Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

2214771269.0.jpg

• Replies 5.9k
  • Views 284.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

4 hours ago, 1n54jd3r said:

LOL, pa ovo je nerealno jbt...

Jedino gde internet greši je u tome da ovo nije napravljeno da bi Lejkersi išta osvojili. Samo je važna isplativost lige i da oni nakon odlaska Lebrona ne ostanu negledivi kao posle Kobijeve penzije. To je udarac koji je Silver amortizovao.

Inače, presmešno. Evrovizija nivo poslovanja.

R.I.P. navijači Jute, Šarlota i Vašingtona.

Edited by Amos

Doslo vreme da 'Sota uzme titulu.

Minesota do titule, bejbi Dzordan FMVP, to je skroz ok

A trejd Doncica za Dejvisa i Flega je takodje skroz korektan

Ako ne budu hteli OKC u finalu po svaku cenu to je i najpoštenije.

31 minutes ago, SNARC said:

Došlo doba da se rastajemo
Uvijek ćemo da se poznajemo

34 minutes ago, SNARC said:

Luke Ridnour i Chase Budinger su ponosni na svoje naslednike.

3 minutes ago, Milošica said:

Luke Ridnour i Chase Budinger su ponosni na svoje naslednike.

Peković, Love, Kirilenko, Šved, Rubio - tzv Vanilla Wolves-i

45 minutes ago, Amos said:

Ako ne budu hteli OKC u finalu po svaku cenu to je i najpoštenije.

ko ako ne bude hteo okc u finalu?

liga?

po cemu su do sad pokazali da ne zele okc u finalu (ili bilo koga drugog)?

1 minute ago, pbg12345 said:

ko ako ne bude hteo okc u finalu?

liga?

po cemu su do sad pokazali da ne zele okc u finalu (ili bilo koga drugog)?

Ne mislim da liga išta namešta, već da ima favorite koga bi voleli da vide u finalu zbog gledanosti. OKC vs. Boston je jedno, a Minesota vs. Indijana nešto sasvim drugo. Za toliko se može malo gurati na jednu stranu, što u pravljenju narativa, što u nekim odlukama kad se lomi.

Ne moraš da dižeš ustanak u ime lige, nije čak ni hot take u pitanju.

U dosadašnjem toku PO bilo je tona neizvjesnih utakmica, ali kod mene ne jenjava utisak da iz utakmice u utakmicu kvalitet basketa opada. Možda je i do mene, omatorio sam, ali nakon Popovih Spursa i onog protoka lopte, ova iso sranja su negledljiva. Sad su i u odbrani počeli da brljave, livade na sve strane ali i pored toga svaki napad se završava šutem za 3. Boston mi je pogotovo gadan, jedino ovi Niksi sa defanzivnim haslom, ali i tu Tauns kvati utisak sa svojom pojavom.

Edited by Jesper23

6 minutes ago, Amos said:

Ne mislim da liga išta namešta, već da ima favorite koga bi voleli da vide u finalu zbog gledanosti. OKC vs. Boston je jedno, a Minesota vs. Indijana nešto sasvim drugo. Za toliko se može malo gurati na jednu stranu, što u pravljenju narativa, što u nekim odlukama kad se lomi.

Ne moraš da dižeš ustanak u ime lige, nije čak ni hot take u pitanju.

dizem ustanak tako sto te pitam da razjasnis post?

Just now, pbg12345 said:

dizem ustanak tako sto te pitam da razjasnis post?

Voliš da uletiš klizeći kad neko napiše bilo šta što ti se učini kao edgy mišljenje. To je ti praktično trademark na forumu.

5 minutes ago, Jesper23 said:

U dosadašnjem toku PO bilo je tona neizvjesnih utakmica, ali kod mene ne jenjava utisak da iz utakmice u utakmicu kvalitet basketa opada. Možda je i do mene, omatorio sam, ali nakon Popovih Spursa i onog protoka lopte, ova iso sranja su negledljiva. Sad su i u odbrani počeli da brljave, livade na sve strane ali i pored toga svaki napad se završava šutem za 3. Boston mi je pogotovo gadan, jedino ovi Niksi sa defanzivnim haslom, ali i tu Tauns kvati utisak sa svojom pojavom.

moj utisak je da su istok i zapad razlicit nivo u potpunosti

na zapadu se rudari svaki posed, ovamo neka polu zabava iz regularne sezone, polu PO kosarka

orlando se istina ne uklapa u to, ali su oni ispali

naravno, moze biti da sam apsolutno subjektivan, plus na zapadu gledam sve ili gotovo sve utakmice, a na istoku uglavnom hajlatse i delove utakmica pa mozda i to iskrivljuje percepciju

e:isekoh sam sebi post

Edited by pbg12345

2 minutes ago, Amos said:

Voliš da uletiš klizeći kad neko napiše bilo šta što ti se učini kao edgy mišljenje. To je ti praktično trademark na forumu.

jesi dobro jutros?

izvini sto sam ti se obratio