April 20Apr 20 14 minutes ago, reg said:Pa nema ovde nekih dubljih analiza, rekli smo sve posle prvih 5 tekmi regularne sezone, rekao Jokić na konferenciij posle prve tekme sezone ("nismo dobar šuterski tim"), rekli svi podkasteri koji iole prate Denver (eno je analiza Meta Mura pre par strana), rekao sad Adelman na konferenciji: moraju da pogađaju trojke igrači koji nisu Jokić i Džamal, ako pogađaju imaju šanse protiv bilo koga, ako ne pogađaju mogu da ispadnu od bilo koga (pa makar Jokić imao 70/20/25).nadovezao sam se na pricu o minutazijasno je da ne mogu daleko sa 7 igraca, gde cetvorica igraju ove sulude minutetu ce nesto adelman morati korigovati, a tek cemo videti sta
April 20Apr 20 KAT je takva rupa, Šroder se prošetao pored za polaganje. Srećom tu je...Kem Pejn da preokrene rezultat. Edited April 20Apr 20 by reg
April 20Apr 20 Zal boze ovakvog rostera, a mucenje u igri. Branson carini loptu standardno kao nezdrav. Koristi sto ga gledaju kao princa spasioca NY-a, i sto je dao veliki discount na ugovor. Nerealno je koliko suteva uzima.
April 20Apr 20 LAL izgledaju zalutalo u PO. Sa druge strane Wolfes izgledaju kao 2K1, frižidere ubacuju svi redom. Ovo je dosadno.
April 20Apr 20 ozbiljno gazenjesa druge strane i lebron ima razloga za zadovoljstvobroni je upisao prve PO minute
April 20Apr 20 Za sve se u ovoj seriji pita Sota, ali ne sumnjam da će Lejkersi već od naredne sezone biti znatno konkurentniji. Dovođenje Williamsa bi već samo po sebi napravilo veliku razliku = ako ništa drugo, makar je taj pokušaj jasan znak da razmišljaju u pravom smeru.Ipak, dok je Lebron tu, teško da mogu daleko.
April 20Apr 20 uff, polako, moguce da si u pravuali nije red da se tako otpisuju doncic i lebronja mislim da su se zajebali sto su otkazali taj trejd
April 20Apr 20 Otkazali su zato što ovaj očigledno ima neku neizlečivost u med. kartonu. I pored opšteg hajpa, nisu rizikovali zbog instant doprinosa i to je sasvim ohrabrujuć potez.Meni su Luka i King očajan mečap. Na jednoj strani terena se guše, na drugoj jedini kontinuitet koji mogu da priušte je kontinuitet defanzivnih kratera, iako sporadično ta odbrana izgleda bolje nego što bi se po teoriji naslutilo.
April 20Apr 20 Nisam gledao ali vidim pravi MVP i najbolji srpski igrač svih vremena ikad rutinski protiv Clippersa
April 20Apr 20 @kralj pa su kasnije opet isle vesti da su ishitreno doneli tu odluku i da njegovo stanje ni izbliza tako rizicnokako god, na stranu i to, nije da su dovodili igraca koji ima visegodisnji ugovor vredan stotine miliona pa da se sa te strane ukopajuza njega su davali igraca koji je nedugo nakon neuspelog trejda ispao iz rotacije i sinoc je igrao u garbidz tajmu, drugog kog su otpustili nakon toga i daleki pik prve runde za 5 godina, dakle manje vise nistasa druge strane, nakon propalog trejda, vilijams je igrao dosta i zdrav je, umesto da ga imaju sad u ekipi usli su u PO maltene bez centra, sto im znacajno smanjuje dometesto se tice luke i lebrona u istoj ekipi, nisu se juce spojili, vec igraju vise od dva meseca zajedno i to za sad deluje dosta dobro na obe strane terena
April 20Apr 20 3 hours ago, bios said:LAL izgledaju zalutalo u PO. Sa druge strane Wolfes izgledaju kao 2K1, frižidere ubacuju svi redom. Ovo je dosadno.Meni je ovo razvaljivanje bilo neprijatno, posebno trojke Rida, podsetilo me na prošlogodišnju seriju sa Denverom. Srećom pa ne mogu da se sretnu pre finala Zapada.Slažem se donekle sa pbg-om, smešno je da sa Hejsom idu u plejof, u konferenciji sa Jokićem, Goberom, Šengunom, Zupcem, čak i OKC ima Holmgrena i Hartenštajna. Vilijams ima ugovor do 2026 od 6 miliona sa timskom opcijom, ne znam stvarno šta bi izgubili da se skrljao, ostali bez usluga Daltona Knehta (Rediša su se otarasili). Edited April 20Apr 20 by reg
April 20Apr 20 ja i dalje mislim da je minesota znacajno slabija nego prosle sezoneostaje da vidimo odgovor lejkersa kog ce sigurno biti i da li minesota moze i izbliza odrzati ovaj nivo suta spoljanego, ako sam dobro video ovo je druga od 532 nba utakmice bogdana koju je zavrsio bez poenada stvari budu gore po njega, uzasno je izgledao i u poslednje dve utakmice regularne sezone, narocito protiv voriorsa i karijaglupo je traziti razloge poraza u igracu koji je odigrao 12 minuta, ali u ovakvoj utakmici na jednu loptu, sigurno im je jako falio neki njegov poenzubac i narocito harden su bili odlicni, kavaji jako dobar u realizaciji, ali su one njegove izubljene lopte i to mahom "neiznudjene" verovatno presudile