banecare1 Posted November 7 Posted November 7 dobro se drze kakav je rooster. mladjani brat russ sazreva polako 1
kralj Posted November 7 Posted November 7 Ja gledam sa filozofskim mirom i mislim se gde će CB na leto da utekne i jedva čekam Strotera u petorci. 1 3
banecare1 Posted November 7 Posted November 7 (edited) dobro su se drzali, a sada potop edit: dobro sam potrosio jinx, ipak pokazuju znake zivota i vracaju se sa -16 na -10 Edited November 7 by banecare1
Amos Posted November 7 Posted November 7 Kakav flash na 2012. kad sam navijao za Westbrucka da ih zakuca svi. 1 1
Milošica Posted November 7 Posted November 7 (edited) Nadam se da Edin prolazi nekako kroz ovo. Jeste da bi se posle ove pobede uvlačio Vestbruku da mu dođe u emisiju, ali sigurno traži nekog Miloša da pokaže kako ne sme njega niko da zeza dok mu ovaj svaku drugu reč skenira. RW je jedan od nas Edited November 7 by Milošica
1n54jd3r Posted November 7 Posted November 7 Nisam gledao pa samo sa pitam...sta se ovo jebeno desilo...kako?!?
reg Posted November 7 Posted November 7 A što je Memfis oduvao Lejkerse, to niko da ne prokomentariše?
Zli Gli Posted November 7 Posted November 7 A sto je Temetrius izasao i nije se vratio u igru? Sto se Nagetsa tice, tose nisam nado ali sam ocekivao jer mi je Oklahoma nesto tanka, cudi me njihov 7-0 start. A jos vise me cudi sto je GS dobio Seltikse sa ovim bas prosecnim rosterom, mada regularna sezona sve trpi pa tako imamo i Klivlend na 9-0, svasta. Orlando u ABA2, nisu ni za razvojnu ligu trenutno
freakns Posted November 7 Author Posted November 7 2 hours ago, 1n54jd3r said: Nisam gledao pa samo sa pitam...sta se ovo jebeno desilo...kako?!? ja gledao.... odgovor je, neam pojma odigrali su trecu za sve pare. kad je OKC poveo 16 razlike, Nuggetsi su pogodili 3 trojke u nizu i pogodili 10 od 11 narednih suteva, a taj promasaj su imali skok u napadu i poentirali. u drugom poluvremenu su ih ubili ritmom. imali su 14 izgubljenih u prvom, u drugom 4 i trcali su ko nenormalni. i u odbrani i u napadu, igrali su kao da je playoff. jos cudnije, dobili su a da je Jokic ubacio 1 poen u cetvrtoj. doduse, naterao je SGA odbranom da izgubi loptu 1
Hele Posted November 7 Posted November 7 Vestbruka i dalje ne volim i jos mora da se dokazuje (cuj, meni da se dokazuje), ali nema sumnje da je lik zesce motivisan i da se bori ko zmaj, na cemu rispekt. Ovo polako postaje Nikolin i Rasov tim i bilo bi presmesno da tako i ostane posle toliko godina gradjenja tima i davanja toliko visokih ugovora. Mri, MPJ i AG - sklonite se, sad je Robin matorac na minimalcu.
Amos Posted November 7 Posted November 7 U suštini, da igra sa dva legitimna all-star igrača Debeli bi osvojio 5 titula. 6 1
pbg12345 Posted November 7 Posted November 7 a da igra sa 4 all nba igraca, osvojio bi mozda i vise od toga donekle razumem, ali stvarno se otislo u krajnost sa ovim nagets menazdmentom u svakom drugom postu 2 1
Recommended Posts