Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

btw, ne znam da li si razumeo da ja uopste ne negiram faul, samo kazem da mi je jasno zasto nije sviran

@uini meni je pre za poređenje ta Šruderova odbrana rukama sa Mikalovom odbranom rukama na Kejdu napad pre - to mi deluje da su se držali (pogrešnog) kriterijuma.

Shooting foul mi je drugi par rukava

faul je faul, vazi isto dva bacanja

evo slo-mo na 05:50&nesto

Zato što navijaš za Knickse

Just now, Venom said:

Zato što navijaš za Knickse

nemojmo se glupirati.

10 minutes ago, uini said:

faul je faul, vazi isto dva bacanja

evo slo-mo na 05:50&nesto

Smešno. Ako je to faul, onda ga je napravio i Bridges napad pre toga kad je Cadeu otišla lopta u aut. A verovatno ga je i Hart tu opalio po ruci. Tako možeš do prekosutra, ok igralo se čvrsto, mogli su da sude i više faulova, bili su verovatno ujednačeni u kriterijumu, ali ne može da se proguta pištaljka za sve živo. Da je bilo obrnuto u MSG-u svirali bi faul i pre kontakta. Ajde bre.

Screenshot_20250428-114209.png

jedno je bulaznjenje a drugo ove dripachke "ajdebre"

nauci se i manirima i osnovama igre a i razumevanju prosto prosirenih recenica pa shodno tome konteksta

meni se ne dopada taj kvazi macho kriterijum, bas zato sto se sve relativizuje a pravila lepo pisu.

2 hours ago, kronostime said:

lol

Bolja je reakcija Jamala koji gleda direktno na koš i hvata se za glavu jer vidi istek vremena, onda Gordon kreće da se loži a Jamal kao pa ajde da probamo na tu foru i skače kao da su pobedili lolol

47 minutes ago, uini said:

nauci se i manirima i osnovama igre a i razumevanju prosto prosirenih recenica pa shodno tome konteksta

meni se ne dopada taj kvazi macho kriterijum, bas zato sto se sve relativizuje a pravila lepo pisu.

uini, jedini ovde koji uvodi manire sa topika o blizancima si ti

a i logika, nacin na koji objasnjavas zasto nije sviran ocigledan faul na sutu je isti

bilo bi dobro da ne postane novo normalno, posto ova tema godinama odoleva takvim pogledima na sport

Pršti tema, pršti plejof heart

Dobar je uini al kad krene da uvodi ona domaca imena za nba igrace i kako je boston partizan a klivlend zvezda, bude jaka krindzara.

37 minutes ago, pbg12345 said:

uini, jedini ovde koji uvodi manire sa topika o blizancima si ti

a i logika, nacin na koji objasnjavas zasto nije sviran ocigledan faul na sutu je isti

bilo bi dobro da ne postane novo normalno, posto ova tema godinama odoleva takvim pogledima na sport

važi maćori.

1 hour ago, uini said:

meni se ne dopada taj kvazi macho kriterijum, bas zato sto se sve relativizuje a pravila lepo pisu

9s70pz.jpg

zaboravio si i dripachko ponasanje

al nema veye samo cepajte u harmoniji

Zanimljiva analiza meča i skretanje pažnje na kanal onima koji ne znaju za njega