10 hours ago10 hr 2 minutes ago, uini said:pre par dana je amen thompson imao svoj share idiotizmaMisliš kad je pao Džimi?Meni deluje da je Amena gurnuo Grin i da ovaj ništa nije mogao.
9 hours ago9 hr 6 minutes ago, Milošica said:Misliš kad je pao Džimi?Meni deluje da je Amena gurnuo Grin i da ovaj ništa nije mogao.ne znam kako je deaymond uticao sa strane a amen leti napred ali okej, guzva je, sapleo se, moguce da je bez kontrole tu
9 hours ago9 hr 5 minutes ago, JPM said:Ne razumem poentu rasprave. Da li je hteo ili ne ne mozemo da znamo. Samo vidimo sta je uradio i ovo je jako opasno. Moze se uvek razgovarati sa igracem i odrediti kazna. Ali ovo ne sme da se radi.Šta je uradio, to se sve dešava jako brzo, lik se bukvalno nije pomerio i nije bio u mogućnosti da se pomera jer je proklizao.Bukvalno lik stoji na istom mestu, malkice mu se položaj nogu menja zbog klizanja, ali praktično stoji na istom mestu i ovaj naleće na njega. Nije mogao da se pomeri jer je proklizao.Pogledaj na 2:50On sve vreme stoji na istom mestu, a proklizao je i ne može da se pomeri. On stoji tu i pre nego što je Dža primio loptu, nije mu uleteo u putanju.Evo ovde Morant još nije primio loptuOn proklizava, ali je na istom mestuI Dža naleće na njega, sudar je neminovan. Dort, košarkaški i po instinktu pri tom proklizavanju diže ruku da kao pokuša da odigra odbranu, ali to nema nikakav uticaj, on pri pokušaju okretanja proklizava i ostaje na mestu gde je bio, bez mogućnosti da se skloni. Stavio ruke preko glave kao da pada bomba ili digao ruku da pokuša kao da igra odbranu, scenario će biti isti, Dža će udariti u njegovo telo. Edited 9 hours ago9 hr by Hele
9 hours ago9 hr Na istih tih 30 razlike, imamo Moranta koji ide da posterizuje protivničkog igrača i sasvim svesno ide da zakuca preko njega. Ovaj proklizava i sjebava sve to i jbg. To je sve, to je cela priča. Da nije proklizao, da nije ni pokušao da igra odbranu, stao bi u mestu i ovaj bi ga prikucao kao konj i opet bi obojica pali i polomili se dole. Ovako je klizanje dovelo do nesreće.
9 hours ago9 hr 1 hour ago, goofs said:Nagici neodoljivo prate stope Baksa nakon titule, prošlogodišnji plejof i ispadanje u drugoj rundi, sad ispadanje u prvoj rundi i smena šampionskog trenera.A Baksi su ozbiljan raspad, Janis bi bio lud da ne zatraži trejd na leto.Zatraži trejd, pa ga trejduju za Jokića u Denver...
9 hours ago9 hr Meni je Amenov faul mnogo gori. Možda bih i pomislio da ga je Drejmond malo ćušnuo, ali nije mu prvi put da udara ispod pojasa, pa nešto ne verujem dok ne vidim.A na snimku se ne vidi.
9 hours ago9 hr Nisam gledao Denver, kad vidim rezultat ni ne nameravam. Kako su klipersi igrali odbranu na Jokicu, zasto je sutnuo samo 14 puta? vidim po snimcima kad je Zu u igri cuvaju ga 1na1, a kada nije onda skupljajunema leba u ovoj seriji ako nije jasno najbolji igrac, a za sada nije
9 hours ago9 hr Igrač proklizao i samo što nije pao, ali koristi nadljudske napore da "odigra odbranu" i uđe u putanju igraču koji neminovno zakucava i ranjiv je. Seems legit
8 hours ago8 hr 52 minutes ago, Hele said:Na istih tih 30 razlike, imamo Moranta koji ide da posterizuje protivničkog igrača i sasvim svesno ide da zakuca preko njega. Ovaj proklizava i sjebava sve to i jbg. To je sve, to je cela priča. Da nije proklizao, da nije ni pokušao da igra odbranu, stao bi u mestu i ovaj bi ga prikucao kao konj i opet bi obojica pali i polomili se dole. Ovako je klizanje dovelo do nesreće.ma okejkad se desi neki reckless play na SGA, onda ce skapirati thunderi koliko je to idiotskiuporedjujes pokusaj da se zakuca sa pravljenjem kontakta na igraču u vazduhu
8 hours ago8 hr Potpuno nenameran kontakt.Ne kapiram sta pricas oko SGA i OKC i kakve oni imaju veze.Ja sam odgledao klip i bio u fazonu - uh, valjda je Morant dobro, bas sranje kako je sve ispalo.Tek posle vidim histeriju da je nacinjen pokusaj ubistva.Ponavljam, gledao sam prvo sve sam, bez da mi iko utice na misljenje i video sam samo nesrecan slucaj.Vidim da se na internetu (ne ovde) stvorio lov na vestice vec.1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Igrač proklizao i samo što nije pao, ali koristi nadljudske napore da "odigra odbranu" i uđe u putanju igraču koji neminovno zakucava i ranjiv je. Seems legit Osim što ne ulazi u putanju već se nalazi na istom mestu gde je bio i pre nego što je Dža primio loptu i to je i poenta svega i okačio sam gore skrinšatove na kojima se to i vidi. Trebao je valjda u tom deliću sekunde klizanja da napravi neki salto i da se skloni Morantu.Instinktivno, naravno, to mu je posao, pokušava da igra odbranu, ali cela poenta je da nije ušao u putanju, evo sad i ti to pokušavaš da predstaviš. Tu je gde je i pre nego što je Dža došao do lopte.Ovo se predstavlja kao da je bio dva metra dalje pa pri tom klizanju, umesto samo da padne, on se baca u dalj i ulazi Morantu u pitanju.
8 hours ago8 hr Morant, na 30 razlike (aj' da koristimo taj spin), prima loptu i hoće da ide direktno na lika okrenutog leđima. Ovo dole je trenutak kada prima loptu. Ja ne vidim sreću u ovom slučaju, lik da se ukopao i stao samo, bio bi faul u napadu, ali opet bi se polomili obojica.Morant ima loptu kod sebe i bira šta će biti, on bira skakanje preko drugog čoveka, niko mu nije išao u putanju.Ne razumem, ako neko ide pravo prema košu, odbrambeni igrač treba da se skloni? A na tom mestu je stajao prvi i nije ušao nikom u putanju.
7 hours ago7 hr 3 minutes ago, Hele said:Ne razumem, ako neko ide pravo prema košu, odbrambeni igrač treba da se skloni? A na tom mestu je stajao prvi i nije ušao nikom u putanju.Naravno, kad prepoznaš da ne možeš ništa da učiniš, skloniš se da ne povrediš protivnika. Kao što napadač preskoči golmana, iako mu je prirodno kretanje da nastavi sa trkom i rascopa glavu golmanu. Ili kad Pipen uhvati Megrejdija da se ovaj ne izlomi. Vrlo je prosto, ali izgleda da Pachulia i Dort računaju da su svi navijači Hele, pa se tako i rukovode. Vucibatine
7 hours ago7 hr Rekao bi čovek da će Temetrijus od onoliko gestova da ustane i pošalje ovoga na ortopediju, kad ono ništa. Lekić, kafica, Kankun.
7 hours ago7 hr 31 minutes ago, Hele said:Ne razumem, ako neko ide pravo prema košu, odbrambeni igrač treba da se skloni?Njegovo proklizavanje ga je već "sklonilo", trebao je samo da prati inerciju i Ja bi ga preskočio. Ali verovatno je video sebe poniženog i prekucanog kako leži na podu, pa je odlučio da povede i Ja sa sobom. Prosto iz položaja tela u kom je bio Dort, ne može da se igra nikakva odbrana na Morantu. Može samo da ga povuče za kurac ili pokuša da ga povredi. I Dort je to itekako znao, mani to u deliću sekunde, dovoljno je to vremena