4 hours ago4 hr 48 minutes ago, Malvo said:Treba li praviti faul na +3?I ovde smo bili prvi.Apsolutno ne onakav faul, Karuzo ga napravio na izvodjenju, nije proslo ni pola sekunde od ubacivanja lopte, kao da OKC juri rezultat, a ne da vodi 3 razlike. Neverovatna odluka, a odigrao je maestralnu utakmicu.
4 hours ago4 hr Ne postoji univerzalno pravilo treba li il ne treba, kao i za malo šta u životu u čemu ima ovoliki broj varijabila Treba reći i da je Debeli igrom slučaja dočekao kraj utakmice iako je opet utisak da ga sudije slabo štite. Jbg, to je sudbina fizički dominantnih igrača. Dort je čist faul napravio pre flagrenta, a posle su mu oprostili šestu na Chatu.Onaj privatni rat Russ vs Caruso u trećoj je bio spektakularan. Genijalna utakmica u svakom smislu.sad vidim Petovićev post, po običaju potpis Edited 4 hours ago4 hr by kralj
4 hours ago4 hr Kakvi Bogovi humora na temi, nevera I naravno da treba praviti faul na +3 ali ne na milion nego par sekundi pre kraja, ovi su nesto zabagovali s mozgovimaNaravno, svega toga ne bi bilo da Holmgren nije prso ko lajsna u zavrsnici, sve sto je mogao da sjebe je sjebao, i promaseno kucanje i ispustena lopta na skoku i bacanja kao slag na tortu Edited 4 hours ago4 hr by Zli Gli
4 hours ago4 hr Disasterclass trenera Oklahome, potpuno je besmisleno da praviš faul odmah po izvođenju lopte na +3 i 11 sekundi do kraja u trenutku kad je Jokić van igre i čeka da uđe nazad.
3 hours ago3 hr Gledam poslednji napad iz nekoliko snimaka, vintage Russell Westbrook experience. Prvo je nekarakteristično za njega da se nije zaleteo do koša, imao je polukontru protiv Dorta i Holmgrena, obično voli tu da ide u meso, a sad je dodao što je bila bolja varijanta.Međutim, nakon dodavanja trči tamo ka Gordonu i dovlači mu Dorta, što je besmislica, Gordon je u trku primao loptu, sa otvorenijim parketom mogao je uz jedan dribling da ide na koš protiv bane đekić Holmgrena, ovako sa Rasom na ničijoj zemlji i Dortom na pomoći šut je bio jedina opcija.
3 hours ago3 hr 5 minutes ago, goofs said:Gledam poslednji napad iz nekoliko snimaka, vintage Russell Westbrook experience. Prvo je nekarakteristično za njega da se nije zaleteo do koša, imao je polukontru protiv Dorta i Holmgrena, obično voli tu da ide u meso, a sad je dodao što je bila bolja varijanta.Međutim, nakon dodavanja trči tamo ka Gordonu i dovlači mu Dorta, što je besmislica, Gordon je u trku primao loptu, sa otvorenijim parketom mogao je uz jedan dribling da ide na koš protiv bane đekić Holmgrena, ovako sa Rasom na ničijoj zemlji i Dortom na pomoći šut je bio jedina opcija.Digao bi je tu AG i da nikog nije bilo ispred. Nije mu dovukao nikog, ne preteruj, ostavio ga je skroz samog. Drugo je što on te trojke iz natrčavanja pogađa kako pogađa, AG igra spektakularnu košarku, čik da vidim taj balun koji se drzne da iscuri.
3 hours ago3 hr Šta je ovaj Gordon dao trojku za pobedu kao sisica, trebao je da skoči sa linije za slobodna bacanja i prikuca. Jesam se ja zbog toga budio noćas?
3 hours ago3 hr Popular Post Pogledajte samo kakvo neograničeno poverenje Vik i 2 Krisa iz studija u Denveru imaju u Rasovu sposobnost da zada završni udarac Edited 3 hours ago3 hr by debeli
3 hours ago3 hr Rekao bih da su usvojili to baš zato što su statistike preuzele. Previše stvari mora da se poklopi da bi dobio negativan ishod kad fauliraš, što je na kraju manje verovatno nego da neko pogodi trojku.Ono što doduše nikad ne bi radio je da imam jednu strategiju nevezano za to kakva je moja ekipa i kakav je protivnik.-denver nije posebno dobra šuterska ekipa i najbolji šuter im je na klupi (koja ironija da izgube trojkom)-moja ekipa je još zelena, nema iskustva i debele živce kao protivnik
3 hours ago3 hr 4 hours ago, reg said:Realno zaslužio je i Vestbruk, odličnu je partiju odigrao, održao ih u igri, šteta što mu nije ušla ona trojka.Nisam mislio samo na ovu utakmicu, AG je lik koji retko, retko kad bilo šta zasere, non stop igra na 101%, jedan od najboljih odbrambenih igrača lige koji uvek čuva najbolje, nevezano čak ni za poziciju, nenametljiv u igri, ne troši previše lopti niti pati za brojkama, realno, raritet kao takav u ligi, i pristup samo za poželeti svakog saigrača i trenera.
2 hours ago2 hr 38 minutes ago, debeli said:Pogledajte samo kakvo neograničeno poverenje Vik i 2 Krisa iz studija u Denveru imaju u Rasovu sposobnost da zada završni udaracJa bih rekao da je to bilo zbog toga što je išao sam ka dvojici igrača i to bi verovatno vikali da je bilo ko drugi bio na Rasovom mestu.
2 hours ago2 hr 21 minutes ago, napadaj said:Ja bih rekao da je to bilo zbog toga što je išao sam ka dvojici igrača i to bi verovatno vikali da je bilo ko drugi bio na Rasovom mestu.Nisam baš siguran da su loptu u istoj situaciji imali Jokić ili Marej da bi isto vikali tj siguran sam da ne bi...Nego trojka debelog na -4 iz dve finte driblinga, skoro preko ruke... Posle 5-0 je dao dve u 4/4 i obe nenormalno važne... Ova druga je realno bila prelomna jer ih je uvela u meč na 1 loptu. Verovatno utakmica za udžbenike koliko je košarka detaljan i kompleksan sport. Neverovatno šta se sve izdešavalo samo u poslednjih 3 minuta, da ne pričam cela 4/4.