Wednesday at 00:483 days ipak se ne deju janis i druzina. bucks na +6 45sec do kraja OT. ade re gumbare !!!
Wednesday at 01:123 days 11 minutes ago, banecare1 said:sta reci drago mi zbog mentola koji su izasli na 40 sec pred krajBukvalno ne verujem šta sam gledao. Mislio sam da su uspeli da uzmu brejk ali izgleda da ni +7 na 0:40 u produžetku nije dovoljno ni za još jedan produžetak... I na sve to protivnik nema ni TO do kraja Edited Wednesday at 01:133 days by *edited by mod
Wednesday at 02:523 days 30 minutes ago, banecare1 said:here we go again. Det +1 i posed 5 sec do krajaSve vreme sam bio ubedjen da okreće NYC, baš im je išlo u napadu. Ali izvukoše se na skokove.
Wednesday at 03:003 days Niksi su strasne luzercine, mogu oni i da izgube ovo do krajaVestbruk se zapalio, Marej takodje, dizu razliku bez Jokica u igri, nije dobro
Wednesday at 03:133 days kada ce klijenti nauciti da me ne zovu tokom radnog vremena kada je playoff. sada ne znam ni koji je rezultat
Wednesday at 03:443 days Ima li neko broj od gospodina Mareja..hocu da ga zamolim da mi popuni loto listic u narednih sat vremena.