Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Brat barem nije uzeo da briše ruke posle ovoga, kao iskliznula mu, nego je sportski podneo

• Replies 5.5k
  • Views 267.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Toliko snage u čoveku, a ne može da dobaci do koša. Nikad mi neće biti jasno kako ne mogu navežbati slobodnjake

mitch lobinson je legenda. samo da dobijemo i treću, onda će sam da omlati centre cavsa, to mu je specijalitet

1 minute ago, Arigato said:

Toliko snage u čoveku, a ne može da dobaci do koša. Nikad mi neće biti jasno kako ne mogu navežbati slobodnjake

To je do navežbane forme šute koju žele da ispoštuju, pa se onda ovo desi.

Da šutiraju isključivo kako njima "prija", ne bismo viđali ove stvari, ali procenti bi verovatno bili još gori.

4 hours ago, Amos said:

Prvo budjenje Niksi gube 20, reko e jebiga aj da odspavam jos sat. Drugo budjenje, ovi mucenici gube 20, jeste da se ne radi danas ali dovidjons.

Dobili smo svi prvu utakmicu serije koju smo ocekivali. fantom

Ja pustio na telefonu da ide prenos, zakuntao, budim se na 82:38 ili tako nesto, na par minuta do poluvremena. Nakon par sekundi čkiljenja u neverici i provere sopstvenog vida, bas u fazonu dovidjons bre, vratih se full spavanju pred radni dan. Nije to tako loše :)

1 hour ago, goofs said:

Ludilo je ova serija Niksa i Seltiksa, juče rekoh da je sve u Bostonovim rukama, nema šanse da opet promaše 40 trojki, oni promašili 30 i opet prosuli 20 razlike.

Nekako i jedni i drugi imaju čime da se vode dalje u seriji, NYK imaju dve tekme fore, što je ogromna stvar, a Boston prosto zna da u nogama ima +20 protiv ovih, ali da moraju pametnije da sačuvaju tu prednost. Doduše ako ih uhvati nervoza može sve da ode nepovratno.

Za Denver je ovo planiran poraz, otaljali su i idu kući na high altitude, uopšte nije isključeno da još jednu ovakvu utakmicu otpišu do kraja serije.

rekoh i sinoc za vreme utakmice, meni je i pored svega 13 poena u prvoj cetvrtini i velikog minusa delovalo da je njujork stabilniji, da imaju konkretnije opcije u napadu

jeste to bostonova igra, ali ono besomucno prangijanje je prosto jebeni rulet

a problem kod toga je sto si u vecem zaostatku (u seriji) obruc postaje manji

Edited by pbg12345

Da, ali tako igraju cele sezone, i išlo im je dobro, sad su u nedoumici - da li na brzinu menjati koncept ili furati isto i nadati se da će da proradi, ni sam ne znam šta bih radio u toj situaciji. Neki šutevi koje su mašili su stvarno bile ful otvorene trojke, trening-šut.

Stoji ovo za pritisak, videćemo kako će reagovati. Oni jesu šampioni, ali u prošlogodišnjem plejofu nisu imali tesnu seriju, sve je bila lagana šetnja, a pre toga su važili za čoukere.

kakva je salty ova maga-žena

27 minutes ago, pbg12345 said:

jeste to bostonova igra, ali ono besomucno prangijanje je prosto jebeni rulet

Ali koja tuga da se ti sa onako atletskim timom svedeš na varijantu GSW-ovog trojkašenja samo bez splash braće.

9 hours ago, 1n54jd3r said:

I na sve to, dodas krimi sudjenje...neka se ispuca sve negativno u ovoj, pa da se dobiju naredne dve na domacem terenu

Ne kapiram kako pustaju onoliko kontakta unutra a onda daju Shaiju faul svaki put kad se onako namerno ocese o lika. Valjda ce u Denveru biti drugacije.

U mentalnom smislu ovo nije los rez za Denver, previse su iskusni da bi im uticalo na samopouzdanje ali ce ih sigurno motivisati, a okc su vrv malcice poleteli. U clutchu opet pare na nagetse, samo treba izdrzati do tad

Ima li kraja Jokicevom brukanju ove sezone ??? Poraz od 43 poena na utakmici gde je protivnik vodio i preko pedeset poena razlikeisuse Bolje im je da predaju sledece tri utakmice da se vise ne blamiraju.

Visoki igraci kada postuju nize igraci nije im dozvoljrno da koriste svoju snagu odmah sviraju faul u napadu,dok nizim igracima je dozvoljeno udaranje,grebanje i nesvira im se faul.

4 hours ago, Venom said:

Znači Nuggetsi opet protiv slabog protivnika u finalu

Ne bi to bilo isto, jedni su bili treci a jedni osmi, i ovi sto su bili treci nemaju takve velicine poput Gejba Vinsenta i Dankana Robinsona koji bi u Albi ili Asvelu mozda imali 9.3ppg a tamo su gulili ozbiljne minute. Maks Strus je tek za nijansu manje spektakularan a bilo je tu jos nekih specijalaca

Po kvalitetu najslabije finale u zadnjih jako mnogo godina

1 hour ago, spaceploitator said:

Ne kapiram kako pustaju onoliko kontakta unutra a onda daju Shaiju faul svaki put kad se onako namerno ocese o lika. Valjda ce u Denveru biti drugacije.

U mentalnom smislu ovo nije los rez za Denver, previse su iskusni da bi im uticalo na samopouzdanje ali ce ih sigurno motivisati, a okc su vrv malcice poleteli. U clutchu opet pare na nagetse, samo treba izdrzati do tad

Fora je sto kad se pusti tuca, uvek ispastaju visoki, jer se ne svira nista u post-up igri. Ne mogu da koriste dominaciju u snazi, dok bekovi i dalje mogu da koriste prednost u brzini na perimetru i da im se sviraju faulovi.