Wednesday at 05:013 days Da li su se Klipersi psihicki ugasili? Da li ce prikazati otpor u 6toj eliminacionoj?
Wednesday at 05:113 days 17 minutes ago, Amos said:Sad će Simmons i Russillo da se smorePrvo će da drve pola sata o sudbini nesrećnog Janisa i nesrećnog ubaciti zvezdu tima koji će biti eliminisan do sledećeg podkasta.
Wednesday at 05:183 days 9 minutes ago, 1n54jd3r said:Da li su se Klipersi psihicki ugasili? Da li ce prikazati otpor u 6toj eliminacionoj?Meni nije izgledalo kao da je samo u pitanju psihičko gašenje, Nagetsi su pojačali odbranu na Kavaiju i Hardenu prepustivši ostalima da ih dobiju, a pitanje je imaju li Klipersi igrača koji mogu da iznesu ofanzivni teret odlučujuće plejof tekme. Hoće li Kris Dan da uzme 15 otvorenih šuteva (večeras samo sedam)?
Wednesday at 05:183 days 6 minutes ago, reg said:Prvo će da drve pola sata o sudbini nesrećnog Janisa i nesrećnog ubaciti zvezdu tima koji će biti eliminisan do sledećeg podkasta.Najbolje je kad 10 godina drve o tome kako uvek prolazi tim sa najboljim igracem, a onda donose prognozu na bazi toga što su Klipersi bili najbolji odbrambeni tim u poslednjih 15 utakmica sezone. Ljudi koje je pojela kladionica.
Wednesday at 05:563 days Napokon dobra odbrana Nuggetsa u kontinuitetu i u većem delu utakmice. Sve je reg objasnio. Skauting je pomerio prioritete i za prethodnu utakmicu, a sad je tu promenu dodatno profilisao. Best of 7 playoff je vrlo kompleksan i podrazumeva da timovi u toku serija menjaju igru iz korena, protivnici se adaptiraju, pa opet menjaj. Zato 7 utakmice često izgledaju totalno razbojničke jer se mora nanovo nečim novim iznenaditi protivnik.Ali ko god prođe OKC odbrana na perimetru sve ovo čisti u potezu.
Wednesday at 05:593 days 38 minutes ago, Amos said:Ljudi koje je pojela kladionica.Pojela je i mene pa zato sad prosipam pamet i pogadjam 9 hours ago, Zli Gli said:Dobri ljudi i navijaci Nagetsa, sta ocekujemo veceras? Vidim da su Klipersi blagi favoriti po kladionicama ali ne znam kakvi su psihicki posle onog kosa Gordona, moze lako da se desi i raspad i poraz 112:57U ostala tri meca se ocekuju tri rutinska prolaza domacih, eventualno Niksi ako se samouniste pa se mozda produzi ta serija a ostale dve lagano 4-1
Wednesday at 06:013 days Jedna dooobrano zakasnela reakcija...gledao sam hajlajte sa cetvrte utakmice u LA-u, majke mi ako se nisam povredio od smejanja za sta je Harden hteo da napravi tucu. Najobicniji od obicnih faulova u pokusaju da se oduzme lopta.Kakav pacijent.
Wednesday at 06:063 days 4 minutes ago, Zli Gli said:Pojela je i mene pa zato sad prosipam pamet i pogadjam Šta si prognozirao za ovu seriju kod onog online lika? Meni treba da Klipersi pobede sledeću da bih pogodio Denver u 7.Sve drugo pogodjeno osim onog što sam pisao ovde da će neko urnisati Hjuston. Popustim pred nemačima pojma u podcastima i stavim Hjuston u 7
Wednesday at 06:103 days Ja sam Hjuston u 6, meni je taj GSW i dalje teska kanta i mislim da ce ih Minesota nabiti samo tako. Kliperse da dobijaju 4-2 isto, to je i trebalo posle tri odigrana meca ali avaj, mracne sile se urotile protiv mene...
Wednesday at 07:193 days 1 hour ago, Zli Gli said:Ja sam Hjuston u 6, meni je taj GSW i dalje teska kanta i mislim da ce ih Minesota nabiti samo tako.možda će ih nabiti samo tako, možda ne prođu ni rakete, međutim, meni se baš dopada par slojeva koje je džimika doneo međ' dubse; kontra-teža brzini i prangijatu za tri, plus standardno mudovište plus su on i draymond dobar par enforcera i defanzivno i mentalno.
Wednesday at 07:363 days Zubac >> Jokić Ako je utisak da je Denver deknuo utakmicu broj 1 i jedva preteko prethodnu, sad se narativ malo okreće, Klipersi su u dve tekme za redom dopustili protivniku +20 u 4/4, moraju nekako da odreaguju na to.Na drugoj strani Amerike, nerealno šta su Bucksi prosuli, no nebitno, izgubili bi već prvu sledeću…ali još nerealnije od toga je da je Haliburton senior upao u teren i osetio potrebu da ko nabrijani srednjoškolac maše pimpekom Janisu u facu. Izmirili su se kao nakon toga, zrele izjave i Janisa i Tajrisa na kofici.
Wednesday at 09:503 days volimo mi sa ovih prostora, pa posledicno i na ppp da idemo iz krajnosti u krajnost :D igraci, a i ekipe su ili novi dzordan/bulsi ili go kurac sto ne vredi nicemunakon dve vezane pobede postaju nezaustvljiva masinerija koja sve gazi, sa druse strane dva poraza neke ekipe, pa makar to bilo i u produzecima je baca na dno septicke jame i dilema je samo dal treba da ostave makar nekog ili da menjaju ceo tim sledece sezone