Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Moguće je da je i nadmorska visina uticala na Kliperse.

Nego, mnogo mi je drago zbog demoliranja Lejkersa. Američki mediji su utripovali da su oni ozbiljan kandidat za titulu, a to nema veze sa životom. Daj Bože da ih ovi omlate 4:0.

18 minutes ago, Venom said:

DeAndre nije bio top5, nego je tad morao da bude centar u najboljoj petorci i nije bilo nikog drugog. Jedne godine je i Drummond bio treći tim.

Pa da, tugica od ere i ko je najbolji centar bio.

Neverovatan je broj analitičara koji su prognozirali Lejkerse čak i do finala. ESPN ekipa je bila 10/10 da Lejkersi prolaze Minesotu.

1 minute ago, goofs said:

Neverovatan je broj analitičara koji su prognozirali Lejkerse čak i do finala. ESPN ekipa je bila 10/10 da Lejkersi prolaze Minesotu.

A daj, kao da ne znaš ESPN kuje.

Prognozirao 4:2 za Minny i još mislim da će tako biti.

Edited by Amos

Moj glavni utisak je da je trener Klipersa provalio sve mane Denvera i naštelovao igru da to iskorištava. Napunio je reket i malo provocirao nepouzdan šut Denvera. Marej i Vestbruk su se zaletali kao muve bez glave u 3 igrača. Pritisnuo ih je na organizaciji igre i uzdao se da će Zubac usporiti Jokića, što je ovaj odlično radio. Užasno su bili agresivni na skoku. I uspevalo mu je dok su imali snage. Čini mi se da Klipersi ne mogu držati isti tempo duže od 3 četvrtine i da fizički padaju, sa druge strane Denver igra sve agresivnije što utakmica odmiče.

Denver su u životu držali Gordon, Jokić i Kristijan Braun. Čitavu utakmicu cu bili jako loši u odbrani, Brada ih je razvaljivao prodorom. Mislim da je Jokić pametno uradio što nije naseo na taj prodor i pokušao da agresivnije ide na blokade, ionako je bio u problemu sa faulovima. Tu je veći problem što Marej ne postoji u odbrani na prvoj liniji.

Druga utakmica će biti super interesantna.

polako ljudi sa lejkersima, jesu pukli nocas, ali to je samo jedna utakmica

da nemaju nista sem doncica, ne mozes ih otpisati, a da se ne zajebavamo, lebron je i u ovim godinama ozbiljan drugi igrac

imaju i rivsa i nekoliko dobrih krila

minesota sa rendlom kao drugim igracem, te konlijem i goberom u petorci je daleko od nekakve masinerije koja gazi sve pred sobom

uostalom, prosle godine je doncic sa dalasom, istovetnim rezultatom 117:95 izgubio prvu u seriji protiv oklahome, pa su ih izbacili

Dobiće Denver 4-1 ili 4-2, dobri su Klipersi ali imaju luzerski mentalitet u playoffu, samo jedno finale zapada sve ove godine kada si izgubili od Sunsa.

Minesota isto prolazi 4-1 ili 4-2, LA timovi će imati duži odmor.

^^ A, niko ne govori da je serija gotova, samo da naša predviđanja/simpatije idu na stranu Minesote.

Rendl je možda nominalno drugi igrač, ali ima tu još njih koji mogu da naprave štetu, Mekdanijels, Naz Rid, drugi Aleksandar i Trivićenco mogu da ti donesu jednu utakmicu u seriji.

Nije tu samo pitanje prvih zvezda, pitanje je i šta mogu da ti donesu ti igrači drugog plana, da li Hačimura, Hejs, Finli Smit mogu da isporuče išta konkretno za Lejkerse.

4 hours ago, reg said:

Meni je ovo razvaljivanje bilo neprijatno, posebno trojke Rida, podsetilo me na prošlogodišnju seriju sa Denverom. Srećom pa ne mogu da se sretnu pre finala Zapada.

Mene ucinak Rida i MekDanijelsa od sinoc opet podsetio na njihovo neigranje pre dve godine u prvoj rundi protiv Denvera, lagano bi ih izbacili i tad sa njima dvojicom. Eh zivote, pokvareni dzojstiku...

@Hele , ljubomoran si na hqrdenovu bradu i krosover.