13 hours ago13 hr btw, ne znam da li si razumeo da ja uopste ne negiram faul, samo kazem da mi je jasno zasto nije sviran
13 hours ago13 hr @uini meni je pre za poređenje ta Šruderova odbrana rukama sa Mikalovom odbranom rukama na Kejdu napad pre - to mi deluje da su se držali (pogrešnog) kriterijuma.Shooting foul mi je drugi par rukava
13 hours ago13 hr 10 minutes ago, uini said:faul je faul, vazi isto dva bacanjaevo slo-mo na 05:50&nestoSmešno. Ako je to faul, onda ga je napravio i Bridges napad pre toga kad je Cadeu otišla lopta u aut. A verovatno ga je i Hart tu opalio po ruci. Tako možeš do prekosutra, ok igralo se čvrsto, mogli su da sude i više faulova, bili su verovatno ujednačeni u kriterijumu, ali ne može da se proguta pištaljka za sve živo. Da je bilo obrnuto u MSG-u svirali bi faul i pre kontakta. Ajde bre.
13 hours ago13 hr jedno je bulaznjenje a drugo ove dripachke "ajdebre"nauci se i manirima i osnovama igre a i razumevanju prosto prosirenih recenica pa shodno tome kontekstameni se ne dopada taj kvazi macho kriterijum, bas zato sto se sve relativizuje a pravila lepo pisu.
12 hours ago12 hr 2 hours ago, kronostime said:Bolja je reakcija Jamala koji gleda direktno na koš i hvata se za glavu jer vidi istek vremena, onda Gordon kreće da se loži a Jamal kao pa ajde da probamo na tu foru i skače kao da su pobedili
12 hours ago12 hr 47 minutes ago, uini said:jedno je bulaznjenje a drugo ove dripachke "ajdebre"nauci se i manirima i osnovama igre a i razumevanju prosto prosirenih recenica pa shodno tome kontekstameni se ne dopada taj kvazi macho kriterijum, bas zato sto se sve relativizuje a pravila lepo pisu.uini, jedini ovde koji uvodi manire sa topika o blizancima si tia i logika, nacin na koji objasnjavas zasto nije sviran ocigledan faul na sutu je istibilo bi dobro da ne postane novo normalno, posto ova tema godinama odoleva takvim pogledima na sport
12 hours ago12 hr Dobar je uini al kad krene da uvodi ona domaca imena za nba igrace i kako je boston partizan a klivlend zvezda, bude jaka krindzara.
11 hours ago11 hr 37 minutes ago, pbg12345 said:uini, jedini ovde koji uvodi manire sa topika o blizancima si tia i logika, nacin na koji objasnjavas zasto nije sviran ocigledan faul na sutu je istibilo bi dobro da ne postane novo normalno, posto ova tema godinama odoleva takvim pogledima na sportvaži maćori.
11 hours ago11 hr 1 hour ago, uini said:jedno je bulaznjenje a drugo ove dripachke "ajdebre"nauci se i manirima i osnovama igre a i razumevanju prosto prosirenih recenica pa shodno tome kontekstameni se ne dopada taj kvazi macho kriterijum, bas zato sto se sve relativizuje a pravila lepo pisu