Sunday at 01:002 days Aaaa, sta ovo bi, kakva instant pucacina, jos malo pa stoka razlike. Psihicki kao da se Klipersi odjavljuju. MPJ konacno doprinosi i to kada je najpotrebnije.
Sunday at 01:022 days Just now, 1n54jd3r said:To je valjda meni u opisu poslaAl on to radi protiv Denvera.
Sunday at 01:032 days Ma jok, nema ovde povratka ni u ludilu, nema ko da povuce kad su se svi usrali a najvise Harden ocekivano, igra kao da su ga podmitili NagetsiZubac nestao, Pauel igra samo na domacem terenu, cak ni Batuma nema a bar on je donosio neku energiju Edited Sunday at 01:052 days by Zli Gli
Sunday at 01:132 days Da sam Adelman, odmorio bih Jokica sad. Valja ostaviti iole neke svezine za OKC.
Sunday at 01:132 days Nije da je bitno ali kakva sekvenca Bogdanovica, faul u napadu pa u odbrani pad nakon naguravanja sa Braunom i onda glup faul daleko od lopte, izmeni se sam majstoreToliko o tome da Jokic mora u 40+ da bi dobili, ovakve mrtvake mogu uvek da dobiju i bez njega Edited Sunday at 01:152 days by Zli Gli
Sunday at 01:162 days Kakav su sad svirali faul Jokiću, jbt... Puštaju opšti tuču i onda sviraju faul u bloku, kakvih ima 5 u svakom napadu...