May 6May 6 8 minutes ago, spaceploitator said:A nemam pojma, tesko mi je da uporedjujem te centre gravitacije poput Jokica i ispusne ventle sto kaze Gee poput Gordona.Kad Pomenu Dži-ja, može li neko da prekopira njegov tekst od danas? Može i na PM da ne bude tužbi. Edited May 6May 6 by Amos
May 6May 6 1 minute ago, Amos said:Kad Pomenu Dži-ja, može li neko da prekopira njegov tekst od danas? Može i na PM da ne bude tužbi. +1
May 6May 6 Debelova odbrana na 1:10, smešno je prilično. Verovatno ovakve stvari doprinose opštem utisku, ali sinoć je iskakao čini mi se svaki put na šut za 3. I to je jedna od stvari koja je napravila razliku.
May 6May 6 4 hours ago, kralj said:Zubac je postao dobar igrač, ali oba okc centra su bolji od njeganemoj zajebavatihartenstein je fino napredovao, nasao svoje mesto u ligi, oklahomi je trebao takav igrac zato su ga i ozbiljno pretplatili i lepo se uklopio, ali nije on zubcev nivochet je sasvim drugaciji tip igraca od ove dvojice, tesko da se moze podvesti pod centra dok ne nabaci bar 100 kg, nije bas zahvalno za poredjenje, iako je jasno da mu je plafon daleko iznad
May 6May 6 Zek Lov je izbunario podatak da je petorka Denvera sa bratom Raselom umesto MPJa trenutno na +42 za 75 minuta na terenu, i da ima 31 slobodno bacanje više od protivnika za to vreme. Brat.
May 7May 7 sramni edvards i minesota za sadsa druge strane grin i ekipa u tripu "bez starca nema udarca"kako ono bi "videcemo ga kad ga rendl dohvati" :Dzaspao sam sredinom trece klivlend indijana, nije mi jasno kako su okrenuli, dal je nestalo goriva usled povreda bitnih igraca, do tad je delovalo da apsolutno kontrolisu mec uz konstantnu dvocifrenu prednost
May 7May 7 "novi dzordan" se upisao, dade bacanje u poslednjem minutu poluvremena+13 za gsw uz svih 31 poen minesote i 0/15 za 3srecu kvari sto je stef izasao sredinom druge i nije se vracao, poceo u nekom momentu da se drzi za zadnji deo leve noge, bez ikakvog kontaktane sluti na dobro
May 7May 7 Auuu, sad odgledah sta je prosuo klivlend+7 u poslednjem minutu uz tri promasena bacanja oindijane u tom periodutreba i to umeti :D micel nastavlja sa pobednickom kosarkom
May 7May 7 Kakav potop favorita za sad, zlo i naopakoBadi Hild +31 za prve tri cetvrtine iako sutira 5/16Klivlend ne moze i bez Moblija, nije isti tim bez dva startera, bas sranje
May 7May 7 Prisli na 9, em dobra odbrana em ovi nisu mogli da pogode otvoren sut, i u jednom napadu ne uhvate defanzivni skok par puta i naravno trojka Hilda za +12Evo i Batler za +14, odradio im Luni svoju rolu skokovima na obe strane i jbg
May 7May 7 55 minutes ago, pbg12345 said:Auuu, sad odgledah sta je prosuo klivlend+7 u poslednjem minutu uz tri promasena bacanja oindijane u tom periodutreba i to umeti :Dmicel nastavlja sa pobednickom kosarkomJa ovakav raspad kao Klivlendov nisam skoro gledao, a gledao sam i Oklahomu juče...
May 7May 7 51-41 u skokovima, 18-12 u ofanzivnim za GSW, bruka i sramota kao i 5/29 za 3, wtfTako se ne ide u finale konferencije gospodo