3 hours ago3 hr Ovi vode duplo na poluvremenu dok se MVP napadački raspada. Sledeća utakmica će biti egal - plejof tradicija.
3 hours ago3 hr Jel ovu raštimovanu grupu građana drug ZliGli donedavno nazivao pretedentima na titulu ili bar favoritima iz senke? Edited 3 hours ago3 hr by debeli
3 hours ago3 hr I zato Simmons nije hteo da ga opet uteraju na glasanje za nekog drugog jer eto red je. Kuka matora. Edited 2 hours ago2 hr by Amos
2 hours ago2 hr 23 minutes ago, debeli said:Jel ovu raštimovanu grupu građana drug ZliGli donedavno nazivao pretedentima na titulu ili bar favoritima iz senke?Ne, samo navijam za Moranta otkako se pojavio u ligi a to za osvajanje je bila sprdnja, naravno. Napisao sam i pre kraja sezone da ce zbog rasporeda ispasti u plejin kad su jos bili 4-5. a protiv Oklahome je svaka eventualna pobeda cist bonus, previse tu ima prosecnih i nebitnih igraca za nesto vise17 minutes ago, 1n54jd3r said:Samo za @Zli Gli , da nam pripremi nov sastav i objasni nam da smo nemaci pojmaVidi ovo sto pise gore, apsolutno je nebitno kako ce odigrati najbolji igrac kad je druga ekipa teski krs, mogu kako hoce. Ne bi ni videli plejofa Grizliji da je Kajri zdrav, ispali bi u plejinu lagano od nekoga jacegOvo ti je isto kao ja tebe da pitam zasto Denver ima 0-4 do sad kad Jokic zabije 50+ poena, da li on to igra za svoju statistiku ili sta, dakle nidje veze Edited 2 hours ago2 hr by Zli Gli
2 hours ago2 hr Kakvo je deblo bio Hartenštajn one sezone u Denveru po odlasku Plamlija, činio mi se tada kao veliki downgrade u odnosu na njega, sad centre tog tipa jede za doručak, prijatno sam iznenađen transformacijom.