Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

1 hour ago, kralj said:

EL-EJ-SI je stroga publika, treba vas nasmejati. sleep

Ne znam za Zlog ali ja nisam fan Klipersa već sam u konkretnoj utakmici navijala za njih zbog Bogdana, ispali su i bože moj, taman da kapiten ima vremena da se ubaci u berserk mod za EP.

Nesmešno mi je ovo glumljenje Jokića koje je uzelo maha, takmiče se američki debelguzani koji će više da ga iskarikira na debila, samo čekam da neki uhvati da opaše kobilu.

• Replies 5.3k
  • Views 256.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

Posted Images

Jokic odigrao za njega ispodprosecnu seriju. Jbg, uzimamo ga zdravo za gotovo, a postavio je lestvicu neverovatno visoko. Da je bilo koji drugi superstar u pitanju, pevali bi mu hvalospeve nakon sto je odveo tim u drugu rundu. Zaboravlja se da je najbolji poenter, asistent i skakac za Denver (tripldabl u proseku). A u seriji jedino je Lenard imao jaci poenterski ucinak sa 25 naspram Jokicevih 24ppg.

Edited by 1n54jd3r

Nismo ga mi stavili na tu lestvicu nego mediji. Ako ga oni proglasavaju kao najboljeg igraca lige, onda mora da se i kritikuje kada citavu seriju odigra kao amater, to je cena slaverolleyes

4 hours ago, 1n54jd3r said:

Jokic odigrao za njega ispodprosecnu seriju. Jbg, uzimamo ga zdravo za gotovo, a postavio je lestvicu neverovatno visoko.

Bar se rešio onog narativa da nikad nije izbacio 50win ekipu u plejofu, i imao objektivno odlicnu defanzivnu seriju.

Neprijatno je iznenadjenje da nije uspeo da poenterski resi Zupca do kraja serije, iZuzetna odbrana Ivice. Ali je uspeo da doprinese na druge nacine kao i uvek, i opet bio daleko najbolji igrac ekipe koja je prosla seriju. Protiv OKC ce mu biti lakse cenim, ali ce svima ostalima u timu biti teze.

Edited by spaceploitator

Malo bikini statistike

3-17 je skor kada ekipa prođe u 7 i igra protiv ekipe koja je ometlala

Od ove tri pobede, dve su bile u velikom finalu, Džordanovi Bulsi i Lebronov Majami

Jokic imao odlicnu defanzivnu seriju = nije palo 70% protivnickih poena preko njega nego samo 65

Lebe mekani

Loš defanzivac

Ma jasno, deflections i ukradene uvek bili glavni reper za dobru odbranu a zastita obruca je za sise

Al ne moze sam, protivnici probiju saigrace i ostave Jokaru samog da skoci i pokusa da blokira... not

Краљ статистике у сваком смислу D

Ово за deflections and stils је видљиво и голим оком, има јако брзе руке и цела дефанзивна стратегија му се и своди на то да избије лопту или пресече пас, и то све за 1 центра ради сјајно. Само што не бих рекао да је то сад неки не знам какав параметар за врсног дефанзивца.

Ово остало ми делује као када жвалави узме да објашњава како смо економски тигар, ето има ту неких бројки па ко хоће да верује, верује. У реалности људи имају очи и виде, чак и на овом твиту има доста wtf коментара, виде људи да се човек чак ни не труди а испада сад и неки елитни дефанзивац D

Edited by johan nagel
Тај по

dobi indiana cavse, a sada spetakl u hjustonu

zilavi starci, tecko ce ovo hjuston da izvuce danas

Koju petorku igraju Warriorsi. Podziemski, Curry, Hield, Butler, Green. Snežana i 4 patuljka.

Aj da vidimo sad hoce li se Green kurciti protiv 1 Randlea.

gsw imaju 3-1 u sezoni protiv minesote i to bez batlera

Samo nek izadje ova ista petorka protiv Minesote i gledacemo masakr od strane Edvardsa i kompanije, mada ovi zapravo i nemaju bolje opcije jer u proseku su nizi za glavu i laksi 15 kila

Sve preko jedne pobede GSW je iznenadjenje