Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Aaaa kakav fatality. Šta radi brt Gordon.

• Replies 5.3k
  • Views 254.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

Posted Images

20 razlike, najopasniji rezultat sleep

@Zli Gli

Kako jinxujes 😂

Aaaa, sta ovo bi, kakva instant pucacina, jos malo pa stoka razlike. Psihicki kao da se Klipersi odjavljuju. MPJ konacno doprinosi i to kada je najpotrebnije.

Just now, Moća said:

@Zli Gli

Kako jinxujes 😂

To je valjda meni u opisu posla

solidno otvaranje poluvremena

Just now, 1n54jd3r said:

To je valjda meni u opisu posla

Al on to radi protiv Denvera.

Ma jok, nema ovde povratka ni u ludilu, nema ko da povuce kad su se svi usrali a najvise Harden ocekivano, igra kao da su ga podmitili Nagetsi

Zubac nestao, Pauel igra samo na domacem terenu, cak ni Batuma nema a bar on je donosio neku energiju

Edited by Zli Gli

Kakva utakmica AG, žao mi što nemam sutra pismeni iz srpskog.

Kucanje fantazija.

Da sam Adelman, odmorio bih Jokica sad. Valja ostaviti iole neke svezine za OKC.

Nije da je bitno ali kakva sekvenca Bogdanovica, faul u napadu pa u odbrani pad nakon naguravanja sa Braunom i onda glup faul daleko od lopte, izmeni se sam majstore

Toliko o tome da Jokic mora u 40+ da bi dobili, ovakve mrtvake mogu uvek da dobiju i bez njega

Edited by Zli Gli

Horor serija za Bogija.

Ima Letonija da ispašta.

Kakav su sad svirali faul Jokiću, jbt... Puštaju opšti tuču i onda sviraju faul u bloku, kakvih ima 5 u svakom napadu...