5 hours ago5 hr Ovo je bilo vidjeno ako se ukaze sansa, visilo je u vazduhu jer su se ovi opustili i cekali da se mec sam od sebe zatvoriHolmgren kilav ceo mec, po pogledu mu se videlo da se usro Edited 5 hours ago5 hr by Zli Gli
5 hours ago5 hr Kakav je ovo mentalni boost za nastavak serije...Ako je neko zaslužio osim debelog to je AG da ovako reši.
5 hours ago5 hr Realno zaslužio je i Vestbruk, odličnu je partiju odigrao, održao ih u igri, šteta što mu nije ušla ona trojka.
5 hours ago5 hr Gordona na studentsku listu. Kakva utakmica Debelog. Herojski podvig. Igraju sa 4.5 igrača protiv najdublje ekipe lige. Da imaju Alesku Avramovića prošli bi ovo. Morao sam piće da popijem.
5 hours ago5 hr Kada su zaređali Jokić i Russ sa 1/2 sa slobodnih, tačno sam pomislio ode meč na bacanja. Kad ono :D
5 hours ago5 hr Ako je neka tekma rat, to je bila ova. Iscrpljujuca za gledanje a ko zna kako je tek igracima na terenu. Ona kontra 2 na 1, kada je Jokic zasmetao Cetu koji masi kucanje, mozda i odlucila
4 hours ago4 hr Gordon živi bajku u ovom play offu Tti kljucna momenta: nenormalno kucanje preko Holmogrena, živa lopta kad je tražio tajm aut i ovo je bila nagrada na kraju.