8 hours ago8 hr 8 minutes ago, spaceploitator said:A nemam pojma, tesko mi je da uporedjujem te centre gravitacije poput Jokica i ispusne ventle sto kaze Gee poput Gordona.Kad Pomenu Dži-ja, može li neko da prekopira njegov tekst od danas? Može i na PM da ne bude tužbi. Edited 8 hours ago8 hr by Amos
8 hours ago8 hr 1 minute ago, Amos said:Kad Pomenu Dži-ja, može li neko da prekopira njegov tekst od danas? Može i na PM da ne bude tužbi. +1
8 hours ago8 hr Debelova odbrana na 1:10, smešno je prilično. Verovatno ovakve stvari doprinose opštem utisku, ali sinoć je iskakao čini mi se svaki put na šut za 3. I to je jedna od stvari koja je napravila razliku.
4 hours ago4 hr 4 hours ago, kralj said:Zubac je postao dobar igrač, ali oba okc centra su bolji od njeganemoj zajebavatihartenstein je fino napredovao, nasao svoje mesto u ligi, oklahomi je trebao takav igrac zato su ga i ozbiljno pretplatili i lepo se uklopio, ali nije on zubcev nivochet je sasvim drugaciji tip igraca od ove dvojice, tesko da se moze podvesti pod centra dok ne nabaci bar 100 kg, nije bas zahvalno za poredjenje, iako je jasno da mu je plafon daleko iznad
3 hours ago3 hr Zek Lov je izbunario podatak da je petorka Denvera sa bratom Raselom umesto MPJa trenutno na +42 za 75 minuta na terenu, i da ima 31 slobodno bacanje više od protivnika za to vreme. Brat.