Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Boston je vec liga za sebe, previse dobro sklopljena ekipa i ako ostanu zdravi bice opet slicna prica kao prosle sezone, mada bi valjalo da se ukljuci i klupa koja je za sad bez ucinka. Svakako cu navijati za Minesotu ako dodje do tog finala ali teska prica

I lepo je sto je Klivlend ponizio Majami, da dodatno imamo uvid protiv kakvog krsa od tima je Denver igrao veliko finale pre dve sezone. Jeste Batler bio umoran ispovredjivan, Hiro igrao nista ili nesto minimalno ali Adebajo i jos dosta njih su tu, koja grupa gradjana jbt laugh

3 minutes ago, Zli Gli said:

Boston je vec liga za sebe, previse dobro sklopljena ekipa i ako ostanu zdravi bice opet slicna prica kao prosle sezone, mada bi valjalo da se ukljuci i klupa koja je za sad bez ucinka. Svakako cu navijati za Minesotu ako dodje do tog finala ali teska prica

I lepo je sto je Klivlend ponizio Majami, da dodatno imamo uvid protiv kakvog krsa od tima je Denver igrao veliko finale pre dve sezone. Jeste Batler bio umoran ispovredjivan, Hiro igrao nista ili nesto minimalno ali Adebajo i jos dosta njih su tu, koja grupa gradjana jbt laugh

fantom

Masoni namestili, dobri moj i preposteni Milosice, da se malo vazdigne bar kosarka u mrtvom Koloradu kad im se vec Bronkosi raspadaju

Klivlend-Boston ce biti finale pre finala.

Licno ocekujem da ce Boston uzeti titulu, imaju odlican spoj mladosti i iskustva. Klivlend djene-djene... Moja Minesota jos zelena za titulu.

11 hours ago, Calavera said:

Q4 00:24.7 Foul: Personal Dennis Schroder Jalen Brunson CNC Video

Comment: Schroder (DET) briefly places both hands on Brunson's (NYK) body, but the contact does not affect his SQBR.

Q4 00:17.5 Stoppage: Out-of-Bounds Jalen Brunson Dennis Schroder CC Video

Comment: Schroder (DET) reaches in and makes clean contact with the ball to deflect it away from Brunson (NYK). Schroder is the last player to touch the ball before it goes out of bounds and New York retains possession,

Q4 00:16.7 Foul: Shooting Dennis Schroder Jalen Brunson CNC Video

Comment: Schroder (DET) rests an arm against Brunson's (NYK) body during the release of his layup attempt and the contact is marginal.

https://official.nba.com/l2m/L2MReport.html?gameId=0042400124

I onaj poslednji review koji je ocenjen kao "incorrect call" ergo trebalo je da sviraju faul Harta.

Pogotovo kad se gleda šta su svirali sad Butleru odnosno Brooksu na kraju njihove utakmice. Ali to su Warriorsi i Knicksi, ili Lakersi itsl. Kad im je u interesu onda se gledaju pravila, kad nije onda nisu sigurni, jutro je pametnije od večeri, greške se dešavaju, 'let them play'. Beda.

Ovo nisu ni gledali hail. Nabio čoveka u konstrukciju u kontri nakon što su se napušavali, ali dodirnuo mu je ruku, pa eto legitiman potez. Imao je otprilike nula šansi da ga blokira.

Edited by Venom

Kanadskog Branka Lazića su trebali više da sudaraju sa konstrukcijom koša u mladosti, pa ne bi ispao ovako Brankolik nobles

Ma Brooks je govno, ali da je on ovako nekog nabio iz Warrorsa izbacili bi ga odmah, pa bi opet Kerr penio kako je "Broke the code" i svi bi rekli da da baš prljav igrač. Ovako "igrao je na loptu, move along nothing to see here".

3 hours ago, Profesionalac said:

Kanadskog Branka Lazića

Aj mi nadji da je Lazic jednom uradio ono sto Bruks radi.

nisu mi radili stari sajtovi za gledanje zavrsenih tekmi, pa sam malo prokopao reddit da nadjem nove. mozda nekom zatreba

https://watchreplay.net/ u browseru

na rutrackeru i dalje imaju da se skinu torrenti svega

ali i dalje trazim izvor kondenzovanih tekmi (bez reklama i tajmauta), samo krtina. ako neko zna neka baci

На 0:25 Батлер примењује на Бруксу метод који је Вујошевић користио при васпитавању млађаног Богија Jova