Wednesday at 17:282 days 2 hours ago, Ayatollah said:Skapirao. Edited Wednesday at 17:282 days by Moća
Wednesday at 21:391 day ostrim se za veceras, slusam trenutno tribina podcast, iznenadilo me koliko franceski tvrdoglavo brani teoriju da se u svakoj utakmici na +3 pravi faulodnosno, nacin na koji to radi, insistirajuci da je matematicki to bolja opcija i zanemarujuci sve ostale parametreevo sad ponavlja nekoliko puta "ako gubis tri razlike ti svakim faulom onemogucujes protivniku da zabije 3 poena" (jos mu se ovaj povlaci i pod njegovim vikanjem kaze "naravno")pa ne jbt, to u idealnom svetu pravis faul za dva bacanja na samom isteku vremena, u danasnjoj kosarci, narocito kad je 12 sekundi do kraja, nema TO, kao prvo postoji mogucnost da se protivnicki igrac podigne i da karakterisu kao sut za 3, postoji mogucnost da faul bude takvog inteziteta da se svira nesportski, postoji mogucnost da kao sinoc pri tolikoj kolicini nervoze igrac ( i to iskusan i odlican defanzivni igrac, ex sampion) napravi faul bukvalno vec pri samom izvodjkenu, postoji mogucnost da protivnik da prvo i namerno masi drugo i ostvari skok ili da oba i on pravi onda faul ako je ostalo dovoljno vremenaodnosno, postoji gomila mogucih ishoda i suludo je tvrditi da je faul uvek i po svaku cenu ispravna opcija, narocito na nacin koji to on radipre svega toga kaze, na emirovu opasku da bi branio sut verujuci u svoju odbranu "nema sta da verujes u sovju odbranu, to je matematika"druuuuze, sve ok, ali nije kosarka iskljucivo i samo matematikadrugo, bas su intenzivno velicali zubcevu seriju i verujem da mnoge moze nervirati u kojoj meri insistiraju na tome, ali sto se toga tice, mislim da su apsolutno u pravu i da je zubac na individualnom nivou branio i generalno isparirao jokicu u meri u kojoj vrlo malo igraca to moze izvesti, ako uopste iko i mozena stranu sto su klipersi i timski tu odradili odlican posao, pa i u onom vremenu kad je zubac bio na klupi
Wednesday at 21:451 day Gregg Popovich and the Addictive...For Some Coaches, the NBA Isn’t a Passion—It’s an AddictionWhy is it so hard for Gregg Popovich to walk away from coaching? Just ask one of his peers. “It’s addictive,” says Steve Kerr. “It’s exhilarating, it’s incredible, the highs and the lows. … You can...
Wednesday at 21:591 day kakva su ocekivanja za veceras?boston tesko moze ponoviti onako lose procente kao u prvoj, mada uopste u ovom PO ne sutiraju na ocekivano visokom nivou (ali ima i do dosadasnjih protivnika)niksi sa druge strane sigurno na krilima pobede u prvoj mogu odigrati rasterecenije i sa samopouzdanjemzavisice u velikoj meri i od toga dal igra porzingisniksi u taunsu, narocito ako ovaj ne igra, imaju ozbiljno potencijalno dodatno oruzjeiako su (kompletni) seltiksi favoriti, ne bi me nimalo iznenadilo da dobiju niksioklahoma posle neocekivanog poraza i mozda i vise nacina na koji su izgubili, plus ozbiljnog problema u koji ih moze odvuci 0:2 kod kuce verujem da ulaze maksimalno agresivno, ali opet to im pogotovo kao mladoj ekipi moze navuci i dodatno opterecenje i potpuno ih izbaciti iz ritmadenver pak, iako svakako umorniji, na krilima pobede u utakmici u kojoj su prodali nedopustivo mnogo lopti, na (sampionsko) iskustvo mogu do vrlo bitne pobedekljucno ce verovatno biti da li ce denver u istoj meri dominirati pod kosemdakle, u obe utakmice apsolutno sve je moguce ali to je valjda i lepota (narocito ovog) POsvako ubedjivanje da ce sa sigurnoscu dobiti ovaj ili onaj ili da ce utakmica sigurno mati neki odredjeni tok, mi deluje kao prilicna budalastina i pusto nagadjanje
Wednesday at 22:361 day NYK mi ne uliva neko poverenje, protivnik je morao da promasi 40 trojki da bi oni izvukli produzetak.Za Denver se bojim da ce ostati bez gasa, i da ce morati jednu tekmu da otpuste, mozda to bude bas ova, i mozda odmore MPJa, i onako je polubogalj.Kari zeznuo zadnju ložu, ne igra sigurno u sledećoj.
Wednesday at 23:321 day mislim da ovu uzima ubedljivo oklahoma. tesko da ce denver imati snage da im opet celu tekmu dise za vratom. takva ce biti cela serija, ili oklahoma ubedljivo uzima, ili denver uzima vecinu gustih. denver nema artiljeriju da dobija ubedljivo, a okc rutinu i muda da dobija tesno
Wednesday at 23:561 day kakve minijature taunsa i otvaranje druge cetvrtine, 8 brzih poena uz dva faula horfordaovi minuti kad je zajedno sa micom na parketu deluju odlicnoali evo sad pravi drugu licnu, kljucno im je da se sacuvaiako niksi u prvoj nisu mogli do kosa i dali svega 13 poena, generalno mi deluju sa konkretnijim napadackim opcijama, boston preterano ovisi o sutu za 3deluje mi smisleno ovo sto pisete za oklahoma denver, ali se ne usudjujem nista prognoziratimpjova povreda jeste problem za denver, mora adelman jokic izmisliti jos makar nekog za rotaciju u ovoj seriji da ne pocrkaju kolektivnoza stefa na espn stoji da ce reevaluacija sledece nedelje, na drugom mestu videh da propusta narednih 5-6 utakmica
Yesterday at 01:141 day boston prosipa +20 i ulazi u egal zavrsnicu posle 14-2 run by NYK. 86-82 Boston
Yesterday at 01:291 day Ja pratio od trece, na +16 za Boston zaspao i probudio se na kraju, Branson zabo oba bacanja i Tejtum se spetljao i cao zdravoSeltiksi opet 25% za 3 ali nesto mislim da ipak prolaze daljeEvo sad vidim, prvu imali 75:55 a sad 73:53, jbt dva puta po 20 razlike u trecoj i dva poraza Edited yesterday at 01:321 day by Zli Gli
Yesterday at 01:551 day OKC verovatno dobija veceras, sto bi bilo prirodno i ocekivano. Tako da pritiska bez, gleda se bez nerviranja.
Yesterday at 01:591 day Polako s poslom, ovi skoro sve ubacuju za sad a Nagetsi mase otvorene suteve, +14 posle 8 minuta ne znaci nistaKad smo vec kod toga, uini raduj se (mada su i meni Niksi gotivniji mnogo od Seltiksa i nije frka ako prodju), kazu malopre u onoj Sek i Barkli ekipi da "no team in history has ever advanced after being down 20 in first two matches", dakle reseno ti je ovo