Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

• Replies 5.1k
  • Views 245.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

Posted Images

Uh sto bi bilo lepo da Bogdan izbaci Cacija

Edited by JohnnyD

Glede Zubca mislim da je dobar trenutak za podsetiti se da su ga Lejkersi trejdovali uz Bizlija za Majka Muskalu. Bila je priča da se Džeri Vest (tada executive Klipersa) upišo od smeha kad je video šta su izvukli.

Za G7 nekako dajem blagu prednost Nagicima, mada mislim da Klipersi mogu više da učine protiv Oklahomljana

1 hour ago, uini said:

2212358248.0.jpg

poruka za tejtuma & drugove, da mogu samo, ale alee aleee x4

Idemo standardno loženje, Knicks in 7. Realno 4:1 ili 4:2 za Celtse. Samo da izvuku 2:2 nakon prve četiri pa da bude interesantno. jerry

Očekujem Russov performans nalik prvoj tekmi.

Nema šanse da navijam protiv Debelog. Da je Bogi bar na nekih 20-25 minuta još bih bio u iskušenju, ovako skroz za obogaljenu bandu.

A to da, ako izađu nekako iz serije sa svim ovim gubicima - ide metla.

nisam hteo da komentarisem nocas tokom tekme, gledam sad statistiku, ogoljeva ocigledno

nagetsi su izveli svega 9 bacanja, pre toga u seriji gotovo 22 po utakmici

od toga jokic 2, u seriji pre ove preko 6

naravno, svaka utakmica je utakmica za sebe

ali je cinjenica i da em kriterijum nije isti u svakoj utakmici, em domacin uvek ima blagu prednost u tom smislu

to se na kraju ne svodi samo na tih nekoliko direktnih poena iz dodatnih bacanja, vec itekako menja intezitet odbrane, nacin napadanja, samopopuzdanje napadaca

kao posledica svega toga imali smo npr itekako nervoznog jokica

pisem sve ovo jer smatram da ce upravo kriterijum u velikoj meri imati uticaja na ishod 7, ako dopuste jace kontakte, narocito na jokicu i gordonu pod kosem, klipersi su blize pobedi, sa druge strane ako kriterijum bude kao i u prethodnim utakmicama igranim u koloradu to ce vise odgovarati denveru

inace, ovo nocas je pre svega pobeda lua. bolje se prilagodjavao

izbacio dunna u potpunosti drugo poluvreme, dao prostor batumu koji je odigrao odlicno

zanimljivo iz rotacije je potpuno ispao i simons koji je (pre svega defanzivno) bio sasvim solidan

i duga odmaranja zubca, koja dovode do toga da ono vreme koje provede na parketu moze punom snagom da grize na obe strane terena protiv jokica

sa druge strane adelman i dalje pokusava sa DAJom iako je to jasno samoubistvo, nikako da se okurazi i pokusa sa najijem

posledicno dobije i iscedjenog jokica

denver u svakoj utakmici serije ima minus bez jokica na parketu, ukupno -36

takodje, stekao sam utisak da su mu izmene preterano sablonske, nekoliko puta nocas se desilo da igrac udje u seriju i to u bitnim trenucima i on ga vadi jer mu je valjda unapred pripremljen raspored takav

Ne moze Naji da igra umesto Jokica, on bi mogao da menja Gordona sa Jokicem na parketu, pa onda Gordon da bude centar dok debeli odbara, s tim sto onda imas drugi problem - Zubac ce da kaznjava bilo kog cuvara ako to nije Gordon, a ako jeste Gordon ostavio si Kavaja da se razmase.

To je Denverov problem star ko Biblija.

Upravo. Zato su i neki otkazi pali.

6 hours ago, Amos said:

Očajan debeli

Jedan kos unutra nije dao kad ga je cuvao Zu. Samo trojke

Ne znam kako možete da ne podržite Bogdana, čak i da zanemarimo (sic!) što je Jokić ćaci.

9 minutes ago, Valk said:

Ne znam kako možete da ne podržite Bogdana, čak i da zanemarimo (sic!) što je Jokić ćaci.

Pa to je kao da me pitaš zašto sam uvek navijao za Dražena. Bio prilično gadan tip, prvosveštenik treš toka, izbacio Saleta Đ. iz repke, itditd, ali takvog gledaš jednom u životu.

Somborac je čudo sa felerom što je rođen u Srbiji.

Just now, April said:

Pa to je kao da me pitaš zašto sam uvek navijao za Dražena. Bio prilično gadan tip, prvosveštenik treš toka, izbacio Saleta Đ. iz repke, itditd, ali takvog gledaš jednom u životu.

Somborac je čudo sa felerom što je rođen u Srbiji.

Možda se ne bi bavio košarkom da je rođen negde drugde, who knows...fantom

Možda bi bio food tuber

Goofs, objasnio. Naji može samo na 4 da menja Gordona. Očekujem 47 minuta Jokare u sedmoj ukoliko bude close.

1 hour ago, goofs said:

Ne moze Naji da igra umesto Jokica, on bi mogao da menja Gordona sa Jokicem na parketu, pa onda Gordon da bude centar dok debeli odbara, s tim sto onda imas drugi problem - Zubac ce da kaznjava bilo kog cuvara ako to nije Gordon, a ako jeste Gordon ostavio si Kavaja da se razmase.

To je Denverov problem star ko Biblija.

gde sam rekao da igra umesto jokica? jasno je da treba da igraju u paru gordon i on

zubac uglavnom izlazi vec sredinom prve cetvrtine, odmara i do 15 minuta po utakmici, to je itekako dovoljno prostora da ova dvojica u paru odmene jokica

imaju i watsona koji moze da uzme lenarda u nekim deonicama, uostalom to i radi kroz celu seriju

dok ga na prvom satro bloku ne preuzme marej, ali to je vec drugi problem i apsolutno mi nije jasno zasto to dozvoljavaju i ne pokusavaju malo agresivnije da ostanu svako na svom coveku

kao da marej pokusava da dokaze da nije rupa i da je u stanju da sacuva kavajia, sto se po pravilu lose zavrsava po denver, jer sve i ako ga isprati nogama jednostavno nema duzinu