Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

koji vi

• Replies 5.8k
  • Views 279.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Ako Boston ispadne Debbie does Dallas će biti obrazovni program za ono šta čeka Tatuma.

45 minutes ago, uini said:

koji vi

Ne pričamo o Makedoncima

9 hours ago, 1n54jd3r said:

Nemam neki osecaj srece i radosti. Mogla je ova tekma opusteno da se propusti i odspava.

To je zato sto volite samo Jokica a Nagetse tek radi reda i draze vam je 56/16/8 u porazu od Vizardsa nego ovo sinoc jer onda mozete da kukate kako nema s kim da igra a ima zapravo dosta dobar tim vec godinama.

I ja kao nenavijac Jokica i Nagetsa sam zbunjen, sta vredi da pisem kako je bio odvratno los kad su pobedili a to je valjda poenta kosarke i sporta, zbog toga je NBA odavno u banani jer se gledaju samo (vestacki naduvane) brojke.

5 hours ago, Venom said:

Ovakve stvari su nekad stavljali na špice, danas je rutinski 2x po utakmici, a i a drugim utakmicama. Jamal je imao nešto slično danas. Vrhunac košarke.

Nisu smeli ni da pokusavaju nista slicno do pre 20ak godina jer su im za svasta nesto svirali korake i nosene po staaarim normalnim kosarkaskim pravilima pa su igrali skolski, inace bi kidali. Cim je pusteno da se nosi lopta i koraca i prave duple (kao Jokic sinoc ispred sudije) i gather step i oni sitni nevidljivi koraci, dobili smo i vise raznih spektakularnih poteza. Samo su sa kucanjima mnogo slabiji nego pre jer su nekad igrali fizicki jaci i ludji igraci a sad ovi tehnicari tanani sto sutiraju trojke kao sumanuti cak za 1% bolje od staaarih igraca. Danas je senzacija kad Kristijan Braun zakuca iz dvokoraka preko Gobera, bedak.

Edited by Zli Gli

Mitchel je mogao da uradi ovo pošto sudije Jokić nisu svirali korake na drugoj utakmici. Ok.

2 hours ago, Zli Gli said:

To je zato sto volite samo Jokica a Nagetse tek radi reda i draze vam je 56/16/8 u porazu od Vizardsa nego ovo sinoc jer onda mozete da kukate kako nema s kim da igra a ima zapravo dosta dobar tim vec godinama.

I ja kao nenavijac Jokica i Nagetsa sam zbunjen, sta vredi da pisem kako je bio odvratno los kad su pobedili a to je valjda poenta kosarke i sporta, zbog toga je NBA odavno u banani jer se gledaju samo (vestacki naduvane) brojke.

Nisu smeli ni da pokusavaju nista slicno do pre 20ak godina jer su im za svasta nesto svirali korake i nosene po staaarim normalnim kosarkaskim pravilima pa su igrali skolski, inace bi kidali. Cim je pusteno da se nosi lopta i koraca i prave duple (kao Jokic sinoc ispred sudije) i gather step i oni sitni nevidljivi koraci, dobili smo i vise raznih spektakularnih poteza. Samo su sa kucanjima mnogo slabiji nego pre jer su nekad igrali fizicki jaci i ludji igraci a sad ovi tehnicari tanani sto sutiraju trojke kao sumanuti cak za 1% bolje od staaarih igraca. Danas je senzacija kad Kristijan Braun zakuca iz dvokoraka preko Gobera, bedak.

Pa naravno da se Denver prati zbog Jokica. Koga bi ovde inace bilo briga za Miki Maus Gordona ili Marej-arolleyes Jokic juri istoriju ali izgleda da je njegov prajm prosao u trenutku kada je usao u njega. Covek vise ne moze da resi nikoga ledjima, ono ispaljivanje trojki je odraz njegove nemoci da bilo koga unese u kos.

• Popular Post
19 minutes ago, Micko8 said:

Pa naravno da se Denver prati zbog Jokica. Koga bi ovde inace bilo briga za Miki Maus Gordona ili Marej-arolleyes Jokic juri istoriju ali izgleda da je njegov prajm prosao u trenutku kada je usao u njega. Covek vise ne moze da resi nikoga ledjima, ono ispaljivanje trojki je odraz njegove nemoci da bilo koga unese u kos.

Tvoj prajm zato ne prolazi...

Jebo njegov prajm, nego...

• Author
14 hours ago, 1n54jd3r said:

Ne secam se kada sam poslednji put gledao Jokica a da igra ovoliko lose. Bukvalno prenosi negativnu energiju na ceo tim. Na ladjenju jaja u odbrani pozavideo bi mu i prime Harden.

uzasno je nervozan. svaki screen ga podkace, svako cuvanje sa malim na njemu su batine koje mora da trpi, bukvalno im dozvoljavaju rukama da igraju odbranu, ali najveci problem je sto ne moze da provali kako igraju D. i sam je rekao posle tekme da ne zna sta ce da urade... ali sve to ne opravdava 0-10 za 3.

a za odbranu, u prvom nije bilo bas ladjenje jaja, mada nije dominirao... ali u drugom poluvremenu, vrhunska odbrana. jbt, na sta je spao, odbrana da ga izvlaci da bude korisniji od Simmonsa dry

2 hours ago, Venom said:

Mitchel je mogao da uradi ovo pošto sudije Jokić nisu svirali korake na drugoj utakmici. Ok.

Naravno da ne nego pises i ti svasta a moze iz svake ere bukvalno da se izvuce na stotine ovakvih poteza, i to ne samo od superstarova tipa Dzordan Brajant Vejd Karter i slicni nego i mnogo nekih random likova. Inace, i to Micelovo je svuda na spicama od sinoc, kad vec pominjes, toliko o tome da se vidja 2x na svakom mecu.

O koracima i nosenim zaista nema svrhe raspravljati, postalo je normalno da se skoro nista ne svira da se ne remeti show i to je to, opste prihvaceno.

Edited by Zli Gli

Pa jel napravio korake ovde Mitchel ili nije, ne razumem poentu.

Ide Niksi večeras. Gledamo zbog bratine @uini

2 hours ago, 1n54jd3r said:

Jebo njegov prajm, nego...

Batalio sam na arguably.fantom

5 hours ago, Amos said:

Ako Boston ispadne Debbie does Dallas će biti obrazovni program za ono šta čeka Tatuma.

Sam je kriv, niko ga nije terao da postane bog krindža.

Biće ovo bombona do kraja, kako gori MSG