Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ne 97 nego 100%, jos nikad nismo videli da lik centar hvata defanzivni skok, prevodi loptu, dodaje, namesta se da je uruci nekome iza bloka ili ceka utrcavanje, pa mozda jos neki kontakt u tom istom posedu... To definitivno nije vidjeno ni pre a nece biti ni posle njega, mislim da su ljudi imali vecu slobodu u igri pored Dzordana ili Lebrona/Kobija u prajmu tj. manje se njima sve prilagodjavalo, dakle s te strane je jedinstven.

Posto je mudar lik, ne kuka na saigrace kao njegovi fanovi jer zna da mu je ovo med i mleko, lova kaplje, mlin mleje...

• Replies 5.3k
  • Views 256k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

Posted Images

ma da, tema je bila sta smo do sada videli u kosarci

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Super je sto je Pop i dalje dobrog duha, to je vazan preduslov za oporavak, ali ne izgleda dobro. Nova "funkcija" ce u sustini biti pocasna, u svakom slucaju moze da je nazove kako hoce, zasluzio je..

Jeste, nadao sam se da je mnogo bolje posle jučerašnjeg saopštenja.

32 minutes ago, Zli Gli said:

To sto ti ne vidis 30x po mecu kako protivnici plesu u i oko reketa dok ih taj isti prati pogledom jeste tvoj problem, ako se vec pise o tome

Cuj prosecan defanzivac jbt, lik ne postoji u odbrani bukvalno cim neko probije beka oko linije za tri

da je tako kako kazes ne bi uzeli ukupno 15 pobeda u tri sezone.

Jokić je pokazao da može da igra sasvim pristojnu odbranu iako je nekim situacijama nedorastao. Utisak o lošem defanzivcu delom je podgrejan i činjenicom da redovno kalkuliše u odbrani. Čovek je energetski najistrošeniji igrač lige. Ima i najviše kontakta sa loptom i najviše telom, minutaža pakao, a u najmanju ruku kritične genetske kondicione performanse. Mora neki ventil da otvori. Ove ukradene skoro pa skroz potpadaju pod nestvarnu anticipaciju, da Dyson Daniels ima takvu, imao bi 9 ukradenih u proseku.

Nestvarnu Gli. To je čudo.

Ово ми је вероватно најсмисленији аргумент, да се чува енергетски јер дословно све иде преко њега у нападу и троши се ненормално, али опет та прича је океј за регуларни део, кад дођу текме на бити или не бити идеш до крајњих граница некако.

Елем јбеш Јокића прогнозирајмо рез 124:102

Edited by johan nagel

Pa ne možeš do krajnjih granica 45 minuta.

Da se razumemo, daleko je on od dobrog defanzivca, kompleksna je stvar, ima i do selekcije napada protivnika. Neke situacije sa lakoćom čita i ima ruke da odreaguje, plus verovatno nema čoveka u istoriji koji je deflectione bolje kontrolisao ovom magijom koju ima u šakama.

Na stranu skocnost i banane, on je u stanju u kratkim strech-evima da odigra jako dobru odbranu. Ali vec ste rekli, nema energije za to na duze staze, plus se cuva faulova. Tokom regularnog dela sezone, stvarno izgleda blize Hardenu no nekom prosecnom defanzivcu, effort wise. U PO, i kad je potrebno, mislim da moze da igra na nivou prosecnog do iznad prosecnog defanzivca na njegovoj poziciji. To je eye test. Kada se ukljuci napredna statistika, uopste on ne ispada los, jer dosta "poena" nose i def skokovi i ukradene i deflections.

Kakva životinja je Brunson leb ti jebem

10 minutes ago, ToniAdams said:

Kakva životinja je Brunson leb ti jebem

Ala si ga urekao. Šteta lepa akcija za pobedu, sad ce da padnu u produžetku.

Edited by *edited by mod

7 minutes ago, *edited by mod said:

Šta promaši za pobedu, ne znam a li je mogao bolji šut da uzme na 5 sekundi do kraja.

Bravo za Nikse, baš mi je drago zbog Bridžisa.

Edited by reg

12 minutes ago, *edited by mod said:

Bukvalno krenuo da zaserava kako sam upro u Submit Reply

1 minute ago, ToniAdams said:

Bukvalno krenuo da zaserava kako sam upro u Submit Reply

Sreća da sam na vreme udario kontra jinx.

Kakav zadnji napad Bostona xD

Ružna tekma ali pamtiće se