Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

8 minutes ago, spaceploitator said:

A nemam pojma, tesko mi je da uporedjujem te centre gravitacije poput Jokica i ispusne ventle sto kaze Gee poput Gordona.

Kad Pomenu Dži-ja, može li neko da prekopira njegov tekst od danas? Može i na PM da ne bude tužbi. D

Edited by Amos

• Replies 5.4k
  • Views 261.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

1 minute ago, Amos said:

Kad Pomenu Dži-ja, može li neko da prekopira njegov tekst od danas? Može i na PM da ne bude tužbi. D

+1

Debelova odbrana na 1:10, smešno je prilično.

Verovatno ovakve stvari doprinose opštem utisku, ali sinoć je iskakao čini mi se svaki put na šut za 3. I to je jedna od stvari koja je napravila razliku.

4 hours ago, kralj said:

Zubac je postao dobar igrač, ali oba okc centra su bolji od njega

nemoj zajebavati

hartenstein je fino napredovao, nasao svoje mesto u ligi, oklahomi je trebao takav igrac zato su ga i ozbiljno pretplatili i lepo se uklopio, ali nije on zubcev nivo

chet je sasvim drugaciji tip igraca od ove dvojice, tesko da se moze podvesti pod centra dok ne nabaci bar 100 kg, nije bas zahvalno za poredjenje, iako je jasno da mu je plafon daleko iznad

Zek Lov je izbunario podatak da je petorka Denvera sa bratom Raselom umesto MPJa trenutno na +42 za 75 minuta na terenu, i da ima 31 slobodno bacanje više od protivnika za to vreme. Brat.