13 hours ago13 hr 3 hours ago, 1n54jd3r said:Uf ufDivljastvo. Ovo je za polugodisnju suspenziju. Ovo li je sport?
12 hours ago12 hr 10 minutes ago, JPM said:Divljastvo. Ovo je za polugodisnju suspenziju. Ovo li je sport?gledam vise puta i ne vidim da je namerna. koliko god mi je antipatican, cini mi se da se Dort naglo zaustavio i probao samo da izbije loptu. zao mi Ja, ali nije bas morao da ga preskace, sa eurostep-om bi mozda uz kos dobio i dodatno.
12 hours ago12 hr 4 hours ago, 1n54jd3r said:Ne bih da jinx-ujem ali dobar pocetak i energija Denvera na startu tekme. AG bez greske u napadu. Brzih 11 poena za 5min.Jbg.
12 hours ago12 hr 54 minutes ago, JPM said:Divljastvo. Ovo je za polugodisnju suspenziju. Ovo li je sport?Lik proklizao, nije namerno. Obican faul. Ali jbg, lik prljav igrac pa sad svi misle da je namerno, ali treba objektivno pogledati klip.
11 hours ago11 hr Nagici neodoljivo prate stope Baksa nakon titule, prošlogodišnji plejof i ispadanje u drugoj rundi, sad ispadanje u prvoj rundi i smena šampionskog trenera.A Baksi su ozbiljan raspad, Janis bi bio lud da ne zatraži trejd na leto.
11 hours ago11 hr 1 hour ago, JPM said:Bukvalno bih od ovih sto vise igraju ostavio samo Jokaru, Gordona i Brauna.https://hoopshype.com/salaries/denver_nuggets/
11 hours ago11 hr 1 hour ago, banecare1 said:gledam vise puta i ne vidim da je namerna. koliko god mi je antipatican, cini mi se da se Dort naglo zaustavio i probao samo da izbije loptu. zao mi Ja, ali nije bas morao da ga preskace, sa eurostep-om bi mozda uz kos dobio i dodatno.22 minutes ago, Hele said:Lik proklizao, nije namerno. Obican faul.Ali jbg, lik prljav igrac pa sad svi misle da je namerno, ali treba objektivno pogledati klip.ubistvo iz nehata je ipak i dalje ubistvoon na cca 30 razlike proklizava i jedino sto mu je na pameti je da brani lika koji je u vazduhumislim, nek se goni u tri lepe.
11 hours ago11 hr Ovakve stvari se precesto vide u NBA plej ofu da bi se zanemarivale.Bukvalno krene makljaza kad krene plej of. Jedno je da igras jaku odbranu, nesto sasvim drugo je da pomeras teziste igracu koji je u vazduhu. To su ubedljivo najopasniji faulovi.
11 hours ago11 hr Ovde je Dort vrlo lako mogao izbeći ovakav scenario, ali je ipak odlučio da ostavi mogućnost za povredu. Čista namera
11 hours ago11 hr 9 minutes ago, uini said:ubistvo iz nehata je ipak i dalje ubistvoon na cca 30 razlike proklizava i jedino sto mu je na pameti je da brani lika koji je u vazduhumislim, nek se goni u tri lepe.Bukvalno se okrenuo u pokusaju da odigra odbranu i proklizao.To nije ubistvo iz nehata i niko ga ne bi karakterisao kao tako, to se karakterise na sudu kao nesrecni slucaj, ubistvo iz nehata je nesto drugo.Nesrecni slucaj ne predstavlja krivicno delo i ne odgovara se krivicno.
11 hours ago11 hr ne pokusavas da igras odbranu u onoj situaciji na 30 razlike i na pola tekme, osim ako si mega-debil kakav dort ocigledno jeste
11 hours ago11 hr Ne razumem poentu rasprave. Da li je hteo ili ne ne mozemo da znamo. Samo vidimo sta je uradio i ovo je jako opasno. Moze se uvek razgovarati sa igracem i odrediti kazna. Ali ovo ne sme da se radi.
11 hours ago11 hr 32 minutes ago, uini said:https://hoopshype.com/salaries/denver_nuggets/Zeke Naji 2027. sa player optionom
11 hours ago11 hr pre par dana je amen thompson imao svoj share idiotizma. osim sto je izuzetno opasno, ovaj bolji scenario za igraca je da njegova ekipa ne moze vise da racuna na njegamislim, dovoljno je malko se prepustiti nehaju i da glavni igraci svih ekipa,zavrse u bolnici, pa ko ima bolje sidekicks nek pobedidsklem, taj if he dies he dies pristup je iz nekog drugog vremena, pa ako liga toliko zeli 80e, kapiram da ce se to brzo prihvatiti