Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Padoše lejkersi ko krmača u blato.

• Replies 5.1k
  • Views 245.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

Posted Images

Bilo bi topina da ih Luka ispali. I da os trejda decenije, dobisu 1 sipak. Elem, sta god se pricalo o JJ Redick-u, meni je gotivan lik i cenim da ce izrasti u kvalitetnog trenera.

JJ je odradio posao iznad svih mojih očekivanja i biće dobar trener. Jbe ga što je NBA javnost upala u bendvegon nakon trejda za Luku i što su počeli da pričaju od Lejkersima u velikom finalu, što je van svake realnosti.

12 hours ago, spaceploitator said:

toni super kao i obicno, samo sto malo preteruje kad kaze da je Zu najbolji igrac klipersa u seriji

Zu je ujedno i najbolji igrač nagica pošto je on G4 sprečio Gordona da napravi epohalnu glupost i bude izbačen sa tekme.

da su lejkersi trejdali, ne bi njima finale bilo daleko

doduse, trebao bi im i luka u pravom izdanju

u ovoj seriji nije bio ni blizu toga

konstantno sirenje ruku (jos vise bego sto to inace radi), izgubljene lopte, nezainteresovan u odbrani

to ubija ekipu, sto direktno u tim akcijama gde ga nema, sto indirektno, takvim stavom ubija momentum ekipe, nisu ni ostali spremni da se bacaju na glavu, ako je on konstantno u tom izdanju

da stvar bude gora, bez pristojnog centra koji bi zastitio obruc, njegova ispadanja su bila jos ociglednija i pogubnija po ekipu

4 minutes ago, pbg12345 said:

da su lejkersi trejdali, ne bi njima finale bilo daleko

doduse, trebao bi im i luka u pravom izdanju

sa onim likom iz sharlota?

za njega se ne zna da li je u stanju da izvuče jednu plejof seriju a da se ne povredi, pri čemu je dobar centar za lejkerse ali ništa posebno za plejof duele

Ozvaničeno je i da je Castle ruki godine, a Dyson Daniels MiP

Spursi dve godine za redom imaju rukija godine ph34r

Edited by goofs

Malone da slavi otkaz zbog toga šta će mu upasti u ruke

Jbt Marc Williams koji je u 3 sezone dobio nekih 17 utakmica ispade plejof faktor.

A ja ga pritom i gotivim.

Sa ovim ostatkom rostera AD je jasno bolji fit u odnosu na Luku, ona razumna euforija je na ovo gledala iz perspektive Kingove penzije.

Posle toga mogu da se nadaju mada moraju opet dosta toga da promene oko Luke, pa i njega samog. Mora da se dovede bar u red gde ga makar neće po svaku cenu targetirati u odbrani iako pored sebe na parketu ima 1 Austina Reavesa.

21 minutes ago, goofs said:

Ozvaničeno je i da je Castle ruki godine, a Dyson Daniels MiP

Spursi dve godine za redom imaju rukija godine ph34r

Da, još prekjuče. Očajna ruki generacija. Da je Top bio zdrav i da ga je odabrao neki kršten tim u smislu prostora za igru, ne bi me iznenadilo.

Bez konkurencije najgori ruki godine od kako pratim.

Minesota 7/47 za 3, valjda najgori procenat neke ekipe u pobedi u istoriji plejofa

Veceras Klipersi veliki favorit sa hendikepom -6.5 a meni deluje da su bas potonuli i da moze serija da se zavrsi, daj Boze da gresim ali klimavo mi je to bas

1 hour ago, uini said:

sa onim likom iz sharlota?

za njega se ne zna da li je u stanju da izvuče jednu plejof seriju a da se ne povredi, pri čemu je dobar centar za lejkerse ali ništa posebno za plejof duele

26 minutes ago, kralj said:

Jbt Marc Williams koji je u 3 sezone dobio nekih 17 utakmica ispade plejof faktor.

A ja ga pritom i gotivim.

Sa ovim ostatkom rostera AD je jasno bolji fit u odnosu na Luku, ona razumna euforija je na ovo gledala iz perspektive Kingove penzije.

Posle toga mogu da se nadaju mada moraju opet dosta toga da promene oko Luke, pa i njega samog. Mora da se dovede bar u red gde ga makar neće po svaku cenu targetirati u odbrani iako pored sebe na parketu ima 1 Austina Reavesa.

pisemo o ekipi koja doslovno nema (upotrebljivog) centra

i pisemo o necemu sto je bila realnost ove sezone, jer je wiliams vec maltene bio deo njihove ekipe

dovukli su lena koji je naravno neupotrebljiv, hayes se ocekivano ispostavio kao neupotrebljiv, bilo je smesno gledati startera koji odigra 5 minuta na utakmici, na kraju su iz naftalina izvukli i klebera da glumi centra

bukvalno su ih unistavali pod kosem, ovo sinoc je bilo kao da igraju protiv juniora

i sad vi kazete da mark wiliams ne bi bio ogroman upgrade na tu situaciju?

uzgred, kostao ih je, odnosno kostao bi ih 1 redisha kog su poodavno sutnuli iz rostera i knechta koji nije video terena u PO

Pa bio bi upgrade, ali je to i dalje daleko od ekipe za finale lige.

Taj trejd je bio tektonski poremećaj i za Luku i za Lejkerse, koncepti njihove igre se menjaju iz korena, a to nije nešto što možeš da upeglaš za dva meseca, pa još kad ti Luka dolazi iz povrede.

Puste priče, kakvo crno finale, 0 minuta za rezerviste u celom drugom poluvremenu četvrte utakmice je odličan pokazatelj o kakvoj se ekipi radi.

39 minutes ago, pbg12345 said:

i sad vi kazete da mark wiliams ne bi bio ogroman upgrade na tu situaciju?

Pa čekaj, zar nisi ti pisao da ovo rešavaju Lejkerski? Kakav sad Mark Vilijams D

nemam pojma sta sam pisao, svasta pisem

vrlo moguce da jesam, uvek bih pre verovao ekipi sa lukom i lebronom, nego ekipi gde je rendl drugi igrac ekipe, a u 5 startuju penzioner konli i gober

@goofs po meni je zapad u velikoj meri izjednacen i razliku izmedju ispadanja u prvoj rundi i finala moze napraviti i samo kostur tog dela PO i naravno povrede nekog od bitnih igraca

npr klipersi ili denver ce ispasti u prvoj rundi, a nikakvo iznenadjenje mi ne bi bilo da bilo koja od te dve ekipe zavrsi u finalu

oklahoma je u regularnom delovala daleko ubedljivije od svih, sad su rezultatski lako izbacili memfis, ali tek nakon sto je onaj debil slomio moranta

memfis je imao +27 u trenutku kad je morant izasao

ne kazem da bi memfis dobio seriju, oni su najslabija ekipa od ovih 8 sa zapada, ali se sigurno ne bi zavrsilo ni kako se zavrsilo