Thursday at 07:522 days Bilo bi topina da ih Luka ispali. I da os trejda decenije, dobisu 1 sipak. Elem, sta god se pricalo o JJ Redick-u, meni je gotivan lik i cenim da ce izrasti u kvalitetnog trenera.
Thursday at 07:552 days JJ je odradio posao iznad svih mojih očekivanja i biće dobar trener. Jbe ga što je NBA javnost upala u bendvegon nakon trejda za Luku i što su počeli da pričaju od Lejkersima u velikom finalu, što je van svake realnosti.12 hours ago, spaceploitator said:toni super kao i obicno, samo sto malo preteruje kad kaze da je Zu najbolji igrac klipersa u serijiZu je ujedno i najbolji igrač nagica pošto je on G4 sprečio Gordona da napravi epohalnu glupost i bude izbačen sa tekme.
Thursday at 08:082 days da su lejkersi trejdali, ne bi njima finale bilo dalekododuse, trebao bi im i luka u pravom izdanjuu ovoj seriji nije bio ni blizu togakonstantno sirenje ruku (jos vise bego sto to inace radi), izgubljene lopte, nezainteresovan u odbranito ubija ekipu, sto direktno u tim akcijama gde ga nema, sto indirektno, takvim stavom ubija momentum ekipe, nisu ni ostali spremni da se bacaju na glavu, ako je on konstantno u tom izdanjuda stvar bude gora, bez pristojnog centra koji bi zastitio obruc, njegova ispadanja su bila jos ociglednija i pogubnija po ekipu
Thursday at 08:142 days 4 minutes ago, pbg12345 said:da su lejkersi trejdali, ne bi njima finale bilo dalekododuse, trebao bi im i luka u pravom izdanjusa onim likom iz sharlota?za njega se ne zna da li je u stanju da izvuče jednu plejof seriju a da se ne povredi, pri čemu je dobar centar za lejkerse ali ništa posebno za plejof duele
Thursday at 08:282 days Ozvaničeno je i da je Castle ruki godine, a Dyson Daniels MiPSpursi dve godine za redom imaju rukija godine Edited Thursday at 08:292 days by goofs
Thursday at 08:502 days Jbt Marc Williams koji je u 3 sezone dobio nekih 17 utakmica ispade plejof faktor. A ja ga pritom i gotivim.Sa ovim ostatkom rostera AD je jasno bolji fit u odnosu na Luku, ona razumna euforija je na ovo gledala iz perspektive Kingove penzije.Posle toga mogu da se nadaju mada moraju opet dosta toga da promene oko Luke, pa i njega samog. Mora da se dovede bar u red gde ga makar neće po svaku cenu targetirati u odbrani iako pored sebe na parketu ima 1 Austina Reavesa.
Thursday at 08:532 days 21 minutes ago, goofs said:Ozvaničeno je i da je Castle ruki godine, a Dyson Daniels MiPSpursi dve godine za redom imaju rukija godine Da, još prekjuče. Očajna ruki generacija. Da je Top bio zdrav i da ga je odabrao neki kršten tim u smislu prostora za igru, ne bi me iznenadilo.Bez konkurencije najgori ruki godine od kako pratim.
Thursday at 09:242 days Minesota 7/47 za 3, valjda najgori procenat neke ekipe u pobedi u istoriji plejofaVeceras Klipersi veliki favorit sa hendikepom -6.5 a meni deluje da su bas potonuli i da moze serija da se zavrsi, daj Boze da gresim ali klimavo mi je to bas
Thursday at 09:472 days 1 hour ago, uini said:sa onim likom iz sharlota?za njega se ne zna da li je u stanju da izvuče jednu plejof seriju a da se ne povredi, pri čemu je dobar centar za lejkerse ali ništa posebno za plejof duele26 minutes ago, kralj said:Jbt Marc Williams koji je u 3 sezone dobio nekih 17 utakmica ispade plejof faktor.A ja ga pritom i gotivim.Sa ovim ostatkom rostera AD je jasno bolji fit u odnosu na Luku, ona razumna euforija je na ovo gledala iz perspektive Kingove penzije.Posle toga mogu da se nadaju mada moraju opet dosta toga da promene oko Luke, pa i njega samog. Mora da se dovede bar u red gde ga makar neće po svaku cenu targetirati u odbrani iako pored sebe na parketu ima 1 Austina Reavesa.pisemo o ekipi koja doslovno nema (upotrebljivog) centrai pisemo o necemu sto je bila realnost ove sezone, jer je wiliams vec maltene bio deo njihove ekipedovukli su lena koji je naravno neupotrebljiv, hayes se ocekivano ispostavio kao neupotrebljiv, bilo je smesno gledati startera koji odigra 5 minuta na utakmici, na kraju su iz naftalina izvukli i klebera da glumi centrabukvalno su ih unistavali pod kosem, ovo sinoc je bilo kao da igraju protiv juniorai sad vi kazete da mark wiliams ne bi bio ogroman upgrade na tu situaciju?uzgred, kostao ih je, odnosno kostao bi ih 1 redisha kog su poodavno sutnuli iz rostera i knechta koji nije video terena u PO
Thursday at 09:512 days Pa bio bi upgrade, ali je to i dalje daleko od ekipe za finale lige.Taj trejd je bio tektonski poremećaj i za Luku i za Lejkerse, koncepti njihove igre se menjaju iz korena, a to nije nešto što možeš da upeglaš za dva meseca, pa još kad ti Luka dolazi iz povrede.Puste priče, kakvo crno finale, 0 minuta za rezerviste u celom drugom poluvremenu četvrte utakmice je odličan pokazatelj o kakvoj se ekipi radi.
Thursday at 10:282 days 39 minutes ago, pbg12345 said:i sad vi kazete da mark wiliams ne bi bio ogroman upgrade na tu situaciju?Pa čekaj, zar nisi ti pisao da ovo rešavaju Lejkerski? Kakav sad Mark Vilijams
Thursday at 10:422 days nemam pojma sta sam pisao, svasta pisemvrlo moguce da jesam, uvek bih pre verovao ekipi sa lukom i lebronom, nego ekipi gde je rendl drugi igrac ekipe, a u 5 startuju penzioner konli i gober@goofs po meni je zapad u velikoj meri izjednacen i razliku izmedju ispadanja u prvoj rundi i finala moze napraviti i samo kostur tog dela PO i naravno povrede nekog od bitnih igracanpr klipersi ili denver ce ispasti u prvoj rundi, a nikakvo iznenadjenje mi ne bi bilo da bilo koja od te dve ekipe zavrsi u finaluoklahoma je u regularnom delovala daleko ubedljivije od svih, sad su rezultatski lako izbacili memfis, ali tek nakon sto je onaj debil slomio morantamemfis je imao +27 u trenutku kad je morant izasaone kazem da bi memfis dobio seriju, oni su najslabija ekipa od ovih 8 sa zapada, ali se sigurno ne bi zavrsilo ni kako se zavrsilo