Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Denver je taktički pustio ovaj meč niz vodu fantom

• Replies 5.5k
  • Views 267.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

487797668_531457026659432_41037909698616

Znači Nuggetsi opet protiv slabog protivnika u finalu

Legao da spavam kada sam video da Denveru i Oklahomi sudi Skot Foster koji se vratio sa bolovanja, dobra odluka.

kakva partija mikele lobinsona

xdPNvaz.jpeg

14 minutes ago, reg said:

Legao da spavam kada sam video da Denveru i Oklahomi sudi Skot Foster koji se vratio sa bolovanja, dobra odluka.

Prvo budjenje Niksi gube 20, reko e jebiga aj da odspavam jos sat. Drugo budjenje, ovi mucenici gube 20, jeste da se ne radi danas ali dovidjons.

Dobili smo svi prvu utakmicu serije koju smo ocekivali. fantom

Probudio se oko 5 i nešto, video da je 40 razlike i samo se okrenuo na drugu stranu.

Most points by a team in a half in a regular season game game: PHOENIX - DENVER 107 (10.11.1990)
Most points by a team in a half in a PO game: OKC - DENVER 87
Highest scoring game in history: DETROIT - DENVER 186:184

Lowest scoring quarter by team in history: DENVER - DALLAS 5

Odgledao sam od pocetka do izlaska Jokica iz igre zbog licnih. To je taj nivo mazohizma. Vise no ocekivan poraz, mada niko nije mogao bas da pretpostavi da ce biti ovakvo bambergovanje.

8 hours ago, spaceploitator said:

mislim da ovu uzima ubedljivo oklahoma. tesko da ce denver imati snage da im opet celu tekmu dise za vratom. takva ce biti cela serija, ili oklahoma ubedljivo uzima, ili denver uzima vecinu gustih. denver nema artiljeriju da dobija ubedljivo, a okc rutinu i muda da dobija tesno

bravo

2 hours ago, Cash said:

Denver je taktički pustio ovaj meč niz vodu fantom

jasno ko dan, em ce se odmore, em navlace ove mamlaze da istripuju da su bolji i da se opuste fantom

1 hour ago, reg said:

sto? kakve su njegove karakteristike?

gde je bese ona fotka sto je neko kacio sa "statistikom" sudija?

sinoc su opet, kao u vecem delu serije sa klipersima, a uostalom i dobrom delu celokupnog PO pustili bas jake kontakte, ne udarce, ali u velikoj meri guranje, drzanje

to ocigledno ne odgovara denveru

ono sto me nervira kod cele ekipe, a narocito kod jokica je sto uglavnom ne umeju da odgovore slicno, vec frustrirani zbog odluka, prave ocigledne faulove, upadaju u nervozu, posledicno prave greske

to je bio ogroman jokicev problem u proslosti, u nekom delu karijere je delovalo da je prevazisao, sad opet bas lose reaguje

bilo je toga i protiv klipersa i sinoc

sa ovim iskustvom, statusom, prosto mora pametnije

iluzorno je pricati koliko to lose utice na ekipu

i sta se smejes tamo? za dlaku da dobiju D

56 minutes ago, pbg12345 said:

sinoc su opet, kao u vecem delu serije sa klipersima, a uostalom i dobrom delu celokupnog PO pustili bas jake kontakte, ne udarce, ali u velikoj meri guranje, drzanje

to ocigledno ne odgovara denveru

ono sto me nervira kod cele ekipe, a narocito kod jokica je sto uglavnom ne umeju da odgovore slicno, vec frustrirani zbog odluka, prave ocigledne faulove, upadaju u nervozu, posledicno prave greske

to je bio ogroman jokicev problem u proslosti, u nekom delu karijere je delovalo da je prevazisao, sad opet bas lose reaguje

bilo je toga i protiv klipersa i sinoc

sa ovim iskustvom, statusom, prosto mora pametnije

Pogledaj Adelmanovu konfu, kaže da je glavni problem sto su dozvolili da Oklahoma od samog starta nametne jake kontakte, pa su onda njihove reakcije delovale kao želja za tučom.

Edited by Amos

2 minutes ago, Amos said:

Pogledaj Adelmanovu konfu, kaže da je glavni problem sto su dozvolili da Oklahoma od samog starta nametne jake kontakte, pa su onda njihove reakcije delovale kao želja za tučom.

sto bi gledao konfu, kad sam isto napisao? D

msm, na stranu adelmanova i pre svega moja strucnost, jbg, prilicno je ocigledno

Nije da ne umeju da odgovore već je stvar tajminga, ko izadje spreman da nametne svoju igru na pravi način. Radili su i oni to drugima. Adelman je odličan u analizi toga.

Ludilo je ova serija Niksa i Seltiksa, juče rekoh da je sve u Bostonovim rukama, nema šanse da opet promaše 40 trojki, oni promašili 30 i opet prosuli 20 razlike.

Nekako i jedni i drugi imaju čime da se vode dalje u seriji, NYK imaju dve tekme fore, što je ogromna stvar, a Boston prosto zna da u nogama ima +20 protiv ovih, ali da moraju pametnije da sačuvaju tu prednost. Doduše ako ih uhvati nervoza može sve da ode nepovratno.

Za Denver je ovo planiran poraz, otaljali su i idu kući na high altitude, uopšte nije isključeno da još jednu ovakvu utakmicu otpišu do kraja serije.

9 minutes ago, goofs said:

protiv ovih,

wh23m.jpg?a484800

boston je mali grad x3