7 hours ago7 hr 4 hours ago, 1n54jd3r said:LOL, pa ovo je nerealno jbt...Jedino gde internet greši je u tome da ovo nije napravljeno da bi Lejkersi išta osvojili. Samo je važna isplativost lige i da oni nakon odlaska Lebrona ne ostanu negledivi kao posle Kobijeve penzije. To je udarac koji je Silver amortizovao.Inače, presmešno. Evrovizija nivo poslovanja. R.I.P. navijači Jute, Šarlota i Vašingtona. Edited 6 hours ago6 hr by Amos
5 hours ago5 hr Minesota do titule, bejbi Dzordan FMVP, to je skroz okA trejd Doncica za Dejvisa i Flega je takodje skroz korektan
5 hours ago5 hr 31 minutes ago, SNARC said:Doslo vreme da 'Sota uzme titulu.Došlo doba da se rastajemoUvijek ćemo da se poznajemo
5 hours ago5 hr 34 minutes ago, SNARC said:Doslo vreme da 'Sota uzme titulu.Luke Ridnour i Chase Budinger su ponosni na svoje naslednike.
5 hours ago5 hr 3 minutes ago, Milošica said:Luke Ridnour i Chase Budinger su ponosni na svoje naslednike.Peković, Love, Kirilenko, Šved, Rubio - tzv Vanilla Wolves-i
5 hours ago5 hr 45 minutes ago, Amos said:Ako ne budu hteli OKC u finalu po svaku cenu to je i najpoštenije.ko ako ne bude hteo okc u finalu?liga?po cemu su do sad pokazali da ne zele okc u finalu (ili bilo koga drugog)?
5 hours ago5 hr 1 minute ago, pbg12345 said:ko ako ne bude hteo okc u finalu?liga?po cemu su do sad pokazali da ne zele okc u finalu (ili bilo koga drugog)?Ne mislim da liga išta namešta, već da ima favorite koga bi voleli da vide u finalu zbog gledanosti. OKC vs. Boston je jedno, a Minesota vs. Indijana nešto sasvim drugo. Za toliko se može malo gurati na jednu stranu, što u pravljenju narativa, što u nekim odlukama kad se lomi. Ne moraš da dižeš ustanak u ime lige, nije čak ni hot take u pitanju.
5 hours ago5 hr U dosadašnjem toku PO bilo je tona neizvjesnih utakmica, ali kod mene ne jenjava utisak da iz utakmice u utakmicu kvalitet basketa opada. Možda je i do mene, omatorio sam, ali nakon Popovih Spursa i onog protoka lopte, ova iso sranja su negledljiva. Sad su i u odbrani počeli da brljave, livade na sve strane ali i pored toga svaki napad se završava šutem za 3. Boston mi je pogotovo gadan, jedino ovi Niksi sa defanzivnim haslom, ali i tu Tauns kvati utisak sa svojom pojavom. Edited 5 hours ago5 hr by Jesper23
4 hours ago4 hr 6 minutes ago, Amos said:Ne mislim da liga išta namešta, već da ima favorite koga bi voleli da vide u finalu zbog gledanosti. OKC vs. Boston je jedno, a Minesota vs. Indijana nešto sasvim drugo. Za toliko se može malo gurati na jednu stranu, što u pravljenju narativa, što u nekim odlukama kad se lomi.Ne moraš da dižeš ustanak u ime lige, nije čak ni hot take u pitanju.dizem ustanak tako sto te pitam da razjasnis post?
4 hours ago4 hr Just now, pbg12345 said:dizem ustanak tako sto te pitam da razjasnis post?Voliš da uletiš klizeći kad neko napiše bilo šta što ti se učini kao edgy mišljenje. To je ti praktično trademark na forumu.
4 hours ago4 hr 5 minutes ago, Jesper23 said:U dosadašnjem toku PO bilo je tona neizvjesnih utakmica, ali kod mene ne jenjava utisak da iz utakmice u utakmicu kvalitet basketa opada. Možda je i do mene, omatorio sam, ali nakon Popovih Spursa i onog protoka lopte, ova iso sranja su negledljiva. Sad su i u odbrani počeli da brljave, livade na sve strane ali i pored toga svaki napad se završava šutem za 3. Boston mi je pogotovo gadan, jedino ovi Niksi sa defanzivnim haslom, ali i tu Tauns kvati utisak sa svojom pojavom.moj utisak je da su istok i zapad razlicit nivo u potpunostina zapadu se rudari svaki posed, ovamo neka polu zabava iz regularne sezone, polu PO kosarkaorlando se istina ne uklapa u to, ali su oni ispalinaravno, moze biti da sam apsolutno subjektivan, plus na zapadu gledam sve ili gotovo sve utakmice, a na istoku uglavnom hajlatse i delove utakmica pa mozda i to iskrivljuje percepcijue:isekoh sam sebi post Edited 4 hours ago4 hr by pbg12345
4 hours ago4 hr 2 minutes ago, Amos said:Voliš da uletiš klizeći kad neko napiše bilo šta što ti se učini kao edgy mišljenje. To je ti praktično trademark na forumu.jesi dobro jutros?izvini sto sam ti se obratio