April 20Apr 20 I Montepaski je izgubio 50 razlike od Olimpijakosa, pa su dobili naredne tri i prošli dalje.
April 20Apr 20 18 minutes ago, debeli said:Kakvo je deblo bio Hartenštajn one sezone u Denveru po odlasku Plamlija, činio mi se tada kao veliki downgrade u odnosu na njega, sad centre tog tipa jede za doručak, prijatno sam iznenađen transformacijom.To je do Malona. Prilična blamčina.
April 20Apr 20 Vratio se Orlando skroz u igru i vode minimalno na poluvremenu. Bankjero odlican, a KCP vaskrsao i nije samo bleda senka nekadasnjeg sampiona.
April 20Apr 20 Brzo gazenje na pocetku drugog, bice ovo stoka razlike do krajaAli ovo sta se u NBA svira 3+1, niti kontakta niti bilo cega malopre kad je Vajt zabo trojku ali sudije neumoljive, mozda mu je upucen mrki pogled prilikom suta a to se ne prasta
April 21Apr 21 Heat pokusava i pokusava ali nikako da dobace do uzbudljive zavrsnice. Cavsi do sada imaju instant odgovor na svaku pomisao da ovi spuste razliku na 5 i manje.
April 21Apr 21 34 minutes ago, 1n54jd3r said:Heat pokusava i pokusava ali nikako da dobace do uzbudljive zavrsnice. Cavsi do sada imaju instant odgovor na svaku pomisao da ovi spuste razliku na 5 i manje.Imaju brata Ty-ja. Jedna od jačih NBA renesansi koje pamtim. Kakav je trpač čovek postao, dobio za 26. rođendan ruku Stefa Karija.
April 21Apr 21 Hoće li jedna tekma večeras biti iole zanimljiva, Hjuston prima koševe kao na treningu.