16 hours ago16 hr 19 minutes ago, 1n54jd3r said:Uf ufKakav dripac, nadam se da ga čeka ozbiljna zabrana.
16 hours ago16 hr 5 minutes ago, reg said:Mislim da će svi rukiji osim CBa biti raspoloživi, s tim što mislim da i on suštinski nije kompatibilan kao starter uz Jokića.Bar da su rukiji But boys svi sada imaju 3-4 godine iskustva
16 hours ago16 hr Presmesno je kako timovi mogu da postave odbranu protiv Denvera. Dok AG nije pronasao sut u sezoni, mogli su makar 2 igraca da ostavljaju same na sutu u svakom trenutku, a nekada i vise. Jako frustrirajuce za navijati.
15 hours ago15 hr 4 minutes ago, 1n54jd3r said:Presmesno je kako timovi mogu da postave odbranu protiv Denvera. Dok AG nije pronasao sut u sezoni, mogli su makar 2 igraca da ostavljaju same na sutu u svakom trenutku, a nekada i vise. Jako frustrirajuce za navijati.Samo ponavljaj - ako izgube od Klipersa necemo morati vise ovo da gledamo.
15 hours ago15 hr Zavidim onima koji su resili da spavaju i iskuliraju ovo blamiranje. Sledeca tekma je must win za Denver, margina za gresku im je minimalna. Morace da ih kenja sut nevidjeno a to tesko da ce se desiti.
15 hours ago15 hr 52 minutes ago, 1n54jd3r said:Ne bih da jinx-ujem ali dobar pocetak i energija Denvera na startu tekme. AG bez greske u napadu. Brzih 11 poena za 5min.ma nisi
15 hours ago15 hr Zapravo, serija je izgubljena u poslednja 3 minuta prethodne utakmice. Ako egal clutch ne resis u svoju korist, ugasio si. U narednoj ce da te napune Danovi, Batumi i Paveli.
15 hours ago15 hr 1 minute ago, Zli Gli said:Korektnih +18 poluvreme, moglo i jace ali okI Memfis cak kida, za sad idealno sveMakar ti zivis svoj najbolji zivot
15 hours ago15 hr 9 minutes ago, 1n54jd3r said:Zavidim onima koji su resili da spavaju i iskuliraju ovo blamiranje. Sledeca tekma je must win za Denver, margina za gresku im je minimalna. Morace da ih kenja sut nevidjeno a to tesko da ce se desiti.Ja legao u devet.Sad sam kao Amos, razmišljam da li da navijam da ih razvale od života, ali da MPJ ima ok partije jer jedini može da bude trejdovan u neki klub na dnu koji ima mesta za njegovu platu.Piket ima 25 godina, ali je nesiguran poput rukija, propustio je da šutne jednu trojku iz ugla i vratio nekome za šut iz gore pozicije.
15 hours ago15 hr 6 minutes ago, 1n54jd3r said:Bilo bi lepo da Adelman ne ubacuje Jokica i AG-a u drugom poluvremenu. AG će sam da se isprati, 3 faul na početku poluvremena. Opušten Denver u skoku, nije to koncentracija sa početka tekme.
15 hours ago15 hr Ma primili su 65 poena za poluvreme, nema tu šta ozbiljno da se priča. Prijaće im potpuna rekonstrukcija tima i novi trener.