Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

49 minutes ago, reg said:

Vilijams ima ugovor do 2026 od 6 miliona sa timskom opcijom, ne znam stvarno šta bi izgubili da se skrljao, ostali bez usluga Daltona Knehta (Rediša su se otarasili).

Pa bojali su se valjda mrtvog cap spacea, u slučaju da Vilijams bude neupotrebljiv sledeće godine, 6 miliona nije malo. Naredna sezona je poslednja Lebronova verovatno u karijeri, moraju da idu na all-in, nemaju prostora da isprobavaju pa ako prođe - prođe.

11 minutes ago, goofs said:

Pa bojali su se valjda mrtvog cap spacea, u slučaju da Vilijams bude neupotrebljiv sledeće godine, 6 miliona nije malo. Naredna sezona je poslednja Lebronova verovatno u karijeri, moraju da idu na all-in, nemaju prostora da isprobavaju pa ako prođe - prođe.

Nisam to uzeo u obzir, stvarno bi imali mrtav cap space i u slučaju da nisu uzeli opciju za 25-26u?

Mislim da ta godina nije team-option, garantovana je

HoopsHype
No image preview

Mark Williams NBA Salary - How much is he making?

Mark Williams NBA Player Salary - How much is he making?
30 minutes ago, pbg12345 said:

ja i dalje mislim da je minesota znacajno slabija nego prosle sezone

ostaje da vidimo odgovor lejkersa kog ce sigurno biti i da li minesota moze i izbliza odrzati ovaj nivo suta spolja

nego, ako sam dobro video ovo je druga od 532 nba utakmice bogdana koju je zavrsio bez poena

da stvari budu gore po njega, uzasno je izgledao i u poslednje dve utakmice regularne sezone, narocito protiv voriorsa i karija

glupo je traziti razloge poraza u igracu koji je odigrao 12 minuta, ali u ovakvoj utakmici na jednu loptu, sigurno im je jako falio neki njegov poen

zubac i narocito harden su bili odlicni, kavaji jako dobar u realizaciji, ali su one njegove izubljene lopte i to mahom "neiznudjene" verovatno presudile

Bogdan je odigrao juče jezivu utakmicu. Hajde što nije imao poena, nego je i u ball handlingu i prevođenju bio užasno nestabilan, svaka lopta kod njega je bila pola izgubljene lopte, mislim da ih je izgubio 4 ili 5 za 12 minuta, što je horor.

No, glavni razlog poraza Klipersa kuće je što se Kavaj ugasio kad je bilo najbitnije, i što je Pauel bio ugašen celu utakmicu. Nije Brada ovo mogao sam da dobije.

Ipak, i dalje mislim da Klipersi dobijaju seriju.

Neće NBA tim da uzme igrača koji ne pređe medical iz nekog ne tako banalnog razloga. Williams nije dobacio do 50 utakmica ni u jednoj od 3 sezone do sada (prosek oko 30), a povređivao je sve živo.

I Šarlot ga je od propadanja tog trejda debelo štedeo, propustio je silne utakmice. Deluje da je ideja da se drži u izlogu, a da se ne forsira. Da je sve ok, ne bi ga oni davali budzašto, do juče su se kleli u osovinu njega i Lamela.

Just now, Ayatollah said:

Ipak, i dalje mislim da Klipersi dobijaju seriju.

To je sasvim ok, ali nije realno. Denver ima više rezervi, ako uopšte vredi ozbiljno komentarisati i za ozbiljno uzimati onaj Russov cirkus od juče.

Nije se Kawhi ugasio nego ga je AG poništio.

21 minutes ago, goofs said:

HoopsHype
No image preview

ja sam ovde gledao, vrlo detaljan sajt

SalarySwish
No image preview

Mark Williams Salary - SalarySwish - NBA Salary Caps

Mark Williams salary, contract, stats including future, current, and historic NBA contract history

i prevideo sam da je sarlot iskoristio tu timsku opciju za sledecu sezonu jos u oktobru

5 minutes ago, Amos said:

igrao je dobru odbranu, ali je i ovaj imao neke nicim izazvane prodane lopte

na kraju su svakako presudile te izgubljene klipersa i ofanzivni skok denvera

zanimljivo, klipersi su u produzetku promasili svega 1 sut 5/6 su sutirali, denver je promasio cak 5 suteva 4/9 iz igre

34 minutes ago, goofs said:

HoopsHype
No image preview

10 minutes ago, pbg12345 said:

ja sam ovde gledao, vrlo detaljan sajt

SalarySwish
No image preview

Mark Williams Salary - SalarySwish - NBA Salary Caps

Mark Williams salary, contract, stats including future, current, and historic NBA contract history

i prevideo sam da je sarlot iskoristio tu timsku opciju za sledecu sezonu jos u oktobru

Moja greška, nisam video da je Šarlot potvrdio sezonu 25/26 u oktobru prošle godine.

Sinoć na parketu na tekmi LAC-Denver čak četiri igrača koji su bili u top 5 najboljih igrača lige pre 8,9 godina.

Osim Lenarda, čiji je prajm kratko trajao, ostalo su realno sve bezveznjaci i luzeri, ako pričamo o najvišem nivou i o tome da su bili prve zvezde lige. Naravno da su majstori košarke, ali u poređenju sa top 5 igrača iz drugih era...

Za mene je ovo bio najbezvezniji period NBA-a i Harden, Vestrbruk i ekipa najgori superstarovi jednog perioda ikada.

2015-16

FIRST TEAM

F: LeBron James, Cleveland Cavaliers

F: Kawhi Leonard, San Antonio Spurs

C: DeAndre Jordan, LA Clippers

G: Stephen Curry, Golden State Warriors

G: Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder

2016-17

FIRST TEAM

C: Anthony Davis, New Orleans Pelicans

G: James Harden, Houston Rockets

53 minutes ago, Ayatollah said:

Bogdan je odigrao juče jezivu utakmicu. Hajde što nije imao poena, nego je i u ball handlingu i prevođenju bio užasno nestabilan, svaka lopta kod njega je bila pola izgubljene lopte, mislim da ih je izgubio 4 ili 5 za 12 minuta, što je horor.

Pa Bogdan nije plej, a oni ga stavili to da igra. On sad sa godinama treba vise ka poziciji 3 da gravitira, a ne 1.

23 minutes ago, Hele said:

Sinoć na parketu na tekmi LAC-Denver čak četiri igrača koji su bili u top 5 najboljih igrača lige pre 8,9 godina.

Osim Lenarda, čiji je prajm kratko trajao, ostalo su realno sve bezveznjaci i luzeri, ako pričamo o najvišem nivou i o tome da su bili prve zvezde lige. Naravno da su majstori košarke, ali u poređenju sa top 5 igrača iz drugih era...

Za mene je ovo bio najbezvezniji period NBA-a i Harden, Vestrbruk i ekipa najgori superstarovi jednog perioda ikada.

2015-16

FIRST TEAM

C: DeAndre Jordan, LA Clippers

G: Stephen Curry, Golden State Warriors

2016-17

FIRST TEAM

C: Anthony Davis, New Orleans Pelicans

G: James Harden, Houston Rockets

DeAndre nije bio top5, nego je tad morao da bude centar u najboljoj petorci i nije bilo nikog drugog. Jedne godine je i Drummond bio treći tim.

Nesto mi se cini da ni ovaj Adelman nije bas najostriji noz u fioci…

“That’s the key, man, to stay together”

omg

Edited by Djuro

1 hour ago, Amos said:

Gordon je svakako nadigrao Kavaja sinoć, ali je vidno crko pred kraj utakmice, mislim da mu je 40 minuta puno u ovom ritmu. Ona izgubljena kad mu Marej izbija loptu je baš nekarakteristična pojava (za obojicu), na kraju se sve svelo na bradatog koji bi pre tri godine možda i mogao sam da iznese ovo, sad ne može.

Klipersi su dobili mnogo od Batuma, ali su Bogdan i Pauel podbacili, moraju da se reaktiviraju ako misle da nešto urade u ovoj seriji. Zubac, s druge strane, ako održi ovaj nivo biće dobro za Kliperse, sve pohvale. I generalno, 45min utakmice je izgledalo kao da Klipersi zatvaraju ovo.

Ovamo je Marej bio grozomoran, osim dve trojke koje je ubacio kad su okretali rezultat i one srećno ukradene lopte, potpuno van ritma, previše davi loptu, kasni sa pasovima. Ni MPJ se nije pojavio, tu Denver ima puno rezerve. Gordon verovatno neće biti ovako efikasan celu seriju, brat Russ će usrati bar jedan finiš neke utakmice...

Puno je faktora na obe strane, baš dobra serija.