Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

12 minutes ago, kralj said:

Milanče preteruje, ali nenormalan je doprinos Gordona.

Realno, sve što sam napisao stoji...

• Replies 5.4k
  • Views 260.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

13 minutes ago, Zli Gli said:

Treba Jokic da aminuje prvo da bi mu se predalo bilo sta, kazu lokalci da on i tata i braca pokupovase sve po gradu

ih pa to je stara informacija

Ko bio rekao da ljudi koji imaju stotine milione dolara mogu da kupe nešto u velegradu kakav je Sombor.

Realno, nema šanse da je Ćaci pokupovao po tržišnim cenama. Slao braću da ispregovaraju. Al svejedno je košarkaški Goat što bi reko Gli.

Bi dali Kumingi na leto 120 miliona da dodje na 4 godine umesto MPJa?

40 minutes ago, uini said:

odavno sam predlagao da se gordonu preda deo sombora sa stanovnistvom i time postane velikash. zauzvrat bi igrao svim srcem za srbiju i svoje podanike

Prošle godine u ovo vreme bi ga trejdovao za future all stara - Keyontea.

24 minutes ago, napadaj said:

Ko bio rekao da ljudi koji imaju stotine milione dolara mogu da kupe nešto u velegradu kakav je Sombor.

Nije poenta da li mogu da kupe nego sta i na koji nacin dolaze do toga, ispada da su gori od Srdjana Djokovica ali nekako je to valjda i ocekivano od takve SNS porodice

Jbt sve sam tipovao po 4-1 za favorite u ovoj rundi a prve tri vec uzeli gosti, valjda ce bar Minesota ispostovati prvu kuci

Edited by Zli Gli

.... Onako mlitavi...

8 hours ago, kralj said:

Gli, Jokić igra najbržu košarku koju je ikad iko igrao. Pusti neku atletiku da se konsoliduješ. Il bar trku konja. wicked

Teza o Jokicevoj sporosti je verovatno najveca zabluda u istoriji kosarke. Covek se sprda sa statistikom pre svega zbog toga sto nijedna odbrana jos uvek nije nasla nacin da igra u njegovoj brzini pa stalno bar za sekundu kaska za njim. Ponekad kad gledas odbrane kako se zamrznu nakon njegovih kretnji ili poteza bukvalno bude komicno za gledanje, dok oni procesuiraju sta se upravo desilo ode lopta kroz obruc.

24 minutes ago, Amos said:

Bi dali Kumingi na leto 120 miliona da dodje na 4 godine umesto MPJa?

na osnovu čega

Just now, uini said:

na osnovu čega

Čisto kao misaona vežba. Da MPJ ostane ili da Kuminga dodje na njegovo mesto za 5-6 miliona manje po godini.

10 minutes ago, harper lee said:

Teza o Jokicevoj sporosti je verovatno najveca zabluda u istoriji kosarke. Covek se sprda sa statistikom pre svega zbog toga sto nijedna odbrana jos uvek nije nasla nacin da igra u njegovoj brzini pa stalno bar za sekundu kaska za njim. Ponekad kad gledas odbrane kako se zamrznu nakon njegovih kretnji ili poteza bukvalno bude komicno za gledanje, dok oni procesuiraju sta se upravo desilo ode lopta kroz obruc.

Nije bukvalno to što pričaš, ali da se nadovežem sa još nečim:

Just now, harper lee said:

Ma o tim sekvancama od 5-6 sekundi ne treba ni trošiti reči. Čovek je red bull od trenutka kada protivnik promaši. Šta je mediokriteta ugovore zaradilo na Darko Pančev kampanje u ofsajdu.

1 minute ago, Amos said:

Čisto kao misaona vežba. Da MPJ ostane ili da Kuminga dodje na njegovo mesto za 5-6 miliona manje po godini.

Nisam ga gledao ove godine nesto pa ne znam koji nivo je dostigao ali onako intuitivno mi je to previse kesa za jednog takvog igraca. Bolje da se mpj pare nekako razbiju na dva ili jos bolje tri role playera, Jokic ionako dize floor toliko da svi ti Kcpovi, Bbovi i Karuzoi izgledaju duplo bolje.

Jbt ladno Washington pored Ejtona lolol