, nisu isplativi sa ovim brojkama.