Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ovo je bilo vidjeno ako se ukaze sansa, visilo je u vazduhu jer su se ovi opustili i cekali da se mec sam od sebe zatvori

Holmgren kilav ceo mec, po pogledu mu se videlo da se usro

Edited by Zli Gli

• Replies 5.4k
  • Views 257.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

Posted Images

Joj jebem ti život kako volim kad ovako krene dan aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jebo posao danas, jebes nespavanje. VREDELO JE!!!

Kakva penal završnica, trpaj mesare.

Ovo je tri sata trajalo...

Лудило!

Dobrodosao @Zli Gli u tim Jokic. Necemo ti nista zamerati od ranije.

Strašno lolol

Kakav je ovo mentalni boost za nastavak serije...

Ako je neko zaslužio osim debelog to je AG da ovako reši.

Realno zaslužio je i Vestbruk, odličnu je partiju odigrao, održao ih u igri, šteta što mu nije ušla ona trojka.

rutinski

Gordona na studentsku listu. Kakva utakmica Debelog. Herojski podvig. Igraju sa 4.5 igrača protiv najdublje ekipe lige. Da imaju Alesku Avramovića prošli bi ovo. Morao sam piće da popijem.

Kada su zaređali Jokić i Russ sa 1/2 sa slobodnih, tačno sam pomislio ode meč na bacanja. Kad ono :D

Foul strategy propo

Ako je neka tekma rat, to je bila ova. Iscrpljujuca za gledanje a ko zna kako je tek igracima na terenu. Ona kontra 2 na 1, kada je Jokic zasmetao Cetu koji masi kucanje, mozda i odlucila D

Gordon živi bajku u ovom play offu heart

Tti kljucna momenta: nenormalno kucanje preko Holmogrena, živa lopta kad je tražio tajm aut i ovo je bila nagrada na kraju.