4 hours ago4 hr 7 minutes ago, 1n54jd3r said:I cak mozda i neka nada da mogu da se vrate u tekmu. MPJ je bas ocajan, svi gube lopte ali on je i u napadu i u odbrani kao lepkom naduvan. Cet i Hartenstajn po 3 licne, moraju to Jokic i AG iskoristiti u nastavku maksimalno.I jos nesto, kao da je Adelmanu game plan da pusta otvorene suteve za tri. Ili to ili su mu igraci iscedjeni skroz nakon LAC.Definitivno im odgovara ako se napad Oklahome završi sa pokušajem Dorta za tri, imao je pet promašaja pa pogodio dve. Problem je njihov šut, kao i izostanak slobodnih bacanja (svega 7, od toga mislim 3 za Jokića posla onog glupog faula Vilijamsa).edit: još jedan trojka Dorta i tri izgubljene lopte za 2 minuta. Edited 4 hours ago4 hr by reg
4 hours ago4 hr Da jbt, neverovatno je kako je ovo Gordonu ušlo. Izbacio je loptu minimum 20cm od obruča. Jel se ovo računa kao dunk? Edited 4 hours ago4 hr by bios
3 hours ago3 hr I dalje lezerno izgubljene se nastavljaju. Pa ne moze se ovako protiv OKC, nema sanse. Jokic ekstremno frustriran. Imam utisak da bi tukao saigrace. I do njega je takodje, gresi i on nekarakteristicno za njega.
3 hours ago3 hr MPJ ni skok ne moze da osigura. Uzasan je veceras zaista. Jokic uz sve izgubljene, ipak nestvaran. Na 22 poena, 16 skokova vec.
3 hours ago3 hr 10 minutes ago, 1n54jd3r said:I dalje lezerno izgubljene se nastavljaju. Pa ne moze se ovako protiv OKC, nema sanse. Jokic ekstremno frustriran. Imam utisak da bi tukao saigrace. I do njega je takodje, gresi i on nekarakteristicno za njega.Napravio tri faula za par minuta, četiri lične (osim ako ne prođe čelendž).
3 hours ago3 hr Cetu je dopusteno sve. Morao je popiti petu licnu sad na Jokicu u poslednjem napadu trece cetvrtine. -5, nece Nagetsi da se izvrnu i umru. Ras je bio ok u napadu.
3 hours ago3 hr Ako OKC pobedi, Caruso je napravio prevagu, 5 ukradenih, dve blokade i efikasnih 16 poena. A nije ni krenula 4ta 1/4.
3 hours ago3 hr Ovo mi liči na prvu tekmu Klivland - GSW one godine kad ih je Lebron dovukao do samog kraja nekako u egal i onda JR Smith imao bravuru.
3 hours ago3 hr Just now, dillinger said:Jbt imali su ih u ovoj trecoj trebalo je okrenuti ali jbeni Caruso za 3...Posle onog promašenog polaganja Votsona...
3 hours ago3 hr Ovi osim velike energije nisu nista posebno, nikakvog specijalnog skilla tu nema ali lete po terenu i u napadu i u odbrani + im se pusta dosta kontaktaSkoro pa mi dodje da navijam da Nagetsi dodju na bambergovanje od strane Minesote ali ipak ne mogu jbg
3 hours ago3 hr Oklahoma je ono gde liga želi da ide. To su timovi koji će uvek biti preferirani, a ne Denver sa svojom sporom, neatletskom košarkom i najmanje šutnutih trojki u ligi.
3 hours ago3 hr 9 minutes ago, Zli Gli said:Ovi osim velike energije nisu nista posebno, nikakvog specijalnog skilla tu nema ali lete po terenu i u napadu i u odbrani + im se pusta dosta kontaktaSkoro pa mi dodje da navijam da Nagetsi dodju na bambergovanje od strane Minesote ali ipak ne mogu jbgNisu pod kosem nista posebno, Jokic & Gordon mogu da rade sta hoce ali to se znalo. Al ovde prosto Jokic treba da ubacuje 40 I da ne gubi bas 10 lopti ko veceras da bi dobili