Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

I Montepaski je izgubio 50 razlike od Olimpijakosa, pa su dobili naredne tri i prošli dalje.

• Replies 5.9k
  • Views 284.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

18 minutes ago, debeli said:

Kakvo je deblo bio Hartenštajn one sezone u Denveru po odlasku Plamlija, činio mi se tada kao veliki downgrade u odnosu na njega, sad centre tog tipa jede za doručak, prijatno sam iznenađen transformacijom.

To je do Malona. Prilična blamčina.

Ruku na čuku i napredovao je kao konj.

Pitanje je koliko bi on napredovao da je igrao 10-12min iza Jokića.

Kakvi napadi Orlanda laugh

Kako je lako navijati za Orlando protiv Bostona 🥰

I onda udje Pricard na par minuta i izdominira.

Kako ovo nisu koraci jbte

Vratio se Orlando skroz u igru i vode minimalno na poluvremenu. Bankjero odlican, a KCP vaskrsao i nije samo bleda senka nekadasnjeg sampiona.

Brzo gazenje na pocetku drugog, bice ovo stoka razlike do kraja

Ali ovo sta se u NBA svira 3+1, niti kontakta niti bilo cega malopre kad je Vajt zabo trojku ali sudije neumoljive, mozda mu je upucen mrki pogled prilikom suta a to se ne prasta

Ali kako Holidej pegla odbranu...

Heat pokusava i pokusava ali nikako da dobace do uzbudljive zavrsnice. Cavsi do sada imaju instant odgovor na svaku pomisao da ovi spuste razliku na 5 i manje.

34 minutes ago, 1n54jd3r said:

Heat pokusava i pokusava ali nikako da dobace do uzbudljive zavrsnice. Cavsi do sada imaju instant odgovor na svaku pomisao da ovi spuste razliku na 5 i manje.

Imaju brata Ty-ja. Jedna od jačih NBA renesansi koje pamtim. Kakav je trpač čovek postao, dobio za 26. rođendan ruku Stefa Karija.

Hoće li jedna tekma večeras biti iole zanimljiva, Hjuston prima koševe kao na treningu.

pitanje trenutka kad ce igraci hjustona uhvatiti nekog iz gsw i probaciti kroz kos