22 hours ago22 hr Cenim da će Spursi biti najaktivniji od svih na leto. Samo da Filu ne usere Kuper na lutriji.
22 hours ago22 hr za bogdana bi imalo smisla navijati kad bi bio znacajan faktor, a ne 8 igrac u rotaciji klipersaprilicno ga je tuzno gledati u ovoj situaciji gde je prvi izbor preko kog ide denverov napad, sa druge strane u napadu mu je uloga minimalizovana, on u katastrofalnoj suterskoj formi i na sve to ga sudije tretiraju kao rukija sa kraja druuge runde drafa
10 hours ago10 hr 11 hours ago, pbg12345 said:za bogdana bi imalo smisla navijati kad bi bio znacajan faktor, a ne 8 igrac u rotaciji klipersaprilicno ga je tuzno gledati u ovoj situaciji gde je prvi izbor preko kog ide denverov napad, sa druge strane u napadu mu je uloga minimalizovana, on u katastrofalnoj suterskoj formi i na sve to ga sudije tretiraju kao rukija sa kraja druuge runde drafaBas je popravio odbranu.Ne znam, navijam za Nagetse godinama, ali nekako kad sam video ovaj intervju, navija mi se za Bogija. Pametan, elokventan, skroman, pristojan, posvecen... Nas!Imam osecaj da ce na kraju imati dobar plejof, ali mora prvo da prodje prvu rundu.Treba reci i da ce Bogi u svakom slucaju igrati za reprezentaciju, a za somborskog cacija je verovatno bolje da ispadne sto pre i ima vise vremena za odmor, koncerte BMK i alkoholisanje.Nije kao da ce Nagetsi daleko dogurati ako prodju, tako da i nije neka steta ako ispadnu.Mada moram priznati da mrzim svo to mesanje politike i sto ne mogu iskreno i u potpunosti da navijam za naseg najboljeg igraca svih vremena i izuzetno simpatican tim Nagetsa, uz sve mane, koji pratimo vec godinama. Edited 10 hours ago10 hr by Hele
7 hours ago7 hr Večeras Vestbrukova partija odlučuje. Ili će biti još jedan brain fart na polaganju ili će pogoditi ključnu trojku.
7 hours ago7 hr 2 minutes ago, Amos said:Večeras Vestbrukova partija odlučuje. Ili će biti još jedan brain fart na polaganju ili će pogoditi ključnu trojku.E jbg ako je Russ taj tas na vagi. Jokic mora da bude dominantan i kontrolise tekmu. To je sine qua non.
7 hours ago7 hr Just now, 1n54jd3r said:E jbg ako je Russ taj tas na vagi. Jokic mora da bude dominantan i kontrolise tekmu. To je sine qua non.Nema ko drugi, on će verovatno jedini sa klupe praviti razliku, pozitivnu ili negativnu.Osim ako očekujemo 30 poena od Paytona Watsona i DAJ-a.
7 hours ago7 hr Imaće Ras veću ulogu od ovoga što je preostalo od MPJa. Ne treba ga posmatrati kao 2nd unit, mada mislim da 2nd unit danas jedva da će igrati neke preostale sekunde na krajevima četvrtina. Decembarska Tibodo rotacija - do bloka.
6 hours ago6 hr 22 hours ago, April said:Pa to je kao da me pitaš zašto sam uvek navijao za Dražena. Bio prilično gadan tip, prvosveštenik treš toka, izbacio Saleta Đ. iz repke, itditd, ali takvog gledaš jednom u životu.Somborac je čudo sa felerom što je rođen u Srbiji.Pa ne baš, fokus mog pitanja je na Bogdanu, ne na Jokiću.Jokić je opšteprihvaćeno bolji igrač, MVP najjače lige na svetu, čak i Amerikanci priznaju da se takav ne rađa svakog dana. Posle si lepo napisao, takvog GLEDAŠ. Ne moraš da navijaš za njega ako mu je protivnik Bogdan, kapiten naše reprezentacije, u svakom smislu neukaljan čovek itd. Meni nekako logično bilo da je podrška potrebnija njemu, pogotovu jer je promenio sredinu i traži svoje mesto. Normalno da navijam da dobije i iskoristi šansu u Klipersima i da bude neki faktor u pobedi nad Denverom.Ako ovi moji cigani što mene thumbdownuju zbog iznetog to čine jer je Bogdan Partizanovac - poručujem im da su too small (kad smo već na NBA topicu)
5 hours ago5 hr 1 hour ago, Valk said:Bogdan, kapiten naše reprezentacije, u svakom smislu neukaljan čovek itd.Bogdan postane zver pre i posle ciklusa sa repkom
5 hours ago5 hr Ja bih za Jokića navijao i da je Kirgistanac. Tako sam i za Federera navijao dok sam pratio tenis. Doduše, Đoković mi je postao ozbiljan frajer posle Olimpijade, al od tad siroma ne može da se sastavi.