5 hours ago5 hr Moguće je da je i nadmorska visina uticala na Kliperse.Nego, mnogo mi je drago zbog demoliranja Lejkersa. Američki mediji su utripovali da su oni ozbiljan kandidat za titulu, a to nema veze sa životom. Daj Bože da ih ovi omlate 4:0.
5 hours ago5 hr 18 minutes ago, Venom said:DeAndre nije bio top5, nego je tad morao da bude centar u najboljoj petorci i nije bilo nikog drugog. Jedne godine je i Drummond bio treći tim.Pa da, tugica od ere i ko je najbolji centar bio.
5 hours ago5 hr Neverovatan je broj analitičara koji su prognozirali Lejkerse čak i do finala. ESPN ekipa je bila 10/10 da Lejkersi prolaze Minesotu.
5 hours ago5 hr 1 minute ago, goofs said:Neverovatan je broj analitičara koji su prognozirali Lejkerse čak i do finala. ESPN ekipa je bila 10/10 da Lejkersi prolaze Minesotu.A daj, kao da ne znaš ESPN kuje.Prognozirao 4:2 za Minny i još mislim da će tako biti. Edited 5 hours ago5 hr by Amos
4 hours ago4 hr Moj glavni utisak je da je trener Klipersa provalio sve mane Denvera i naštelovao igru da to iskorištava. Napunio je reket i malo provocirao nepouzdan šut Denvera. Marej i Vestbruk su se zaletali kao muve bez glave u 3 igrača. Pritisnuo ih je na organizaciji igre i uzdao se da će Zubac usporiti Jokića, što je ovaj odlično radio. Užasno su bili agresivni na skoku. I uspevalo mu je dok su imali snage. Čini mi se da Klipersi ne mogu držati isti tempo duže od 3 četvrtine i da fizički padaju, sa druge strane Denver igra sve agresivnije što utakmica odmiče.Denver su u životu držali Gordon, Jokić i Kristijan Braun. Čitavu utakmicu cu bili jako loši u odbrani, Brada ih je razvaljivao prodorom. Mislim da je Jokić pametno uradio što nije naseo na taj prodor i pokušao da agresivnije ide na blokade, ionako je bio u problemu sa faulovima. Tu je veći problem što Marej ne postoji u odbrani na prvoj liniji.Druga utakmica će biti super interesantna.
4 hours ago4 hr polako ljudi sa lejkersima, jesu pukli nocas, ali to je samo jedna utakmicada nemaju nista sem doncica, ne mozes ih otpisati, a da se ne zajebavamo, lebron je i u ovim godinama ozbiljan drugi igracimaju i rivsa i nekoliko dobrih krilaminesota sa rendlom kao drugim igracem, te konlijem i goberom u petorci je daleko od nekakve masinerije koja gazi sve pred sobomuostalom, prosle godine je doncic sa dalasom, istovetnim rezultatom 117:95 izgubio prvu u seriji protiv oklahome, pa su ih izbacili
4 hours ago4 hr Dobiće Denver 4-1 ili 4-2, dobri su Klipersi ali imaju luzerski mentalitet u playoffu, samo jedno finale zapada sve ove godine kada si izgubili od Sunsa.Minesota isto prolazi 4-1 ili 4-2, LA timovi će imati duži odmor.
3 hours ago3 hr ^^ A, niko ne govori da je serija gotova, samo da naša predviđanja/simpatije idu na stranu Minesote. Rendl je možda nominalno drugi igrač, ali ima tu još njih koji mogu da naprave štetu, Mekdanijels, Naz Rid, drugi Aleksandar i Trivićenco mogu da ti donesu jednu utakmicu u seriji. Nije tu samo pitanje prvih zvezda, pitanje je i šta mogu da ti donesu ti igrači drugog plana, da li Hačimura, Hejs, Finli Smit mogu da isporuče išta konkretno za Lejkerse.
3 hours ago3 hr 4 hours ago, reg said:Meni je ovo razvaljivanje bilo neprijatno, posebno trojke Rida, podsetilo me na prošlogodišnju seriju sa Denverom. Srećom pa ne mogu da se sretnu pre finala Zapada.Mene ucinak Rida i MekDanijelsa od sinoc opet podsetio na njihovo neigranje pre dve godine u prvoj rundi protiv Denvera, lagano bi ih izbacili i tad sa njima dvojicom. Eh zivote, pokvareni dzojstiku...