23 hours ago23 hr 18 minutes ago, uini said:e devin booker bi bio idealan i vredan dati shitload asetapri cemu imaju rocketsi i easona, kod koga je samo upitno zdravljeEason mi je draži od svih sem Amena. Pre bih njega zadržao nego Turčina. Ali ok, tu sam pristrasan.
22 hours ago22 hr A šta znam, Hjuston je atletski jaka ekipa koja igra sjajnu odbranu, a Janis je verovatno najbolji takav igrač na svetu, plus ima 30 poena u rukama i neće nestati u trenucima kada se lomi. Prirodno pripada tu. Zamena za Turčina bi fino legla za oba tima, Hjuston da se pretvori u kontendera, a Baksi da dobiju mladog igrača i krenu u rebilding, naravno uz još neke igrače i pikove.Tu verovatno ne bi bio kraj, da, morali bi da namaknu još neke šutere, ali sada je pravi trenutak, jer imaju timsku opciju za Gretu Van Fleeta na 44M, što je ogroman novac i može bolje da se iskoristi.Buker bi bio odličan fit, ali mislim da Finiks ne želi da ga pusti i da bi cena bila prevelika. KD je onako, malo rizičan jer svodiš svoje kontenderske aspiracije na sledeće dve sezone, pošto ne verujem da može više od toga, ako može i toliko, imaće 37 pre početka lige.Treća varijanta je da potvrde VanVleeta na još godinu, a onda tamo ono leto vrate Luku u Teksas
22 hours ago22 hr 34 minutes ago, kralj said:Eason mi je draži od svih sem Amena. Pre bih njega zadržao nego Turčina. Ali ok, tu sam pristrasan.ma i ja, samo kazem da je dobar aset
22 hours ago22 hr 4 hours ago, goofs said:Očekivao sam više od Hjustona, ajde jasno je da su drveni u napadu, ali da te u odlučujućoj utakmici usere jedan Badi Hild...Badi je imao 0 poena u prethodnoj. I onda 33.
22 hours ago22 hr U SASu ga baš ne vidim, jer Vembi pokriva veliki deo onoga što Janis donosi. LAL je nerealna priča, nemaju ni pikove ni assete, osim ako se opet Dalas Milvoki ne pokloni i spremi vazeljin.OKC ima brdo pikova, ali im ide jako dobro, upitno je da li će hteti da tumbaju ekipu. S druge strane, pošto im ide jako dobro, ti pikovi im ne trebaju i mogli bi da ih unovče, ko zna.Bruklin ima hrpe pikova i realna je destinacija za trejd (jer NYC), s tim što oni Janisu ne mogu da ponude ama baš ništa što već nema u Baksima, biće krš timovi i jedni i drugi.
22 hours ago22 hr 19 minutes ago, glibav said:Badi je imao 0 poena u prethodnoj. I onda 33.imao je 0 poena iz 4 pokusaja za 17 minuta.gledamo ekstreme ali je poenta da je u seriji od 7x tekmi protiv hjustona, sutirao 42.9%, u prvoj 0/2, u drugoj 1/3 u trecoj 5/11, u cetvrtoj 3/9, u petoj & sestoj ukupno 0/6 ali u sedmoj 9/11.daklem, badi pas kosharkash moze da unisti protivnika a moze i da bude lik od 15-20 minuta koji nije uradio nista pozitivno. badi je jako dobar za ekipu, jer moze da bude prevaga za pobedu u bilo kojoj tekmi.edit stats su za tri poena, to je vazno kod badija Edited 22 hours ago22 hr by uini
22 hours ago22 hr 7 minutes ago, uini said:imao je 0 poena iz 4 pokusaja za 17 minuta.gledamo ekstreme ali je poenta da je u seriji od 7x tekmi protiv hjustona, sutirao 42.9%, u prvoj 0/2, u drugoj 1/3 u trecoj 5/11, u cetvrtoj 3/9, u petoj & sestoj ukupno 0/6 ali u sedmoj 9/11.daklem, badi pas kosharkash moze da unisti protivnika a moze i da bude lik od 15-20 minuta koji nije uradio nista pozitivno. badi je jako dobar za ekipu, jer moze da bude prevaga za pobedu u bilo kojoj tekmi.edit stats su za tri poena, to je vazno kod badijaSve ok, razumem, meni je on simpatican, ali realno dosta oscilira kroz karijeru, ne samo u GSW.
21 hours ago21 hr 6 minutes ago, glibav said:Sve ok, razumem, meni je on simpatican, ali realno dosta oscilira kroz karijeru, ne samo u GSW.meni čak nije ni simpatičan, izrazito ružan čovek, za razliku od ntilikine, npr ali važno je razumeti šta je njegova uloga u današnjim dubsima. nije naročita slučajnost što je baš on sasuo plethoru trica, Edited 21 hours ago21 hr by uini
21 hours ago21 hr 6 minutes ago, glibav said:Sve ok, razumem, meni je on simpatican, ali realno dosta oscilira kroz karijeru, ne samo u GSW.Mislim da je ovo baš i idealno za njega, deluje mi da mentalno može da se stavi u ulogu igrača koji igra nekad 15, a kad mu je dan 30+ minuta. U Sakramentu se očekivalo da konstantno bude jedan od lidera, ali to može biti dobro samo za statse, nikako za neke ozbiljne plejof ambicije. Da ne pričam koliko mu stil igre leži.Ovih 10 milki za njega nije strašno, uzevši u obzir kakvih sve ugovora ima.
21 hours ago21 hr igrao je i u sakramentu 15 ili 30, sto šuteva ili pet ali da, ovo što kaže milošica.
21 hours ago21 hr 1 minute ago, Milošica said:Ovih 10 milki za njega nije strašno, uzevši u obzir kakvih sve ugovora ima.ma gde strašno, to je krađa
21 hours ago21 hr 33 minutes ago, goofs said:OKC ima brdo pikova, ali im ide jako dobro, upitno je da li će hteti da tumbaju ekipu. S druge strane, pošto im ide jako dobro, ti pikovi im ne trebaju i mogli bi da ih unovče, ko zna.Jos jednu sezonu je tako a onda dolaze Jdub i Chet na naplatu, morace da se tumba