Yesterday at 05:381 day 2 hours ago, banecare1 said:zilavi starci, tecko ce ovo hjuston da izvuce danasPrisli jednom na -3 i posed, ostalo je sve bilo za zaborav. Mada iskreno nisam očekivao ni da će da dobace do sedme.
Yesterday at 06:531 day Očekivao sam više od Hjustona, ajde jasno je da su drveni u napadu, ali da te u odlučujućoj utakmici usere jedan Badi Hild...
Yesterday at 07:151 day Mene iznenađuje što ih sa ovakvim fokusom na Karija, Ker ranije nije napao ozbiljnije sa Badijem. Al ovu seriju je rešilo to što sam pohvalio Jalena Greena. Šta je on odigrao od tog trenutka, ono je za šamar.
Yesterday at 07:311 day 35 minutes ago, goofs said:Očekivao sam više od Hjustona, ajde jasno je da su drveni u napadu, ali da te u odlučujućoj utakmici usere jedan Badi Hild...mislim da je sedam tekmi protiv prekaljenih sampiona sasvim dobro od ekipe koja tek za dve-tri sezone treba da bude poslozena i u prajmu.jedyn badi hild je jedan od najludjih sutera za tri koje sam video u zivotu a video sam u aktuelnih 10ak godina mnoge & razne
Yesterday at 07:401 day 46 minutes ago, goofs said:Očekivao sam više od Hjustona, ajde jasno je da su drveni u napadu, ali da te u odlučujućoj utakmici usere jedan Badi Hild...
23 hours ago23 hr 53 minutes ago, uini said:jedyn badi hild je jedan od najludjih sutera za tri koje sam video u zivotu a video sam u aktuelnih 10ak godina mnoge & razneDa, ali je maksimalno jednodimenzionalan lik, ništa ne zna osim spot-up trojke, van toga grdan na obe strane terena, mada kao se trudi u difensu u poslednje vreme.Pre ove utakmice imao je jedva 7ppg u seriji.Hjuston bi mogao sad jako da zagrize za Janisa.
21 hours ago21 hr 1 hour ago, goofs said:Da, ali je maksimalno jednodimenzionalan lik, ništa ne zna osim spot-up trojke, van toga grdan na obe strane terena, mada kao se trudi u difensu u poslednje vreme.Pre ove utakmice imao je jedva 7ppg u seriji.Hjuston bi mogao sad jako da zagrize za Janisa.jeste i jednodimenzionalan i one/trick poney ali kada mu ide, all you need is love.a opasan je prangijator, moze on u seriji da poludi jos.sto se tice zagriza za janisa, totalno sam protiv. amen perkovic thompson mi je daleko zanimljiviji igrac u tom janis arhetipu, sta ce im djana
21 hours ago21 hr Onako koncepcijski, više im treba jedna puter ruka.E sad, Janis je toliko dobar igrač da ne verujem da bi moglo biti loše, plus mi deluje kao dobar spoj sa Udokom, samo bi bilo gotivnije da se nekako drugačije sklope. Edited 21 hours ago21 hr by Milošica
21 hours ago21 hr Sva strategija buildinga oko Janisa se svodi na spejsing. Hjuston je baš tu najtanji. Ja bih nudio pikove, Grina, Smita jr i slično za Bukera il tako nekog.
21 hours ago21 hr 7 minutes ago, Milošica said:E sad, Janis je toliko dobar igrač da ne verujem da bi moglo biti loše, plus mi deluje kao dobar spoj sa Udokom, samo bi bilo gotivnije da se nekako drugačije sklope.opet kazem, amen je taj arhetip samo teorijski raznovrsniji, ima vise osecaja za basketsports.ne bih se ja petljao sa djanom, koliko god dobar bioplus takvi igraci bas ruzno stare iza 30e, nije bas svako lebron
21 hours ago21 hr 5 minutes ago, kralj said:Ja bih nudio pikove, Grina, Smita jr i slično za Bukera il tako nekog.e devin booker bi bio idealan i vredan dati shitload asetapri cemu imaju rocketsi i easona, kod koga je samo upitno zdravlje Edited 21 hours ago21 hr by uini
21 hours ago21 hr Koliko je zabolelo ispadanje Klipersa matorce kod Simmonsa. Morali su pola sata da pričaju o Hardenu kako bi nekako ispali pametni jer su se izložili na luzerski tim.