April 21Apr 21 dobi gsw prvu, ali nisam siguran da ce i serijuimaju karija i batlera, ali je hjuston prosto previse fizicki dominantanverujem da ce naci neku bar pristojnu igru u napadu, a ne da se sve zasniva na vanvletovim suludim sutovima za 3
April 21Apr 21 Najbolje što su mogli je onih -4 kada je VanVlit pogodio jednu od svojih malobrojnih trojki. Baš su bili nedisciplinovani u odbrani.
April 21Apr 21 4 hours ago, pbg12345 said:dobi gsw prvu, ali nisam siguran da ce i serijuimaju karija i batlera, ali je hjuston prosto previse fizicki dominantanverujem da ce naci neku bar pristojnu igru u napadu, a ne da se sve zasniva na vanvletovim suludim sutovima za 352 36 u skokovima, najbolji par petica u ligi protiv skracenih grina i lunija. Uz malo vise discipline mogu izbaciti gsw.
April 21Apr 21 13 hours ago, debeli said:Kakvo je deblo bio Hartenštajn one sezone u Denveru po odlasku Plamlija, činio mi se tada kao veliki downgrade u odnosu na njega, sad centre tog tipa jede za doručak, prijatno sam iznenađen transformacijom.Nije ti se dobro činilo, video se i tada potencijal. Imao je neke odlične minute nego ga je mazga Meloun tretirao kao što tretira većinu igrača, prestrogo i bez strpljenja, dok su neki drugi imali beskonačne kredite. Pokazale su ove godine da malo koji igrač uspe da se izbori sa tim, kad zna da /karikiram/ ima dva minuta koje mora da odigra bez greške inače ide klupiranje narednih 5 utakmica. Pa aj ti budi skroz fokusiran i odigraj najbolje moguće.
April 21Apr 21 12 hours ago, goofs said:Pitanje je koliko bi on napredovao da je igrao 10-12min iza Jokića.Ja mislim da bi slično iskreno, talenat je tu, na osnovu intervjua i sta drugi igrači pričaju o njemu deluje da je dobar decko, posvecen i radan i bez ego tripa. Da igras i treniras sa Jokicem svaki dan? Pa ne znam ko ne bi napredovao, i odbrambeno i napadacki. Samo je trebalo da zna da ima 15 minuta svaku tekmu i da moze u tom smislu da bude opusten, sto nije bio slucaj.Druga je stvar sto ne znam kako bi se to resilo u smislu para i sto bi ubrzo postalo jasno da je previse dobar za tu ulogu.
April 21Apr 21 Finalisti za nagrade:MiP: Cade Cunningham, Dyson Daniels, Ivica ZubacDPY: Dyson Daniels, Draymond Green, Evan MobleyKvačilo player of the year: Jalen Brunson, Anthony Edwards, Nikola Jokić6PY: Malick Beasley, Ty Jerome, Peyton PritchardRotY: Stephon Castle, Zaccharie Risacher Jaylen WellsCotY: Kenny Atkinson, JB Bickerstaff, Ime UdokaMVP: Giannis, SGA, JokićBold su moji pikovi, neka neko javi tamo NBA ballotama da znaju
April 21Apr 21 hartenstein i nije toliki problem, jer ga denver svakako ne bi mogao plataiti. veci problem su silcni baceni pikovi na rezervne centre koji na kraju nisu ni dobili minute u playoffu.
April 22Apr 22 Niksi kidaju, nagrebali čak 4 poena za prvih 8 minuta u 3/4. Uključih se na poluvremnu taman na hrkljuš time.
April 22Apr 22 Jokić popizdeo, propustili su da iskoriste ukradenu loptu i promašaj Klipersa da odu na +10, umesto toga samo +3.