Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Lenard ce na kraju skupiti poena i verovatno ostalih brojki a ni on nista nije odigrao, mozda samo za nijansu manje los od ostalih

• Replies 5.3k
  • Views 256k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

Posted Images

Pitanje svih pitanja, da li mogu prosuti 27 razlike?

Just now, radisa said:

Pitanje svih pitanja, da li mogu prosuti 27 razlike?

Nije ovo pitanje. Pitanje je koliko moze dati odmora Gordonu, Jokicu, Jamalu i MPJ- u. I CB valja da odmori. Juri Hardena kao stenica citavu tekmu.

postojao je samo jedan nacin da prospu ovoliku prednost i jokic ga je nasao

Đebely već mislima na svinjokolju, ali tu su ostali a i Klipersi nikad skrnaviji, ne može ovo da se okreće

Ne bi me cudilo da je namerno napravio petu jer je video da Adelman ne planira da ga vadi iz igre.

Daj Šarulju i Čančara jerry

Ovo će biti najduži garbage time u 7. utakmici PO u istorij...

Počelo je negde sredinom 3. četvrtine, otprilike...

Zao mi je Balmera. Vlasnik za pozeleti, izgradio najskuplju halu, ne stekari ni na cemu, dovede 150 hardcore navijaca besplatno na G7 na protivnicki teren. Plus lozana teska, navija, pumpa...

4 minutes ago, 1n54jd3r said:

Ne bi me cudilo da je namerno napravio petu jer je video da Adelman ne planira da ga vadi iz igre.

naravno da je to, ali to se ne govori! rant

3 minutes ago, 1n54jd3r said:

Adelmana će da pošalje po pivo. Kasnio je, povuklo ga, nije ono bio nameran faul. Instinktivno skroz. Samo da se ludi Ras ne povredi, treba nam da se svađa sa Karuzom.

Bogdan možda neku Evropu da proba za kraj. Lepu lovu je uzeo, ali ne ide ovo više.

7 minutes ago, radisa said:

Ovo će biti najduži garbage time u 7. utakmici PO u istorij...

Počelo je negde sredinom 3. četvrtine, otprilike...

Ovaaaaj, Mavsi su 2022. dobili Sunse u G7 tako što je bilo 40 razlike na HT, u sred Phoenixa ph34r

1 minute ago, ducca said:

Ovaaaaj, Mavsi su 2022. dobili Sunse u G7 tako što je bilo 40 razlike na HT, u sred Phoenixa ph34r

E jbg, zaboravih na to... :(

Snimaju ucveljenog lika u Clippers dresu a sa razglasa ide EMOTIONAL DAAAAMAAAGE lol hail